Şimdi Ara

Styxer DH YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN Geri Alınmıştır... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak kardeşim şunu iyi anlamanı istiyorum. Bir oyun için birbirinize girdiniz yetmedi.
    Numan charımı çaldı diyorsun. Elinde bir dayanağın var mı ?
    Numan bunu yapacak en son kişi...
    Zaten yukarıda alkoc belirtmiş. Charı çalanlardan geri aldık diye.

Ayrıca bu iş asarımla, keserimle olmuyor. Elinde sağlam kanıtın varsa çalındığına dair birşeyler yaparız.
    Ha ama yoksa, onlar haklıysa bükemediğin bileği öpeceksin.
  • tek bir şey diyorum eğer charı ben almasaydım zaten charı almak gibi bir ihtimalim olamazdı...

tekrar söylüyorum charın eşya kilit şifresi bir tek bende vardır oda

5663237 dur.. madur olan sen olsaydın ben adamın itemlerini geri vermezdim ben sadece kendi hakkım olanı charı aldım... numan 70 lwl asas için hırsılıkmı yapacak sence böyle bir şey düşünebiliyormusun istese 80 lwl bir charda yapardı böle neden 70 lwl bi chara yaptı sence numan??

70 lwl charamı kaldı vede 70 lwl için şu forumdaki itibarını kaybedecek bir insan değil...
    quote:

Orjinalden alıntı: Göker

quote:

Orjinalden alıntı: FaLly

NİHAT_GS

SEN BU CHARI FATAL.P DEN ALMADINMI YARBAYDAN O ADAM BENDN HACKLEMISTI ZAMANINDA HERKES BILIR !

SIMDI ISE BENIM SATTIGIM CHARI NUM@N CALIYOR!
    BU ADAM BUNA PARA VERDİ EMEK VERDİ
    SİZ NAPMAYA CALISIYORSUNUZ

NIHAT SADECE INKAR ET !!!!!!!

FATALDAN ALDIGINI

Bir şeyden emin olmadan bir insana çamur atmak bu kadar kolay mı ?

• ben size ! kanıt nasıl sunayım !

1 levelde 70 levele kadar ss leri!

var

fatal.p nin caldıgını bu charı ! herkes bilir forumdan neredeyse

nihat_gs ye satanında kotatika - fatal p dir!!! buda kesin bişe!!!!!! ip control istiyorum

daha nasıl ıspat edeyım napayım yanı
  • Yanılıyorsun değil.
  • Şimdi şöyle birşey var :)

Alkoc dediğiniz kişi aresin en tanınan karakterlerinden biri bunu bilmeyen yok...
    Benimde Xigenonda 77 level karakterim var imzadanda görünüyor.

70 Level charın neyine tamah edeyim? Alkoc neden etsin :)
    O bana olayı anlattı Nihat'tan karaktere bakacağız bahanesiyle accountu çalmışlar ve bende aynı şekilde sadece "id pass" ı Nihat'a ilettim ve onlar hesabı aldılar tekrardan.
    Eğer bir problem varsa burda Nihat , Fig00 ve FaLly arasında çözülür ki Fig00 ile falan msn de de konuştular baya bi izleyemedim ben pek.
    Neyse daha fazla yazmama gerek yok ben işin bildiğim kısmını açıkladım...
  • TÜM DH AİLESİNE, YÖNETİCİLERE, ADMİNLERE, ALKOC ABİME TŞK EDİORUM CHARIMI TEKRAR GERİ ALDIKLARI İÇİN...
  • aybime nin selamı var dersen sevinirim cyphersafran a
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djmelih

aybime nin selamı var dersen sevinirim cyphersafran a

Derim tabiki ve bu arada charın benim olduğunu cypher'ın tanınmış isimleri olan cyphersafran ve kingofdomparadise clan başkanı (mert abi) de biliyordur...

HER ŞEY İÇİN TŞKLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihat_GS -- 12 Mart 2008; 21:04:41 >
  • Hayırlı Olsun NiHat Sevindim
  • geçmiş olsun kardeş Allah hepimizi emek hırsızlarından korusun
  • "OoBLack_PearLoO" tşkler kardeşim evet inş. böle olayların olması hepimizi üzüyor sonuçta insanlar emeğiyle bir yerlere geliyorlar bu charı ben kasmamış olabilirm ama sonuçta bende bu carachtere item verdim.. herkez hakkı olduğu şeyi almalıdır... zaten charda cleaver vardı ben cleaver'ı geri verdim...

quote:

