Şimdi Ara

Styxer DH YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN Geri Alınmıştır... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdan hiç günahı olmayan birisi zarar gördü ,bence haksızlık yapıldı ,fig00 nun ne suçu var ki adamı anlaşıp 2-3 kişi karaktere bakma oyunuyla kandırıp alıosunuz ? adamın ne suçu var ?
    haksız yere aldınız hiç konuyla alakası olmayan birinin karakterini ,ama emin oldun haram mal mutluluk getirmez ,sizede kalmaz o karakter..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaLly

BEN SURMENELIYIM ÖLE YONETICI FLN TAKMAM ! ADAMI ÖLDÜRÜRM ! BEN BURADA MAHDUR OLMADIM ! BU CHAR BENIDME 6 TANE KESN KODU VAR 2 GIZLI SORUSU VAR ITEM KILIT NO SU VAR !

1 LWL DEN 70 LWL E KADAR SS LERI VAR !

HERKESE BUNU ISPATLARIM !!!!!!!!!!!!

KIMSE BANA BURADA LAF SOYLEMESIN COK YETKILI BIRI MSN VERSIN TEL VERSIN

Zuahahahahhaha

Şikayet Edilmiştir.. Artist'misin ßro?
    Kımı Öldürüon
  • bana chara gold aldırma... charın eşya kilit şifresi bir tek bende var...
    quote:

BEN SURMENELIYIM ÖLE YONETICI FLN TAKMAM ! ADAMI ÖLDÜRÜRM ! BEN BURADA MAHDUR OLMADIM ! BU CHAR BENIDME 6 TANE KESN KODU VAR 2 GIZLI SORUSU VAR ITEM KILIT NO SU VAR !

1 LWL DEN 70 LWL E KADAR SS LERI VAR !

HERKESE BUNU ISPATLARIM !!!!!!!!!!!!

KIMSE BANA BURADA LAF SOYLEMESIN COK YETKILI BIRI MSN VERSIN TEL VERSIN
  • Burda arada kalan ben oldum galiba

sağlık olsun...

artık karakter alış satış bölümüne pek ugramicam gibi duruyo...

yalnız tek isteğim arkadaşımın bana ödünç olarak verdiği 2 claveri kendisine iletmendir...

vermezsen de canın sağ olsun

oğuz seninde canın saolsun kardeşimsin hala

ikinizde güle güle oynayın...
  • heLOpeRS
    ben artis değilimde hangınız adamsınız ya

dinlemeden iş yapıyorsunuz benı

BEN DIYORUMKI CHARIM HACKLENDİ ! FATAL.P TARAFINDAN ! BENDE GERİ ALDIM !!!!!!!!!!!!!!!!

VE SATTIM FİG00 YA -

HERTURLU BILGISI MEVCUT!!!!!

VE BUGUN NUM@N ADAMDAN ALDI CHARI GERİ!

BU NE DEMEK FORUMDONANIMHABERDE ANLAMIYORUM YETKILI BIRI MSN VERSIN !
  • o zaman bu adam nası olurda charı satarken charın nickini kapatıyor?? ben charı bakma bahanesiyle almam mümkün değil charın gizli cevaplarını bilmeden almam mümkün değil biliyorumki char benim
    quote:

Orjinalden alıntı: PinHim

burdan hiç günahı olmayan birisi zarar gördü ,bence haksızlık yapıldı ,fig00 nun ne suçu var ki adamı anlaşıp 2-3 kişi karaktere bakma oyunuyla kandırıp alıosunuz ? adamın ne suçu var ?
    haksız yere aldınız hiç konuyla alakası olmayan birinin karakterini ,ama emin oldun haram mal mutluluk getirmez ,sizede kalmaz o karakter..
  • Fally KArdeşim Sana ßişi Demıyorum Ama İTici Konusmassan iyi Olur
    Herşey Sakin Sakin KonusmakLa Hal Oluyor
    Num@n Senın O Charamı Kalmıs :)
    ßiz TAnıyoruz Herkesi ßro
  • ben sana itemini vericem.

