Şimdi Ara

STSL 2016-17 25. Hafta | Trabzonspor-Galatasaray 18 Mart 2017 Cumartesi 19:00 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
0
Favori
17.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

2-0 ts kazanacak gibi

Bildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Hücum gücümüz sıfır tudor geldiğinden beri

Defans da aynı.. 3-5-2 takıntısı yuzunden takımı mahvetti

Galatasaray her başarılı olduğun da 4-4-2 oynamıştır.İyi bir forvet oyuncusu transferi yapamayan çapsız dursun sayesinde 2 yıldır Lukas Podolski forvet diye yutturuluyor bize bugün ilk gol pozisyonuna 83. dakikada girdik,rakip 10 kişi olmasına rağmen.Eren derdiyok ancak yedek olur bize 2 forvet oyuncusu transferi şart.İyi bir sağbek, solbek, stoper transferi,3 tane box Toyota box orta saha lazım.Ama 2 yıldır olduğu gibi bütün çöpleri takıma doldurur çapsız dursun.Gelecek yılda karanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

7 kişiyi yenmek ne kadar kolay? Ya bu akşam da 11 kişi olsaydık?

Beşiktaş tokatlar sizi merak etme. Çok iyi oynadığınız söylenemez.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    2 şampiyonluk düş aslanım. Oldun mu 18 ?
    Yaz Bjk'ye etti 16
    Bu yılda olursak 17
    İlla ki birkaç şampiyonluk yada kupalar birbirimizden az yada çok olacak. Hepimiz eşit gidecek değiliz. Her kulüp iniş çıkış yaşar. Bizim yükselme dönemi başladı. Saygı duy ve tebrik et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gsde bireysel olarak cok kotu oynayan bi futbolcu yok ama aralarinda bir turlu organize olamiyolar, birinin frekansi digerininki tutmuyor. Bi kac iyi paslamasmadan oteye gidemiyorlar. Bu uyumsuzluk hem savunmaya hem de hucuma ciddi sekilde negatif yansiyor. Ne gol atabiliyor ne de kalesindeki gole engel olabiliyor. Igor dedigin adamsa Riekerink den hallice ondan takimi toparlayacak hamleyi kimse beklememeli. Soyle saglam gaz veren bi turk hoca gelseydi ersun yanal gibi o zaman bugunun skoru tersine isleyebilirdi. Yonetimin tum basiretsizlikleri gun be gun meydana dokuluyor. Nerde 2-3 sene onceki galatasaray nerde bugun durumuna icimizin yandigi galatasaray. Belki de bu yonetim galatasarayin basina gelmis en kotu sey olabilir bi an once derin galatasaray bu duruma mudahale etmeli tipki adnan polatin zamaninda yaptiklari gibi
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Neden 2 şampiyonluk düşecekmişiz ? Eğer birinden 2 şampiyonluk düşeceksek o takım ağlamasın diye olmayan 2 şampiyonluk hediye edilen takımdır . Galatasaray'da iniş çıkış yapar sonra döner sizin 100 yıllık tarihinizi 5 yıla sığdırır . Bu ülkenin iki büyük takımı var biri Galatasaray diğeri Fenerbahçe. Bu iki klüp kötü günler geçirmediği sürece siz başarı yakalayamazsınız. Zaten bu sene iyi kullanıyorsunuz seçimde Rıdvan Dilmen filan seçilirse ararsınız bu günleri.
    Bu tiner bi harika dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Bu tiner bi harika dostum.

Ama şaka bir yana bence beşiktaş trabzonu tokatlar. Tahmin ettiğim kadar iyi oynamıyorlar.

• MaxPain2 M kullanıcısına yanıt
    Besiktaşın iyi oynadıgini kabul ediyorum. Ben bir Fenerbahce taraftarı olarak hatta avrupayı bu sene alırsa Fener almış gibi sevinirim. Lakin ordan 2 sampiyonluk al bize ekle ordan iste 1 2 fark var ondan da bir şeycik olmaz kafası biraz komik olmuş.

