Bildirim
STSL 2016-17 25. Hafta | Trabzonspor-Galatasaray 18 Mart 2017 Cumartesi 19:00 (22. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yazık lan Beşiktaşlılara . Şu yenildiğimiz akşamda bile güldürebiliyorlar. Düşünsenize 8 yıl şampiyonluk görmüyorsunuz bu sebeple 8 yıl maç izlemiyorsunuz. Sonra 1 sene şampiyon olunca hemen futbol fanatiğisiniz üstüne üstlük 2 katınız yıldızı olan takım yeniliyor filan nasıl seviniyorsunuz ama öyle böyle değil sanki şampiyon olmuşsunuz
. Sevinin sevinin çok ararsınız bu günleri
.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
Bugün GS yerine BJK yakalamış olsa o pozisyonları Trabzon 5'lik olurdu.
Hangi pozisyonlari? Sinan'in kacirdigi disinda pozisyon falan yok. O son dakikada 10 kisilik rakibe karsi.
Tam tersi Trabzon'un kacirdiklari olmasa sen 5'lik olmustun. -
Beyler bir bırakında tadını çıkartalım galibiyetin 10 kişi kalana kadar nerdeyse sıfır pozisyonu vardı galatasarayın. Son 30 dakikada da baskı kurmalarına karşın iki pozisyonda kaldılar. Beşiktaş aynı pozisyonları bulsaydı 5'lerdi diyen arkadaş maçta toplasan 5 pozisyon yoktu zaten, hangi maçı izledin merak ettim doğrusu...
-
Olcay Şahan Maç Sonu Üçlü Show
https://youtu.be/6VFObNsTLnk -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Türkiyede (yabancı basını felan takip etmiyorum belki orada da öyledir) spor yazarları ve yorumcular tamamen skora göre ,popülist bir tavırla yorum yapıp yazı yazıyorlar . Şimdi GS yi eleştirmek çok kolay. Bjk maçında Tudor kontrollü başladı sonra bir sanş golüyle de yenildik. Hemen hepsi ağzı birliği yapmışcasına Neden atak futbolu terci etmemişiz ? Hücüm gücü yüksek bir takımmışız , Oyunu önde oynamalıymışız vs. Şundan adım gibi eminim ki atak oynayıp kontraatak ile gol yeseydik, "BJK karşı bu kadar kontrolsüz mü oynanır ?" "Bu kadar erken risk alınır mı ? " mealinde yorumlar dinleycektik
Hatta medyanın bu tavrını vaktim olsada arşivlerle vs desteklesem. 2011de BJK ye devre arasında Fernandes Simao Almeida transferi yapmıştı sonra devre arasından sonraki ilk maç Bucaspor oynamış ve 5-1 kazanmıştı . Sansasyonel transferler , farklı galibiyet sonrası medya adeta BJK yi havala uçuruyordu "Rüya Takım " vs deniyordu . 2010-2011 sezonunu 54 puanla 5. sırada bitirdi
Şimdi Tudor kötü oynatıyormuş da, Ersun Yanal iyi teknik adammış. Trabzon 12. haftada sadece 7 gol attığında nerdeydiniz ?
Demem o ki ; ben ne Rıdvanın ne Mehmet demirkolü populist yorumlarına bakmam mütevazı futbol izleme tecrübemle Galatasarayı fena bulmadım.
öncelikle kesinle mücadeleci,savaşan bir takım görüyorum . 3 lü savunma meselesine de çok olumsuz bakmıyorum ama bunu 2-3 haftada oturtmak zor.
Riekerink gönderilmesine karşı çıkmayı anlarım da Tudor a olan eleştrileri anlam veremiyorum. 4 hafta da ne olabilirdi ki ?
Bir sözüm de şu hiçbirşeyi beğenmeyen ergen gruba Ahmet Çalık transfer olur Ahmetçalığıistemiyoruz diye hashtag açılır, Şahsi fikrim Ahmet çok iyi stoper olacak .Cavanda bugün maçda ne yaptı ? çok mu kötüydü ? Tamam GS kalitesinde değil ama şuan takımımızın bir oyuncusu.
Bak yemin ediyorum keşke ekran görüntüsünü alsaydım 1-1 kalınan Rizespor maçı sonrası Tudor istifa diye yazanlar vardı
Bu nasıl mantık bunu inanarak söylüyorsan kusura bakma ama gerçekten gerizekalısın yok laf olsun diye söylüyorsan boş konuşan bir ergensin
GSli dostlarım , Takımının kötü gününde yanında olun ben kendimi bildim bileli öyle yaptım.Naçizane sizlerede tavsiyemdir
Trabzonsporu tebrik ederim. Güzel oynadılar.
-
7 kişiyi yenmek ne kadar kolay? Ya bu akşam da 11 kişi olsaydık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: neverlate
quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
Bugün GS yerine BJK yakalamış olsa o pozisyonları Trabzon 5'lik olurdu.
Hangi pozisyonlari? Sinan'in kacirdigi disinda pozisyon falan yok. O son dakikada 10 kisilik rakibe karsi.
Tam tersi Trabzon'un kacirdiklari olmasa sen 5'lik olmustun.
