Şimdi Ara

Styxer DH YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN Geri Alınmıştır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar styxer hacklenmiştir bazı ..... tarafından

70 lwl cypherda orc asasın dir.

ve cyphersafranında yardımıyla bu ksc leri alarak yolladım ama gene bir şey yapılamayacağı kesin...

burdandan duyurmak istiyyorumki böyle insanlar oldukça bu oyun oynanmaz artık...

HERKEZİN DİKKATİNE SAKIN CHARA GÜVENMEYİN VE HİÇ BİR ŞEKİLDE ALMAYIN

CHAR GERİ ALINMIŞTIR TÜM DH YÖNETİCİLERE TŞK EDERİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihat_GS -- 12 Mart 2008; 21:30:30 >

• Geçmiş olsun Nasıl oldu?
  • charı aldığım kişi hackledi... chara yeniden alıcıyım. die bir oyun için bu akdar hırs bence çok fazla giden cahr olsun sorun diil bazı itemlerimi kurtardım ama allah katında kulla hakkının affı yoktur ben diorumki öbür tarafta iki elim yakasında olsun alalhından bulur inş.
  • İnşallah
  • gecmis olsun gercekten kotu olmus pre bilgilerini vererek belki kurtarabilirsin chri
  • yaa bende charı aldığım için bütün ksn müşteri no larının hepsini istiorlar hepside olmadığı için ama kredi kartının parasını yatırmıcam bn böle bir alışveril yapmadım die banlatıcam en ii si bu olur ne ona yar olur nede bana
  • Aldık charı hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Aldık charı hayırlı olsun

Arkadaşın charını geri mi aldınız yani ? . Öyle ise tebrikler =)
  • oha numan oha

o char benım fig00 ya ben sattım o charI

ZAMANINDA FATAL P BENDEN HACKLEMISDI O CHARI !!!1

BENDE GERİ ALDIM Bİ TUR OYUNLA!!

BUTUN GIZLI SORULARINI BILYIROUM KIMSE BUNU INKAR EDEMEZZ!!

HARBI YAZIKLAR OLSUN BEN ONU FIG00 YA SATTIM NAPMAYA CALISIYORSUNUZ SİZ
  • TŞKLER ÇOK SAOLUN...
  • sakın vermeyın charı sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nuMAN CHAR BENIM DIYORUM SANA
  • sanada ulaşırlar merak etme...
    Ferhat abi (alkoc) karakter bizim bir tanıdığın dedi ve bende aldım charı...

Nihat_GS ile hallet problemini.
  • NİHAT_GS

SEN BU CHARI FATAL.P DEN ALMADINMI YARBAYDAN O ADAM BENDN HACKLEMISTI ZAMANINDA HERKES BILIR !

SIMDI ISE BENIM SATTIGIM CHARI NUM@N CALIYOR!
    BU ADAM BUNA PARA VERDİ EMEK VERDİ
    SİZ NAPMAYA CALISIYORSUNUZ

NIHAT SADECE INKAR ET !!!!!!!

FATALDAN ALDIGINI
  • ben bu charı aldığımda item karşılığı aldım charın bütün gizli sorulaını bende biliyorum... sonuçta sen eşya kilitleme şifresinin bilmediğin bi charı nas satıyorsun sorabilirmiym sana eşya kilitleme şifresi ne bnu charın ???? söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaLly

NİHAT_GS

SEN BU CHARI FATAL.P DEN ALMADINMI YARBAYDAN O ADAM BENDN HACKLEMISTI ZAMANINDA HERKES BILIR !

SIMDI ISE BENIM SATTIGIM CHARI NUM@N CALIYOR!
    BU ADAM BUNA PARA VERDİ EMEK VERDİ
    SİZ NAPMAYA CALISIYORSUNUZ

NIHAT SADECE INKAR ET !!!!!!!

FATALDAN ALDIGINI

Sen kımsın ya?? nasıl ßoyle Rahat Mesaj Yazıyorsun Yaşın Kaç Senın
    ßiraz Kibar Ol İnsanlara Karşı..
  • BU CHAR ALIMINDA BEN KEFİL OLDUM NİHAT A CHARI TAKAS YAPTI İTEM VERDİ VE CHARI ALDI.