"FaLly"
    charı numan almadı sadece aracı oldu... charın gizli yanıtlarını ben biliorum...

quote:

Orjinalden alıntı: fig00

Burda arada kalan ben oldum galiba

sağlık olsun...

artık karakter alış satış bölümüne pek ugramicam gibi duruyo...

yalnız tek isteğim arkadaşımın bana ödünç olarak verdiği 2 claveri kendisine iletmendir...

vermezsen de canın sağ olsun

oğuz seninde canın saolsun kardeşimsin hala

ikinizde güle güle oynayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nihat_GS

o zaman bu adam nası olurda charı satarken charın nickini kapatıyor?? ben charı bakma bahanesiyle almam mümkün değil charın gizli cevaplarını bilmeden almam mümkün değil biliyorumki char benim
    quote:

burdan hiç günahı olmayan birisi zarar gördü ,bence haksızlık yapıldı ,fig00 nun ne suçu var ki adamı anlaşıp 2-3 kişi karaktere bakma oyunuyla kandırıp alıosunuz ? adamın ne suçu var ?

charın ismini kapatıyorum çünkü fatalP ve bu charla oynamıs dierleinin gelip bu şekkilde almaların istemiyordum

bana gelen numan olmasaydı yine vermezdim kimseye şifreyi...

ama numan a güvendim verdim o da saolsun güvenini boşa çıkarmadı deiştirdi şifreyii...

quote:

emrem saolasın ya..

bi oyun için bu kadar takmaya gerek oldugunu zannetmiyorum. tek istedigim su 2 claveri vermesi arkadasın. ama vermezse de gidip gb alıp vericem.

@numan tamam belki yaptığınız kendinize göre mantıklıydı..
    ama burda hiç düşünmediniz ki bunu yapan kişi zarar görürmü görmez mi ?....

neyse boşver bi önemi oldugunu zannetmiyorum

• cok yalnıs yapıyorsunuzz
  • quote:

cok yalnıs yapıyorsunuzz

boşer oğuz

ben kendimden emin miyim ? kimsenin hakkını yemedim mi ?

eminim sonuna kadar.. yaptıgım bi terslik warmı .. yok ..

ozaman ben rahatımm....

fakat diğer yönden benim biri benden alacaklı durumdaysa...

bunu onlar düşünsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 12 Mart 2008; 20:19:02 >
  • furkan abi post um az diye -- resmen adam yerıne muhamalee etmıyorlar dınlemıyorlar!!

nihat kardeşş

bir zmamanlar benı hacklEDİĞİ İÇİN BAN YIYEN fatal.p ile katokita ip kontrol yapılsın sende gör!
  • ben claverı vericem ben kendi hakkım olan şeyi alırım...

numan asla böle bir olayda söz konusu bile olmaz alkoc (ferhat abi) sayesinde alınmıştır...

TŞKLER NUMAN ABİ VE ALKOC (FERHAT ABİ)
  • BAK İŞTE
    HEP ARKA :)

TANIDIKLARIN İSTER NUMAN İSTER KIM OLURSA OLSUN

BENM SATTIGIM CHAR ! BENIM CHARIM

num@n tarafından çalındı! buna kımse ıtıraz edemez! cunku dogru olan bu ! alkoc kımse kım banane char benım !

BURDA NUMANI SAVUNANLAR !!! BIZE SORMADAN BOLE BISE YAPTIGI ICIN

ONA YALAKLANMAK ICINDIR!
  • ben clavırları geri vericem... hakkıım olan şeyi alırım sadece... numan alkoc abilerimin böyle bir olayda ismleri bile söz konusu olamaz.. yardımlarından doalyı sadece tşk ederim... kimsenin burda bir üstünlüğü yok gördüğün gibirütbem er olduğu halde adalet yerini buldu..
    quote:

furkan abi post um az diye -- resmen adam yerıne muhamalee etmıyorlar dınlemıyorlar!!

nihat kardeşş

bir zmamanlar benı hacklEDİĞİ İÇİN BAN YIYEN fatal.p ile katokita ip kontrol yapılsın sende gör!
  • ADALET BENIM OLUM ADALET BIZIMMM SEN KIMSIN YA BENIM CHARIMA SAHIP CIKIYON!