Orjinalden alıntı: heLOpeRS

Hayırlı Olsun NiHat Sevindim

tşkler sizlerin sayesinde oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihat_GS -- 12 Mart 2008; 21:41:15 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, baştan sonuna kadar okudum yazılan herşeyi, ve bence işin içinde bir çelişki var. Yöneticilerin 2 tarafıda dinlediğinden şüphem var. Bence bu tek taraflı bir HİKAYE olmuş. Bence bir kişinin lafıyla hareket etmişsiniz YÖNETİCİLER. Ben burda tartışan hiçbir arkadaşı tanımıyorum hatta nicklerini bile daha önceden görmüş değilim. Anlamış değilim ama bu son zamanlarda herkes KAFASINA GÖRE iş yapmaya başladı. Ben tarafsız biri olarak Nihat_GS, FaLly ve Fig00 nun bir araya getirilip hepsinin şikayetlerinin görüşülmesi yanlısıyım. Yanlış anlamayın lütfen belki size o kadar büyütülecek bir olay değil gibi geliyo, belkide bunun nedeni charın 70 lvl olmasıdır ama nihayetinde HAK söz konusu. Bunun gerçeği elbet birgün açığa çıkıcak ama ben bazılarınızın o zaman pişman olmaması için bunu söylüyorum. Teşekkürler..

Sadece kendi görüşüm...

• quote:

Orjinalden alıntı: PiqmecuK

Arkadaşlar kusura bakmayın, baştan sonuna kadar okudum yazılan herşeyi, ve bence işin içinde bir çelişki var. Yöneticilerin 2 tarafıda dinlediğinden şüphem var. Bence bu tek taraflı bir HİKAYE olmuş. Bence bir kişinin lafıyla hareket etmişsiniz YÖNETİCİLER. Ben burda tartışan hiçbir arkadaşı tanımıyorum hatta nicklerini bile daha önceden görmüş değilim. Anlamış değilim ama bu son zamanlarda herkes KAFASINA GÖRE iş yapmaya başladı. Ben tarafsız biri olarak Nihat_GS, FaLly ve Fig00 nun bir araya getirilip hepsinin şikayetlerinin görüşülmesi yanlısıyım. Yanlış anlamayın lütfen belki size o kadar büyütülecek bir olay değil gibi geliyo, belkide bunun nedeni charın 70 lvl olmasıdır ama nihayetinde HAK söz konusu. Bunun gerçeği elbet birgün açığa çıkıcak ama ben bazılarınızın o zaman pişman olmaması için bunu söylüyorum. Teşekkürler..

Sadece kendi görüşüm...

güzel yazmışsın...

kimse bana olay nedir kardeş demedi..

ben o chara akarada 63 lvl master mage verdim. sonuçta o mageyi alırken YTL saydım adamın eline

ama bana denen git sende o adamdan iste styxer e karşı verdiğin charını oldu...

şimdi böyle bişi mümkünmü sizce?

adam bana geri verir mi ?

bazıları yapıo ediyo.. benim sucum ne burda?

adalet bu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 12 Mart 2008; 21:49:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fig00

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın, baştan sonuna kadar okudum yazılan herşeyi, ve bence işin içinde bir çelişki var. Yöneticilerin 2 tarafıda dinlediğinden şüphem var. Bence bu tek taraflı bir HİKAYE olmuş. Bence bir kişinin lafıyla hareket etmişsiniz YÖNETİCİLER. Ben burda tartışan hiçbir arkadaşı tanımıyorum hatta nicklerini bile daha önceden görmüş değilim. Anlamış değilim ama bu son zamanlarda herkes KAFASINA GÖRE iş yapmaya başladı. Ben tarafsız biri olarak Nihat_GS, FaLly ve Fig00 nun bir araya getirilip hepsinin şikayetlerinin görüşülmesi yanlısıyım. Yanlış anlamayın lütfen belki size o kadar büyütülecek bir olay değil gibi geliyo, belkide bunun nedeni charın 70 lvl olmasıdır ama nihayetinde HAK söz konusu. Bunun gerçeği elbet birgün açığa çıkıcak ama ben bazılarınızın o zaman pişman olmaması için bunu söylüyorum. Teşekkürler..

Sadece kendi görüşüm...

güzel yazmışsın...

ben o chara akarada 63 lvl master mage verdim. sonuçta o mageyi alırken YTL saydım adamın eline

adalet bu mu ?

Arkadaşım senin adına üzüldüğümü bilmeni isterim, boşver giden paran olsun yada emeğin olsun, eğer haklıysan ki ben buna kanaat getiriyorum ne kadar tarafsız olsamda, sen hakkını daha iyi bir şekide alıcaksındır. Emin olduğum tek şey bu...