DAHA SONRA NİHATIN İYİ NİYETİNDEN YARARLANAN BU HIRSIZLAR CHARA BAKMA VAADİYLE ŞİFRESİNİ İSTEYİP ANINDA ŞİFRELERİNİ DEĞİŞRTİRMİŞLER ZATEN SATAN KİŞİLER OLMAZA NASIL GİZLİ SORULARI BİLİP BUNU YAPACAK LAR.

DOLAYISIYLA CHARI GERİ ALDIK NUMANA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM.. SİZ SİZ OLUN CHAR ALIRKEN DAHA DİKKATLİ DAVRANIN 10 EL DEĞİŞMİŞ BİLGİLERİ EKSİK OLAN CHAR ALMAYIN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

BU CHAR ALIMINDA BEN KEFİL OLDUM NİHAT A CHARI TAKAS YAPTI İTEM VERDİ VE CHARI ALDI.

DAHA SONRA NİHATIN İYİ NİYETİNDEN YARARLANAN BU HIRSIZLAR CHARA BAKMA VAADİYLE ŞİFRESİNİ İSTEYİP ANINDA ŞİFRELERİNİ DEĞİŞRTİRMİŞLER ZATEN SATAN KİŞİLER OLMAZA NASIL GİZLİ SORULARI BİLİP BUNU YAPACAK LAR.

DOLAYISIYLA CHARI GERİ ALDIK NUMANA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM.. SİZ SİZ OLUN CHAR ALIRKEN DAHA DİKKATLİ DAVRANIN 10 EL DEĞİŞMİŞ BİLGİLERİ EKSİK OLAN CHAR ALMAYIN.

BU CHARI BENDN MI ALDI

İTEM KILIT NO :GOKHANDEMİR

BENM SOYADIM DEMIR!

YALANSA SÖYLE

ALAYINIIZ KENDINIZI BISE ZANNEDIYORSUNZU BURADA MAHDUR OLAN FİG00 ONA SATTIM CHARI BEN !!!!!!

TEL VERIN KONŞALIM

COK AYAR OLDUM

• BEN SURMENELIYIM ÖLE YONETICI FLN TAKMAM ! ADAMI ÖLDÜRÜRM ! BEN BURADA MAHDUR OLMADIM ! BU CHAR BENIDME 6 TANE KESN KODU VAR 2 GIZLI SORUSU VAR ITEM KILIT NO SU VAR !

1 LWL DEN 70 LWL E KADAR SS LERI VAR !

HERKESE BUNU ISPATLARIM !!!!!!!!!!!!

KIMSE BANA BURADA LAF SOYLEMESIN COK YETKILI BIRI MSN VERSIN TEL VERSIN
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21005495/tm.htm

__Katokita__
    DoggyDogg

bu iki kişi den aldım daha sorna başka bir mail ile ekleyip benden yüksek miktar verip charı almak istediler bir kere bakabilirmiyiz dediler bende bu şahsiyetsiz kişilerin olduğunu tahmin edemedim ve charın gizli osrularınıda bildikleri için charın mail adresi şifresini değiştirdiler... charın bütün bilgileri aldığım click buy müşteri no ları eşya kilitleme şifresi hepsi bende mevcut sen "FaLly" charın daha eşya kilit şifresini bilmedn nası oluyorda charı satıorsun hadi sattın bu alan şahıs bnim bu topicim görmüormu hadi görmese bile neden peki kendi satmak istediği linkte charın ismini karalıyor ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Nihat_GS

http://forum.donanimhaber.com/m_21005495/tm.htm

__Katokita__
    DoggyDogg

bu iki kişi den aldım daha sorna başka bir mail ile ekleyip benden yüksek miktar verip charı almak istediler bir kere bakabilirmiyiz dediler bende bu şahsiyetsiz kişilerin olduğunu tahmin edemedim ve charın gizli osrularınıda bildikleri için charın mail adresi şifresini değiştirdiler... charın bütün bilgileri aldığım click buy müşteri no ları eşya kilitleme şifresi hepsi bende mevcut sen "FaLly" charın daha eşya kilit şifresini bilmedn nası oluyorda charı satıorsun hadi sattın bu alan şahıs bnim bu topicim görmüormu hadi görmese bile neden peki kendi satmak istediği linkte charın ismini karalıyor ??

BİR ZAMANALR BENI HACKLEDIGI ICIN BAN YIYEN FATAL .P İLE KOTOKİTA İP KONTROL YAPISLIN HERSEY ACIGA CIKAR !!

ITEM KILIT NO SU VAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.