Şimdi Ara

Şu 7 tv arasından tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve tv almak istiyorum ama öyle fazla bilgim yok. Biraz fikir vermesi açısından foruma biraz göz gezdirdim, iyi kötü birkaç tane tv'de karar kıldım. Bütçem 1500 civarı yani 100 lira aşağı ve üstü olabilir. Benim için smart tv falan pek önemli değil ama tv'lerin özelliklerini yazarken varsa belirtim çünkü kesinlikle istemediğim bir özellik değil yani olursa kullanırım yoksa da zerre umrumda olmaz. Ayrıca yazdığım özelliklerden gözden kaçırdığım ama önemli olan bir özelliği olan tv varsa belirtirseniz sevinirim, dediğim gibi fazla bilgim olmadığı için forumda gördüğüm kadarıyla önemli olduğunu sandığım özelliklerini belirttim sadece.

Not: Tv'yi genelde annem kullanacak o da gündüz dizi falan izliyor, işte ben de arada usb'den film izlemek için kullanayım diyorum. Buna göre aşağıdakilerden hangisi daha uygun olur? Veya bunların dışında tavsiye edebileceğiniz bir tv varsa o da olur.

Panasonic TX-L42ET50E : Dahili wifi, 800 hz, 3d, smart tv, (1599 tl)

Panasonic TX-L47EW5E : 150 hz, smart tv, dahili uydu alıcısı, (1499 tl)

Samsung 42F5570 : 100 hz (cmr yazıyor kimisinde nedir bu cmr?), smart tv, dahili wifi, dahili uydu alıcısı, (1499 tl)

Samsung UE40ES6340 : 200 hz, 3d, smart tv, dahili uydu alıcısı, dahili uydu alıcısı, (1499 tl)

samsung ue40f6100 : 200 hz, 3d, 2 adet gözlük hediye, smart tv (wifi ve uydu alıcısı YOK) (1349 tl)

samsung ue42f5070 : 100 hz, dahili uydu alıcısı, smart tv (1349 tl)

panasonic tx-l50em5e : 50 hz, (smart tv, 3d, wifi YOK) (1599 tl) (Bu biraz tırt gibi duruyor ama bunun da ekranı büyük)

• özelliklere bakınca Panasonic TX-L42ET50E mantıklı gibi
  • Ayni dertten bende muzdariptim 2 aydir taaki 2 gun once pana 42et50e alana kadar;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediğiniz tv'nin de fiyatı teknosa'da bir ara 1499+100 lira hediye çeki şeklindeymiş ama şimdi stokta yok görünüyor. Keşke zamanında denk getirseydim ama geçti artık.
  • jas0n_b0urn3 J kullanıcısına yanıt
    stokta bulabilirsen bunlara bak

46pfl5507
    47et50
    47et5
    42et50
    42et5
  • 46pfl5507'nin fiyatı benim için biraz yüksek, keza 47et'lerin de öyle.
    Yukarıda diğer arkadaşlar da 42et50'yi önermişlerdi, şu durumda onu almak en mantıklısı gibi duruyor ama son bir soru sorayım. Nette tam bulamadım da bu EW ve ST serileri nasıl acaba? P42ST50E diye bir model buldum ama nette hiç bir yerde kalmamış, nasipse akşam mediamark'a falan bakacağım o yüzden burdan aklımda belli bir modelle gitmeyi düşünüyorum ama araştırdıkça yenileri çıkıyor iyice kararsız kalıyorum.

@666azazel
    st50 plazma alınabilir ama teşhire düştü

ew dediği e serisi 3d yok onda almaya gerek yok aynı fiyat nerdeyse

et5 pasif
  • Ben et50 daha ileri bir model sandığımdan onu alayım dedim ama et5 ile arasındaki tek fark aktif-pasif 3d olayı ise o zaman et5'ten yana tercihimi kullanacağım sanırım. Çünkü bildiğim kadarıyla aktif 3d'nin hem gözlük ücreti daha fazla, hem şarj etmek falan gerekiyor ve hem de (en önemlisi) gözleri pasife göre daha fazla ağrıtıyormuş.

@666azazel
    3d denemek gerekir.

et50 aktif gözlük beyenmiştim diğer markaların aktif modellerine göre ama kişiden kişiye değişir göz yorgunluğu

kapalı kutu hangisini bulursan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 22 Temmuz 2013; 0:57:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.