Şimdi Ara

Stuttgart'ta kimse var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite okumak için geldim bugün Stuttgart'a. Yalnızım kimsem yok bir tanıdık yurda yerleştirdi gitti onun da evi 200km uzak burdan. Yani hepten yalnızım Almanca da bilmiyorum, yok mu bana en azindan ilk günlerimde arkadaşlık edebilecek bi Dh'li.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Stuttgart'ta kimse var mı?
  • Adam haklı...

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Stuttgart'ta kimse var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha55

Arkadaşlar üniversite okumak için geldim bugün Stuttgart'a. Yalnızım kimsem yok bir tanıdık yurda yerleştirdi gitti onun da evi 200km uzak burdan. Yani hepten yalnızım Almanca da bilmiyorum, yok mu bana en azindan ilk günlerimde arkadaşlık edebilecek bi Dh'li.

Hangi dil kursundasın yurda ne kadar ödüyorsun otobüs kartı vs hakkında şöyle bir detaylı bilgi versene ben de hannover'dayım :=))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volvic

quote:

Arkadaşlar üniversite okumak için geldim bugün Stuttgart'a. Yalnızım kimsem yok bir tanıdık yurda yerleştirdi gitti onun da evi 200km uzak burdan. Yani hepten yalnızım Almanca da bilmiyorum, yok mu bana en azindan ilk günlerimde arkadaşlık edebilecek bi Dh'li.

Hangi dil kursundasın yurda ne kadar ödüyorsun otobüs kartı vs hakkında şöyle bir detaylı bilgi versene ben de hannover'dayım :=))

Üniversitenin kendi dil kursuna gidecegim 17 nisanda başlıyor. Yurt karma odalar tek kişilik banyo tuvalet mutfak ortak aylık 252€ internet aylık 10€. Otobüs işini bilmiyorum daha ama bazı yerlerde uni kartı olunca oldugun eyalette para ödemeden her türlü otobüs trene ücretsiz biniliyormus burda öyle mi bilmiyorum hafta içi bakacağım ona da. Sen bahset sende durumlar nasil.

• quote:

Adam haklı...

sen işini bilmiyon kanka git facebooktan stutgartta yaşayan gurbetçi zengin türk kızlarından bul
    git buluş kızlarla deki ben yeniyim bana yardımcı olun falan falan işini bil olm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha şakamı yapıyon. teksin ve almanca bilmiyosun ve almanyadasın. internetten ara artık birileri facebooka falan bak. Allah yardımcın olsun
  • Mylo

şaka değil valla yaa almancayi cok az biliyorum derdimi falan anlatacak kadar bilmiyorum

Adam haklı beyler

gelmeden cok aradım mesajlar attım dönüş yapan olmadı

• quote:

Mylo

şaka değil valla yaa almancayi cok az biliyorum derdimi falan anlatacak kadar bilmiyorum

Adam haklı beyler

http://www.xn--stb-tna.de/

Stuttgart Türk Ögrencileri Birligi

gir foruma takıl bişeyler bulmaya çalış kanka bul böyle şeyler benmi bulayım sana alalaa.
    chat var bak forumda az önce özlem bişeyler yazdı

• quote:

quote:

Mylo

Adam haklı beyler

gir foruma takıl bişeyler bulmaya çalış kanka bul böyle şeyler benmi bulayım sana alalaa.

ne adamsın la

• quote:

quote:

Mylo

Adam haklı beyler

Adamsın adam

• quote:

Almanca da bilmiyorum

Çabuk git Stuttgart havalimanı'na en son kalkan THY İstanbul uçağına yetiş.Abicim Almanca bilmiyorsan ve tanıdığın yoksa senin orada ne işin var?.

sazan.avi gibi.
  • Git bi bak bakalım var mı?
  • Three Dimensions

Almancayi öğrenip üniversite okumak için geldim buraya. Kolay elde etmedim bu şansı neleri riske attım nelere direndim de geldim dönmek istemiyorum. Allah yardım ederse cabalayip üstesinden gelirim inşallah.

3korner1penalti

Türk illaki vardır bulurum bir şekilde ama dh den olaydı biraz yardım edeydi eyiydi en azindan bilgi edinirdim şehir hakkında. 17 nisana kadar ders yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volvic

quote:

Nerede oturuyon Hannover'de, öğrenci misin....?
  • Ben stuttgart dan , tam olarak neresinden? Ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

Ben stuttgart dan , tam olarak neresinden? Ciddiyim

Vaihingen midir nedir. Üniversitenin yanında öğrenci yurdunda kalıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEsemi22

Ben stuttgart dan , tam olarak neresinden? Ciddiyim

Vaihingen midir nedir. Üniversitenin yanında öğrenci yurdunda kalıyorum

Yakin bana pm den konusalim
  • Essende olsan gelirdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.