Trabzon maç boyu çok fazla adam kaçırdı çok fazla top kaçırdı defansın arkasına takım çokça kez sarktı. Final pasları çöp son vuruşlar çöp topu alan kafasını kaldırmadığı için sonuç gelmedi.
Linnes'in Yasin'in Bruma'nın içeriye sokulup ceza sahasına girdiği halde netice alınamayan epey tehlikeli girişim oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aykan19o3
quote:
Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27
quote:
Orijinalden alıntı: ne diyorum
Galatasaraylı olarak soyleyim dursun kaldığı müddetçe mümkün değil şampiyonluk göremeyiz 20 senede olsa göremeyiz.
dua edelimde fener düzelsin. yoksa bjk tarihi bir seri yakalayacak..
Siz iyi bilirsiniz duaları...
İhsan Kalkavan gibi iknici başkanımız olmadı fetullah seven..
-
Tudor Bye diyeceksiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kimsede penaltı olan pozisyonları yazmamış mı yahu? 2 tane net penaltıyı es geçti hakem. G.Saray adeta, "taktik maktik yok, bam bam" misali çıkmış sahaya. Kanatlara, ceza sahasına kadar geliyorlar, gerisi yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
15 yıl şampiyon olamaduğınız zamanlar var aslanım. Bundan sonra bizim borumuz öter. Parada bizde, başkanda, hocada, taraftarda. Babanız BEŞİKTAŞ
bu ne biçim entry dir be kardeşim..
seviyeyi magma bile kurtaramıyor -
maçın özetini izledim,
Trabzon'un attığı ilk gol bizimkilerin aptalca hatası.
İkinci golüne laf yok güzel vurmuş adam.
Ancak penaltıyı es geçmiş hakem.
Sinan efendinin kaçırdığı gol efsane.
ofsayt taktiğini neden uygulamaya çalıştık bunu anlayamadım. -
Görünen o ki istanbul tayfası mu malubiyeti sümen altı edecekler. Şimdiden başlamışlar farklı konulardan konuşmaya :) Maçtan konuşmaya çalışanlarda gs şöyle böyle.
Korkmayın arkadaşlar korkmayın bu kadar trabzonspordan. Yenmişsek hakkını teslim edin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Sahaya girip hakeme saldıran Trabz
Hayat böyle işte tinerci ve hamsileon taraftarını utanmadan maç sonu savunan takımın taraftarları şimdi futbol dersi mi veriyor?
r dalga geçer oldular bizimle
Bunun tek sorumlusu ahı gitmiş vahı kalmış , kendine hayrı olmayan yaşlı topçuları takımda tutanlardır.
2 galibiyete Tudor'u iyi teknik direktör diye lanse edenler, Tudor olsa olsa Galatasaray'ın alt yapı hocası olur.
Yazık sana ki Türkiye'nin futbol beşiği, en fazla amatör kulüp barındıran şehrine yazdıklarından utanırsın. Son iki sezondur hakemlerce doğrandığı tüm otoritelerce dile getirilen bir takımdan söz ediyorsun. Hakeme saldırma ve diğer tüm olanları esef ile kınıyorum. Yapanların hangi renklerden olursa olsun bir daha stadyuma alınmaması gerekli. Beşiktaşılar olimpiyatta koltuklarla futbolcu kovalarken, fenerliler polis araçlarını ters çeviriken, takım otobüsü taşlayan galatasaray taraftarı. Farketmez hepsinin olmaması gerek. Futbol sadece bir oyun ama bu oyunun mihenk taşlarından biride Trabzonspor'dur.
Tebrikler Trabzonspor'um...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yusuf yazıcının sneijder den iyi oynaması kadar saçma bir oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: caglar_kilic
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Sahaya girip hakeme saldıran Trabz
Hayat böyle işte tinerci ve hamsileon taraftarını utanmadan maç sonu savunan takımın taraftarları şimdi futbol dersi mi veriyor?
r dalga geçer oldular bizimle
Bunun tek sorumlusu ahı gitmiş vahı kalmış , kendine hayrı olmayan yaşlı topçuları takımda tutanlardır.
2 galibiyete Tudor'u iyi teknik direktör diye lanse edenler, Tudor olsa olsa Galatasaray'ın alt yapı hocası olur.
Yazık sana ki Türkiye'nin futbol beşiği, en fazla amatör kulüp barındıran şehrine yazdıklarından utanırsın. Son iki sezondur hakemlerce doğrandığı tüm otoritelerce dile getirilen bir takımdan söz ediyorsun. Hakeme saldırma ve diğer tüm olanları esef ile kınıyorum. Yapanların hangi renklerden olursa olsun bir daha stadyuma alınmaması gerekli. Beşiktaşılar olimpiyatta koltuklarla futbolcu kovalarken, fenerliler polis araçlarını ters çeviriken, takım otobüsü taşlayan galatasaray taraftarı. Farketmez hepsinin olmaması gerek. Futbol sadece bir oyun ama bu oyunun mihenk taşlarından biride Trabzonspor'dur.
Tebrikler Trabzonspor'um...
Katılıyorum hocam cok haklısınız
-
Yanlış yönetildik, yönetileceğiz, belki daha beter olacağız ama en fazla 2 yıl sonra sizin bütün tarihinizi 5 seneye sığdırmaya başlayacağız...
"GALATASARAY üniversite oldu ama hala liseliler yönetiyor..."
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X