• quote:

Sadece kendi görüşüm...

evt tek taraflı oldu ,ama artık bişey yapıcaklarını sanmıyorum ,zaten kararlarını vermişler baksana , kimse kimseyi dinlemeden iş yapıyor olan yine hiç bişeyden haberi olmayan bizlere oluyor , bu olayın içinde forumdan güvenilir adamların ve yöneticilerin bulunmasıda çok acı bi durum...

• quote:

quote:

quote:

Sadece kendi görüşüm...

güzel yazmışsın...

adalet bu mu ?

Arkadaşım senin adına üzüldüğümü bilmeni isterim, boşver giden paran olsun yada emeğin olsun, eğer haklıysan ki ben buna kanaat getiriyorum ne kadar tarafsız olsamda, sen hakkını daha iyi bir şekide alıcaksındır. Emin olduğum tek şey bu...

saolasın dostum..

ben zaten geçtim artık giden bi oyundaki karakter olsun .. para olsun.. sonuçta seni sokakta gasp etseler yapacak bişey olurmu ? çok zor...

ama üzüldüğüm nokta..

numanın benden şifre istemesi

ve donanım haberdenin bizde yamuk olmaz demesi...

ve ardından şifre deiştirip sen gitmiş charı hacklemişin biz sadece alıp sahibine werdik demesi...

niye kimse bana demedi.. böyle böyle bi durum mu war ?

sen ne diyosun? niye ben hırsızmış gibi muamele gördüm?

niye tek taraflı oldu?

ve niye bu güven sömürerek oldu???

inanıyorum ki ben çok geçmez banlanırım...

neyse yapacak bişey yok...

sanırım herkes kendine düşen payı alır...

ben sadece bundan sonrasını Allah a bırakıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 12 Mart 2008; 22:04:11 >

• Bu char çalanların içi nasıl rahat ediyo anlamıyorum.. yaw adamın biri item emanet etse bile almıyorum ben.. tanımasam bile.. Yazık ya kul hakkı yemek bu kadar kolaylaşmış ha..

Düşünün bunların acısı mutlaka birgün , bir şekilde ,bir yerde çıkar..

*** Bu arada yazan hiçbir arkadaşı tanımıyorum...Kimseye de hırsız damgası vurmak istemiyorum ki öyle bi niyetim de yok..Benimki sadece genel bir yorum.. yaş gereği buradaki küçüklere örnek olmamız gerekir..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece kendi görüşüm...

güzel yazmışsın...

adalet bu mu ?

saolasın dostum..

ben zaten geçtim artık giden bi oyundaki karakter olsun .. para olsun.. sonuçta seni sokakta gasp etseler yapacak bişey olurmu ? çok zor...

ama üzüldüğüm nokta..

numanın benden şifre istemesi

ve donanım haberdenin bizde yamuk olmaz demesi...

ve ardından şifre deiştirip sen gitmiş charı hacklemişin biz sadece alıp sahibine werdik demesi...

niye kimse bana demedi.. böyle böyle bi durum mu war ?

sen ne diyosun? niye ben hırsızmış gibi muamele gördüm?

niye tek taraflı oldu?

ve niye bu güven sömürerek oldu???

inanıyorum ki ben çok geçmez banlanırım...

neyse yapacak bişey yok...

sanırım herkes kendine düşen payı alır...

ben sadece bundan sonrasını Allah a bırakıyorum...

Arkadaşım bu sorulara cvp alacağını pek sanmıyorum ama herhalde bu konuda biraz üstlerine gittim diye benide banlıcaklar... Sence umrumdamı ? Boşver dostum en son yazdığın gibi yap için rahat olsun !

• Devlet Adaleti sağlar dimi.

diyelim ki A nın bi cep telefonu war.. B bunu çalıyo 100 YTL ye C ye satıyo..

C bunu aldıktan sora polisler geliolar çeşitli yollarla apar topar telefonu alıyolar ve A ya veriyolar..

sizce bu böyle mi yapılır?

B den parası alınır C ye ödenir! telefon da alınıp A ya verilir..

ama bizim yöneticilerimiz Numan ve ALKOÇ kendilerini devlet sandılar

C den aldılar A ya verdiler! C nin verdiği 100 YTL yi hiç önemsemediler

sonuçta olan C ye oldu !

peki bu haksızlık deilmidir?

Madem siz buranın devletisiniz ozaman benim hakkım da bana verilmeli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 12 Mart 2008; 22:13:09 >
  • bir oyun için forum darma duman olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.