Şimdi Ara

Styxer DH YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN Geri Alınmıştır... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fig00

Devlet Adaleti sağlar dimi.

diyelim ki A nın bi cep telefonu war.. B bunu çalıyo 100 YTL ye C ye satıyo..

C bunu aldıktan sora polisler geliolar çeşitli yollarla apar topar telefonu alıyolar ve A ya veriyolar..

sizce bu böyle mi yapılır?

B den parası alınır C ye ödenir! telefon da alınıp A ya verilir..

ama bizim yöneticilerimiz Numan ve ALKOÇ kendilerini devlet sandılar

C den aldılar A ya verdiler! C nin verdiği 100 YTL yi hiç önemsemediler

sonuçta olan C ye oldu !

peki bu haksızlık deilmidir?

Madem siz buranın devletisiniz ozaman benim hakkım da bana verilmeli!

Kardeşim kusuruma bakma ama buna gülmek istiyorum, yanlış anlama senle hiçö alakası yok, buranın devletide gerçek devlete özeniyo ve aynılarını yapmaya çalışıyoki bence becermişler

• bizim yerimizde bi başkası olsa çıngar çıkartıp oratlığı yırtar bi şekilde hakkını alırdı ,ama biz oyunu oyun olarak gördüğümüz ve bi takım olgunluk seviyesinde olduğumuz için haklı olsakta alçalmıyoruz , içimiz rahat kimsenin hakkı bizde kalmadı tam tersine bizim hakkımız yendi hemde sorgusuz sualsiz ve forum yöneticilerinin planı ile ,

mutemelen bu yazdıklarımızdan sora bizide uzaklaştırırlar forumdan ,zaten dh son zamanlarda gereksiz banlar gereksi uyarılar gereksiz konu silmeler vs .. aldı başını gitti , çoluk çocuk yuvası oldu ,

bi zamanlar güven vardı saygı ve adalet vardı ,

belki 1000lerce post sayım yok ama bu üyeliğim olsun yada eski üyeliğim olsun forumun ii sayılabilicek bi takipçisiydim, bugun den sora dh beni de kaybetmiştir...

bi yerden acısı çıkar onlardan da ,önemli olan bizim alnımız ak kimsede hiç bi damga vuramaz ,bunu hak yiyenler ve hak edenler düşünsün !

• hayırlı olsun chr i geri almana sevindim ins bidaha boyle bir olay basina gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: PinHim

bizim yerimizde bi başkası olsa çıngar çıkartıp oratlığı yırtar bi şekilde hakkını alırdı ,ama biz oyunu oyun olarak gördüğümüz ve bi takım olgunluk seviyesinde olduğumuz için haklı olsakta alçalmıyoruz , içimiz rahat kimsenin hakkı bizde kalmadı tam tersine bizim hakkımız yendi hemde sorgusuz sualsiz ve forum yöneticilerinin planı ile ,

mutemelen bu yazdıklarımızdan sora bizide uzaklaştırırlar forumdan ,zaten dh son zamanlarda gereksiz banlar gereksi uyarılar gereksiz konu silmeler vs .. aldı başını gitti , çoluk çocuk yuvası oldu ,

bi zamanlar güven vardı saygı ve adalet vardı ,

belki 1000lerce post sayım yok ama bu üyeliğim olsun yada eski üyeliğim olsun forumun ii sayılabilicek bi takipçisiydim, bugun den sora dh beni de kaybetmiştir...

bi yerden acısı çıkar onlardan da ,önemli olan bizim alnımız ak kimsede hiç bi damga vuramaz ,bunu hak yiyenler ve hak edenler düşünsün !

saol dostum..

sen varsın ya yeter ve artarsın bile

hadi bizden bu kadar...

numan seni ve yaptıgın bu ..şeyi.. hiç unutmicam...

• Yokmu hiç bu konuları takip eden bir admin ? Bence birşeyler yanlış gidiyo, gerçi bazılarının umrunda bile olmayabilir ama beni ikna edecek cevabı olan varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PiqmecuK

Yokmu hiç bu konuları takip eden bir admin ? Bence birşeyler yanlış gidiyo, gerçi bazılarının umrunda bile olmayabilir ama beni ikna edecek cevabı olan varmı ?

Bu belki bazı şeyleri anlatıyordur; anlayana !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.