Şimdi Ara

STSL 2016-17 25. Hafta | Trabzonspor-Galatasaray 18 Mart 2017 Cumartesi 19:00 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
0
Favori
17.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Bu daha iyi günleriniz. Öyle hemen yok olmak yok yavaş yavaş. Acı çeke çeke kimlerin hakkını yiyip çaldıysanız, hesabını vere vere çökeceksiniz.

Bu takımın ölü ve yok olmaya yüz tutmuş hali buysa, demekki tam güçte olsa vah vah..

Ölü hali 30 puan yiyo be karsim

Bu sene az diri halinize +20 fix duruyo seneye +10 sonra +5 diye diye bi 5 sene sonra falan kafa kafaya oynariz.

Kafalar pırıl pırıl masallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Yıllar sonra ilk defa başarı gören beşiktaşlının ezikliği desem susarsın dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Almaya çalıştığın lig kupasının en çok kazananını, elendiğin ziraatin en çok kazananını, sene sonu yine kaybettiğin süper kupanın en çok kazananını, ve çeyrek finale çıktığın için konvoy yapmaya kalktığın kupanın sahibinin kim olduğunu bir araştır sonra tekrar konuşalım bunu .

çeyrek finale çıktığın için konvoy yapmaya kalktığın kupanın sahibinin kim olduğunu bir araştır

kupanın sahibi ha waow. sanki kupayı her sene siz üretip, kazanan takıma veriyorsunuz. Arkadaş kendini yüceltirken, imalatçı firma gibi konuşmuş.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Tek bir sözüm var "inş cnm yaaaa" .

20 si de şikesiz lekesiz tertemiz kimsenin hakkını yemedik. Hiçbirinde sizin bu sene kollandığınızın 10 da 1 i kollanmadık . Dua edin birkaç sene sonra bu senenin tepeleri çıkmasın.
  • Şu şampiyonluk meselesine bir katkımız olsun

Şunlara bir cevap verinde sonra şampiyonluk vs saymaya başlayın..

http://www.uludagsozluk.com/k/be%C5%9Fikta%C5%9F-a-hibe-edilen-2-%C5%9Fampiyonluk/

http://www.hurriyet.com.tr/1959dan-onceki-sampiyonluklar-nerede-24554810

• AristocraticaL* kullanıcısına yanıt
    Görmek istersen müzede var yani açık olduğu saatlerde bakabilirsin .
  • quote:

Yıllar sonra ilk defa başarı gören beşiktaşlının ezikliği desem susarsın dimi ?

Gecen senede ayni seyi diyolardi

Seneyede dersiniz ondan sonrada...Bu kervan boyle yurusun bizim gikimiz cikmaz,turevlerinde halinden memnun gibi o zaman sorun yok birakalim boyle gitsin.

Ayrica fb liler 10 yilda 1 sampiyon oluyo diyolardi bu seneyide katarsak 2 kez daha olup 10 yildaki sampiyonluklari esitledik zamani daha geri sarmalari gerekicek,haberiniz olsun seneyede sampiyon olursak en sevdiginiz kankinizden daha formda olucaz ona gore konusun.

Seviye git gide düştü sanırım ki ben bu yazılanlardan hiçbir şey anlamadım. Boşverin hocam ayık kafayla tekrar yazarsınız bırakın klavyeyi.
  • Bu yönetim kaldığı sürece kupaları unutalım,Gerçi bu takımda Muslera olmasa bu yönetim her sezon 10.falan bitirir ligi öyle vizyonsuz bir yönetim ile karşı karşıyayız birde Gs nin taşınmazlarını değerlendirsin diye bu adama yetki verdiler.
  • quote:

Tek bir sözüm var "inş cnm yaaaa" .

20 si de şikesiz lekesiz tertemiz kimsenin hakkını yemedik. Hiçbirinde sizin bu sene kollandığınızın 10 da 1 i kollanmadık . Dua edin birkaç sene sonra bu senenin tepeleri çıkmasın.

Kardeş ben senin bu cümlenden Galatasarayın güçsüz bir takım olduğunu çıkarıyorum. Beşiktaşın kollandığını yazmışsınız. Galatasaray güçlü bir takım olsa bu duruma karşı çıkardı. Ne olursa olsun engellemeye çalışırdı. Yani bir kollanma var ve göz göre göre oluyor. Diğer 17 takımda bu kollanma durumunu izliyor? Abi çok eziksiniz o kadar kötü top oynuyorsunuz ki her sene kendi evinizde Beşiktaşı yenerdiniz. Ne oldu son 2 sene? Kollama mı oldu? Adamlar leş gibi top oynuyor sonra Beşiktaşı kolluyolar. Abi sizin bu durumlara düşeceğiniz son şampiyon olduğunuz seneden belliydi. hep 1-0 1-0 yen şampiyon ol :D

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Bu daha iyi günleriniz. Öyle hemen yok olmak yok yavaş yavaş. Acı çeke çeke kimlerin hakkını yiyip çaldıysanız, hesabını vere vere çökeceksiniz.

Atınç.

• quote:

Görmek istersen müzede var yani açık olduğu saatlerde bakabilirsin .

Hadi hadi kıvırma yücelteyim derken kendini uefa gibi göstermişsin. Şimdide sıva
  • quote:

Seviye git gide düştü sanırım ki ben bu yazılanlardan hiçbir şey anlamadım. Boşverin hocam ayık kafayla tekrar yazarsınız bırakın klavyeyi.

Konusma anlamadim,klavye birak,ayik kafa muhabbetine gittiyse cevap verilcek bisi kalmamis sana.

Bugun ki 2. kurbanimsin senden once 1 gsli kardesini daha almistim.

Ortamlarda anlamadim dersin kim nerden bilicek

• hocam bjk nin şampiyonluklarını lige orantıladıgınızda bile 5-6 senede bir şampiyonluk denk geliyor iken neyin kafası bu?
    Kardeş sen kendi yazdıklarını tekrar okuyormusun ? Tdk'da profesörmüş gibi benim cümlelerimi sorguluyor utanmadan.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Önce fetöcü 2. başkanınızı araştırın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bugün GS yerine BJK yakalamış olsa o pozisyonları Trabzon 5'lik olurdu.

Hangi pozisyonlari? Sinan'in kacirdigi disinda pozisyon falan yok. O son dakikada 10 kisilik rakibe karsi.

Tam tersi Trabzon'un kacirdiklari olmasa sen 5'lik olmustun.

Trabzon maç boyu çok fazla adam kaçırdı çok fazla top kaçırdı defansın arkasına takım çokça kez sarktı. Final pasları çöp son vuruşlar çöp topu alan kafasını kaldırmadığı için sonuç gelmedi.

Linnes'in Yasin'in Bruma'nın içeriye sokulup ceza sahasına girdiği halde netice alınamayan epey tehlikeli girişim oldu.

Hangi pozisyon arkadas? Final vurusuna kalan bir tane pozisyon var o da Sinan'in kacirdigi. Onun disinda pozisyon falan yok. Rezil gibi mac oynadik. Daha neyin derdindesiniz? Yok cok poziyona girmisiz de 5 atmamiz lazimmis da. Maci izlediginizden bile süpheliyim.

Çok cevap verilecek şeyler yazıyorsunuz ben cevap vermiyorum . Benden başka biri kaale alıp cevap bile yazmadı ben boş yere kendinizi tatmin etmeyin diye birşeyler yazmaya çalışıyorum ama anlatmak çok zor.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün formaları müzenizde neden yok?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O cümleden bunu çıkarttıysan benim daha fazla birşey yazmama gerek kalmamıştır demek.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.