ABILERINE BASLATMA YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nihat_GS

o zaman bu adam nası olurda charı satarken charın nickini kapatıyor?? ben charı bakma bahanesiyle almam mümkün değil charın gizli cevaplarını bilmeden almam mümkün değil biliyorumki char benim
    quote:

biz bu oyunu öle abartı bi şekilde deil de insani biçimde oynayanlardanız kardeşim , o isim kapatma mevzusuda şudur

1. ci olarak karakteri satmayı düşünmezken öle bi fiyatı ne kadar eder diye meraktan
    2. si de genelde böle satılan karakterin hp mp lvl isim skill bar falan saklarlar ya ona özentilikten kaynaklanan bi durum

dedim ya biz oyunu oyun için oynarız ne dur şu itemide alayım bak şu kadara satarız yada ne dur şunu kazıklayayım itemlerini çalayım gibi bi düşüncemiz olmadı ,
    şu ana kadar sahip olduğumuz en iyi item +7shard inan bana ,onuda fig00 nun yardımıyla ortak aldık ,günlerce cleaver görevi falan yaptım ben üstünede o koydu elinde ne var ne yoksa ,

fazla uzatmaya gerek yok artık , ben ne desemde siz zaten kendi bildiğinizi okuyacaksınız ,ne diyelim haksız yere elimizden aldığınız karakter sizede fayda getirmez ,son söliceğim şeyde budur ...

• quote:

NİHAT_GS

SEN BU CHARI FATAL.P DEN ALMADINMI YARBAYDAN O ADAM BENDN HACKLEMISTI ZAMANINDA HERKES BILIR !

SIMDI ISE BENIM SATTIGIM CHARI NUM@N CALIYOR!
    BU ADAM BUNA PARA VERDİ EMEK VERDİ
    SİZ NAPMAYA CALISIYORSUNUZ

NIHAT SADECE INKAR ET !!!!!!!

FATALDAN ALDIGINI

Bir şeyden emin olmadan bir insana çamur atmak bu kadar kolay mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

quote:

NİHAT_GS

SEN BU CHARI FATAL.P DEN ALMADINMI YARBAYDAN O ADAM BENDN HACKLEMISTI ZAMANINDA HERKES BILIR !

SIMDI ISE BENIM SATTIGIM CHARI NUM@N CALIYOR!
    BU ADAM BUNA PARA VERDİ EMEK VERDİ
    SİZ NAPMAYA CALISIYORSUNUZ

NIHAT SADECE INKAR ET !!!!!!!

FATALDAN ALDIGINI

Bir şeyden emin olmadan bir insana çamur atmak bu kadar kolay mı ?

göker sadece kımden taraf oldugnu söylee

o katakita fatal.p cıkmasın ben forumu bırakıcam tamam dicem

mahdur benım ve benım charımla adam burada kendını haklı gosterıyor!!!!

• Önce selam herkese

Burada tezgahmı kuruluyor arkadaşlar, FlLuY ben @lic@n tanırsın benı sanırım: sana soyledigim bir laf vardı hatırlarmısın donanım haberde bir allahın kuluna guvenme,güvenme çünkü alayı takılanların % de 85 i hırsız üçkagıtçı ve gördügüm kadarı ıle yöneticilerde zan altında kalıyorlar.
    Alkoç a lafım yok bir ters yanını asabıyetini falan görmedim oda eskilerdendir,numan falan tanımam sadece adaşım adam dikkat edıyorum kaç senedir birkaç kişinin işine karışıyorlar ama bu işler onun bunu charını almaya aracılık falan gibi olmasın olursa karşı taraf suçlar zan altında kalır ve çogunlukda burda benım gibi fikir beyan etmez.
    @ic@n yani birkaç versiyon önceki nicki OynCANKIYA bu forumda arsıza hırsıza kufur etmekden uzaklaştırldı ama burada durum farklı arada saydıgım arkadaşlar var numan gibi alkoç gibi ve 1-2 diger arkadaşlar gibi buy nedenle duzeylı olmak zorunda hissetimkendimi ilk defa.
    neyse umarım bir çözüme kavuşur hayırlısı ıle.
    Numan bi ara şu eski ilk nıckıme döneyım yahu bu kacıncı fake nıck yav..
    kolay gelsin herkese.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.