Şimdi Ara

STSL 2016-17 25. Hafta | Trabzonspor-Galatasaray 18 Mart 2017 Cumartesi 19:00 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
0
Favori
17.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çünkü futbolculuk hayatlarından sonra siyasete bulaşmak gibi bir hata yaptılar. Hadi biz sildik izi bile kalmadı sizin eski 2. başkanınız sağlam fetöcü çıktı üstelik oğlu hala hakem ve Beşiktaş maçlarında kollayabildiği kadar kolluyor Beşiktaşı. Siz buna ne diyeceksiniz?
  • Tarabzonspor`lu kardeşlerimi gönülden tebrik ederim. 2. Yarının Lideri bir takım yarattı Ersun Hoca. Zamanında boştayken bizim Levent diye bir zevzek vardı, Ersun hoca ile asla konuşmayız diyen. Artık siz düşünün. Bunların hepsini bir kenara bırakır isek, şu beşiktaşlı arkadaşları anlamak gerçekten güç, Hem türkiyede Hemde yurt dışında ne gibi bir başarıları varki bunca yıldır burada gelip konuşuyorlar. Bu senede yaşayın güzelliklerinizi, ileri yıllarda ararsınız. Dalga geçtikleri takım Türkiyenin en başarılı tek klübü. Hala neyin kafası anlamıyorum.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bizim şike yapma gibi bir lobimiz olsa 5 yıldızı takmıştık. Öyle 7 yıl da 1 kupa almazdık heralde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam aslında bir maddenin kafası ama zararlarını söylemek 14 günden başlıyor ancak Galatasaray'ı şikeden filan suçlamanın cezası yok.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Hala şike diyor utanmadan yazık ya .
  • Gs ye bi haller oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Çok cevap verilecek şeyler yazıyorsunuz ben cevap vermiyorum . Benden başka biri kaale alıp cevap bile yazmadı ben boş yere kendinizi tatmin etmeyin diye birşeyler yazmaya çalışıyorum ama anlatmak çok zor.

Biraderimin biraderi sen cevap ver biz ezilelim.Oyle havadan cok cevap verilecek sey var ama cevap vermiyorum,kaale almiyorum demekle olmuyo sadece şunu diycem

Üzdü :(

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Bizim şike yapma gibi bir lobimiz olsa 5 yıldızı takmıştık. Öyle 7 yıl da 1 kupa almazdık heralde.

Şuan ne yapmadığınız ne malum ? Yasin'in penaltısını iptal etmese neler olurdu sen düşün. Ayrıca Atınç kaleci yapılmadı eksiklik var orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: başaran

Gs ye bi haller oldu

Yeni birşey değil. Aylardır böyle.

• quote:

O cümleden bunu çıkarttıysan benim daha fazla birşey yazmama gerek kalmamıştır demek.

Kardeş senin kadar kıvıran, zorda kaldın mı da farklı yollara giren birini daha görmedim ben. Herkese laf atmaya çalışıyorsun ama biri ağzının payını birazcık vermeye başladığını anladığın an hemen kıvır.
  • Artık dalga geçilecek durumda bile değilsin galatasaray.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

hocam bjk nin şampiyonluklarını lige orantıladıgınızda bile 5-6 senede bir şampiyonluk denk geliyor iken neyin kafası bu?

Gs nin lig tarihi boyunca aldigi kupa ortalamasi:2.9 yani her 2.9 yilda 1 sampiyon oluyo

Bjk nin lig tarihi boyunca aldigi kupa ortalamasi:3.8 yani her 3.8 yilda 1 sampiyon oluyo

Aslan parcasi size matematigi daha ogretmediler heralde

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Ben çok söyledim ama anlamamakta ısrarcısınız. Ben gidip deveye hendek atlatıcam siz de burda kendinizi tatmin edin.
  • Rijkenik bey döneminde bile daha iidiniz be..

Bu arada;

Tek rakibimiz Başakşehir...

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Bu istatistikleri çıkartırken Galatasaray'ın hangi kupalarını yoksa saydın ve hangi hayali kupaları Beşiktaşa verdin acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Rijkenik bey döneminde bile daha iidiniz be..

Bu arada;

Tek rakibimiz Başakşehir...

Ona laf yok zaten. Başakşehir kolay kolay bırakmaz ipin ucunu.

• quote:

Kardeş sen kendi yazdıklarını tekrar okuyormusun ? Tdk'da profesörmüş gibi benim cümlelerimi sorguluyor utanmadan.

Utanmak mı? Sen yazacağın kelimeleri 3 kere önceden kafanda toparla. Yoksa anlamsız cümleler çıkıyor ortaya.
  • quote:

Bu istatistikleri çıkartırken Galatasaray'ın hangi kupalarını yoksa saydın ve hangi hayali kupaları Beşiktaşa verdin acaba ?

Bırak hocam bunlara cevap verip vakit kaybedip uykundan olmaya değmez. Sonuç olarak GS ve FB'nin olmadığı sıkıcı ve zevksiz bir sezon izliyoruz. GS ve FB ölmüş ağlayanı yok.

• quote:

Hocam arkadaşa iyi geceler diyecektim, benim yerime demişsiniz iyi geceler
  • quote:

Lig kupalari,bu hani 4 yildizin varya 20 kupa ediyo.Bunlar o kupalar

Anlamak hic bu kadar zor olmamisti be dr.oetker

Kankilerinde ben cevap vermeden once kendilerini bi tur kucuk dusurmusler üzdü :(

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.