• Trollün de beşiktaşlısı hiç çekilmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

İki yıldızlıya bak hele çıldırıyorum . Aç bir internetten şampiyonluk sayılarına bak sonra baba kimmiş öğren . Dursun gider oyuncular değişir Galatasaray'ın olduğu yerde "şerefli üçüncü"ye laf düşmez önce haddinizi sonra rütbenizi bilin . 15 sene ligden çekilsek kupa sayısını yakalayamayacak adamların yazdıklarına bakın yav . Şimdi sakince konuyu terk et, kendi bölümüne gidip konu aç ve de ki Oğuzhan 50 milyon len Quaresma 70 milyon len.

Karsim git bi puan tablosuna bak 3. Kimmis onu gorursun.Şerefli mi degil mi oda senin degerlendirmen olsun

Dostum özel değilse senin torbacının telefonunu alabilirmiyim ?
    Sen söyle de daha çok gülelim nedenmiş ? Şike demiş utanmadan yazık. "Lig adil olsun ikizleri böyle tokatlar şamar oğlanı yaparız" Buna harbiden AWROJPWARTOWATOJWTAOJPWATJIOYJYSPYETEWATEJWATJPWAJRTPWATJPWTAJPWATJWATPWATJ diye gülünür buna gerçekten inanarak mı yazdın yoksa komik olan bir troll müsün ? Lig adil olsaydı şu an bulunduğunuzdan çok farklı yerdeydiniz bunu beygir gözlüğü takmış beşiktaşlılar dışında herkes kabul ediyor . Son 2 cümle yi de herhangi bir maddenin etkisinde kalmış olabilirsiniz şayet ayık kafayla hiçbir şey anlayamadım.

• Daha önce ne zaman herşey iyi gitse hep bi büyük maç gelir çatar biz puan kaybeder ve herşey tepetaklak olurdu uzun bir süre sonra ilk defa tersi oldu gerçi bu sene en iyi ihtimalle 3. lük görebilirsek görebileceğiz ki o da zor yinede sezonu böyle galibiyetler ile kapatmak güzel ve mutluluk verici...

• maykılscofield kullanıcısına yanıt
    Almaya çalıştığın lig kupasının en çok kazananını, elendiğin ziraatin en çok kazananını, sene sonu yine kaybettiğin süper kupanın en çok kazananını, ve çeyrek finale çıktığın için konvoy yapmaya kalktığın kupanın sahibinin kim olduğunu bir araştır sonra tekrar konuşalım bunu .
    Bu daha iyi günleriniz. Öyle hemen yok olmak yok yavaş yavaş. Acı çeke çeke kimlerin hakkını yiyip çaldıysanız, hesabını vere vere çökeceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Bu daha iyi günleriniz. Öyle hemen yok olmak yok yavaş yavaş. Acı çeke çeke kimlerin hakkını yiyip çaldıysanız, hesabını vere vere çökeceksiniz.

Bu takımın ölü ve yok olmaya yüz tutmuş hali buysa, demekki tam güçte olsa vah vah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Rıdvan gelince neden arıyacakmışız? Şike yapacak o zaman sizin gibi. Demirören kaç yıldır Tff başkanı ama nedense 1 kupa alabilmişiz. Lig adil olsun ikizleri böyle tokatlar şamar oğlanı yaparız. Google amcaya sor neden 2 şampiyonluğumuzu geri ver dediğimi. Fenerde 1 şampiyonluğumuzu yedi. Bak şimdi 17 Bjk 18 Fb 18 Gs oldu. Sene sonu belki hepsi 18. Nerede 4. yıldız? Yok Demek ki haram.

Sizin şampiyon olmanız Gs ve Fb'nin yönetimlerinin gereksiz işler peşinde koşmasından.Bak bakalım Ünal aysal var iken Gs nasıldı Play off getirdiler ezerek şampiyon olduk,Fatih terime 10 maç tribün cezası verdiler şampiyon olduk,Ünal aysal olsaydı muhtemelen geçen sene şampiyon olurdunuz bu senede büyük ihtimal biz olurduk,Tüm kupaları neredeyse kaybetmezdik ama yatın kalkın dursun özbek ve aziz yıldırıma dua edin bu iki adam kaldığı sürece beşiktaş ve ya başka takım şampiyon olacaktır.

En sevdigim bolume geldik.Tozlu raflardan kupalar cikiyo ortaya

Aynen boyle devam beyler seneyede bu tarifeden isteriz :D

Ayrica mevcut durumdan kendini soyutlamak icin eski basarilari ortaya koyan gsli acizligi diyip susuyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.