Şimdi Ara

Şu Acemiye birisi yardım etsin Allah rızası için :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2g 8gb iphoneye pc den resim ve müzik atmak için itunesi pc yee kurdum ve iphoneyi usb den pc ye bgladım itunes iphoneyi gordu ve güncelleme yapayımmı diye sordu bende yap dedim 3.0 ı yükledi galiba tüm yuklemeler bittikten sonra iphone acıldı ve ekranda usb yi itunese takın tarzında bir resim ve pin koruması olmayan bir simkart takın tarzında bir uyarı vardı itunes ekranındada the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported yazıyor su anda ne yaptıysam olmadı bana birisi yardım edebilirmi

• Abicim niye araştırmadan etmeden hiç bişey bilmeden iphone alıyorsunuz anlamıyorum ki..Azıcık bi araştırma yapsanız forumda almadan önce hiç probleminiz olmuyacağına eminim ama neyse..
    Forumda birazcık araştır dostum RedSnow ve Ultrasnow 3.0 falan diye , zor işlemler değil zaten.. Sim kilidi tekrar aktif olmuş cihazında , o yüzden sadece AT&T sim kartla çalışır duruma gelmiş..
    İlk önce redsnow la Jailbreak adında bi işlem yapıcaksın , ardından Ultrasnow denen sim kilidi açmaya yarayan bi işlem var onu yapıcaksın ve herşey eskisi gibi olucak..
  • hocam ben o linkteki herşeyi yapıyorum işlemler bitiyor en son ekranda waiting reeboot diyor orda kalıyorum iphone ekranındada hiçbir işlem olmuyor yarıdm lütfen
  • işlemlerde bi hata yapıyosun küçük bi hata yapsan bile olmaz waiting for reboot der bir dakka yardım etçem sana 1 dakka bekle
  • arkadaşım 3 saniye power(açma kapama) tuşuna bas sonra elini çekme power tuşundan home tuşuna bas 10 saniye sonra bırak power tuşunu home tuşuna 30 saniye bas. sen home a basarken redsn0w programı yüklemeye başlıcak o sırada hala basılı tut home tuşunu o zaman olur diye tahmin ediyorum
  • dfu moda aldım yine olmadı ama su anda waiting for reboot ekranında kaldı ve ben itunesi çalıstırdım ordan reboot işlmeini başlattım ve bir baktımki redsnow dan işlemlerde başlamıs redsnow done yazısını gorum ve finish e bastım su anda itunes te baslattıgım işlemler devam ediyor ne yapmalıyım
  • yine simkart uyarısını verdi redsnow dan unlock uda sectim ama olmadı itunesle birlikte yaptıgım içinmi acaba yardım edermisiniz
  • aynı sorun bende oldu arkadasın dediği türden açılıor ve o sim kart uyarısı veriordu şimdi telefonum açılıor itunes işareti gelior sadece ama o haldeyken arama yapabiliorum ama menü felan yok ilk defa basıma böle bişey geldi yardımcı olursanız sevinirim hattım avea telefonum arıo ve arama gelio ama itunes resimnden ileri gidilmiyor
  • 500e vereceğim arkadaslar bu telefonu nefret ettim. bir daha iphone kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvinjohnson

500e vereceğim arkadaslar bu telefonu nefret ettim. bir daha iphone kullanmam

heh.. olacağı bu zaten insan iki dakka araştırır almadan önce de unlock jailbreak nedir onları öğrenir bari..
    sonra böyle olursunuz tabi nefret edersiniz..
    ama satmakla iyi yapıosun sen zaten o iphone ' u kullanamassın.. araştırsan öğrensen bile takip etmiyeceğin aşikar.. yarın öbürgün yeni versionu çıkar yine bi ton sorun yaşarsın..
    sat onu sen sat iyi bence düşüncen ama biraz daha fazlaya verebilirsen ver 500 çok ucuz..
  • cydieyi beynine gömecek kadar ii biliorum iphone herseyini biliorum bunun üstesinden gelemedim bütün versionlarıda pcmde mevcut istediğim zaman istediğimi yüklerim bunlara takılmanıza gerek yok yardım edecekseniz ediniz yoksa lütfen susunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvinjohnson

cydieyi beynine gömecek kadar ii biliorum iphone herseyini biliorum bunun üstesinden gelemedim bütün versionlarıda pcmde mevcut istediğim zaman istediğimi yüklerim bunlara takılmanıza gerek yok yardım edecekseniz ediniz yoksa lütfen susunuz

belli belii .. daha ismini bile yazamıyorsun doğru düzgün cydia'nın ..
    töbe töbe ya..ayrıca maşallah iphone'un her şeyini bildiğin için zaten telefonu tam olarak kullanamıyosun ve nefret edip 500e satıyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.