Şimdi Ara

Şu alışveriş siteleri büyük cezayı hakketti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane ana konu oluşturulsun.Orda hep beraber şikayet edelim. Diğer türlü birşey çıkmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar büyürse o zaman görün siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

ee sonra nooldu ?

nooldunu ben söyliyim

karı kız ortamına girince internetinde çıkmasıyla inancını kaybettin
    inancımı kaybetmedim ama doğru ve dürüst olmayı öğrendim. Zaten ahlaklı doğru ve dürüst olursan dinin en önemli görevini hallediyorsun. İşte biz deki sorun bu. Göstermelik müslümanız. Uygulamada sınıfta kalıyoruz
  • Sanırım bu depoların fiyat yükseltme çalışması... 1 tane çok yüksek 2. orta yüksek fiyatlar yazıp vatandaşta fiyat yüksek algısı yaratmak istiyorlar (3-5 katlarını gösterip 2 katına satmak istiyorlar)

Sitede 1 kişi mesela bir sürü sahte ilan girelim otomobil fiyatlarını düşürelim kampanyası düzenlemişti...Bu onun tersi olarak görebiliriz belki

Makarna almak isteyen bir sürü çeşit makarnadan birini alabilir aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 12 Mart 2020; 1:44:37 >
  • Bu müslümanlık değil. Ahlaksızlık. Nerede yazıyor Kuran'da veya Peygamber efendimiz (sav)'in hadislerinde 1 tane örnek göstersinler yaptıkları ahlaksızlığa ( tövbe haşa)

Bugün de bir başka konuda, dezenfekte mi neydi, sabah 19.99, akşam 29,99, geceye fiyat 39,99 yazmış site, aynı ahlaksızlık.

Bakın, size cevap yazan diğer kişi, bizlere ezber öğretildi, sorularımız havada kaldı diyor. Öz işlenmedikçe, iman kalbe yerleşmedikçe, bu iş olmaz zaten. Eğitim de tuzu biberi oldu diyor. Doğru bize de, bir şey öğretilmedi, fakat, biraz da insanın içinde olmalı sanırım. Allah'a şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Makarna 45 tl den 15 tl ye inmiş
    yüzyılın taşş...k geçmesi olarak, adını altın harflerle yazdıracak

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Ben hiç kızmamıştım . Söyledikleri çok doğruydu . Biri yumuşatıp söyler biri direk söyler . Bu adam direk söyledi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazılari yazmış o makarnayı trendyol satmıyor açık pazar diye. Bi siz biliyorsunuz sistemi zaten kimse anlamadı durumu dimi. Anlatılmak istenen makarna mı burda. Çoğu gıda ve dezenfekte ürünlerine zam geldi ister sitede ister bakkalda durum bu. Aşırı fiyatları direkt şikayet edin acımayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Bu adama çok kızmıştım muhtemelen sizde kuzmıştınız. Şimdi tekrar izleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=mrR_XDP_TwI&feature=youtu.be
    321GOyoutube
    Soramazsın: Barbaros Şansal I Terzi Yamağı I 31. Bölüm
    https://www.youtube.com/watch?v=e2UveuopTJ4&feature=youtu.be

Bide bunu izle. Adam çoğu delikanlıyım diyenden bile daha delikanlı

• Gittiğim spor salonu önünde deynekciler oto park mafyası olmuş. Arada gelip ceza yazıyorlar. Lakin 1 günlük rant bile değil cezalar. Yani devam ediyorlar. Hadi onlar oto park.
    Lakin bu fırsatcılar, direk hapise atılmalı. Halen devsm ediyorsa vatandaşlıktan çıkarılmalı

• baranel B kullanıcısına yanıt
    O değnekciler para yediriyordur birilerine

• 2000watts kullanıcısına yanıt
    Ayakta alkisliyorum nokta atisi tespitler helal olsun 👏👏👏

• deme biz müslümanlar :)

• Çoğu şeyler aynı fiyattan satılıyor siz aynı ürünün pahalısını görüyorsunuz, internetten alışveriş yaparken araştırıcaksın önüne ilk geleni alırsan herkes kazıklar..
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    kardeşim bir ironiyi anlatmışsın ama görmediğin bir şey var,
    o ülkede adam yere tükürürse, çöp atarsa, onu gören komşusu bile olsa şikayetini yapar ve bu ihlali yapan kişi "para"sini ceza olarak öder.

şimdi, benzer bir uygulama burada olsa, ör:
    trafikte birine sövdün diyelim, bunu da biri çekti. bu söven adam para cezası vermek üzere mahkemeye çıksa.... 2.defa deli değilse, aynısını asla yapmazdı,
    yada,
    böyle bir salgın zamanında, fiyatını 2 katına çıkaran iki ülke esnafı olsa, ör : ingiltere ve türkiye. sizce hangisine ne ceza verilirdi.

yada,
    kendi köpeğini döven ingiliz ile türk'e kendi devletleri ne ceza verirdi...

işte asıl fark bu dostum...
    para ahlaktan da öte.

yoksa, avrupa, yakın tarihinden biliyoruz, menfaati için yapamacağı canilik yoktur.
  • Fiyatları biz belirlemiyoruz demek ne demek çatır çatır komisyon almayı biliyorsunuz . Gayet kısa dönemde fiyat artışlarını kısıtlayabilirler . Hatta her tc numarasına özel kişisel temizlik ve ana gıda malzemelerini kısıtlayabilirler . Ancak yapmazlar çünkü su gibi para akıyor .
  • Sebepleri

1) İnsanlarda şikayet kültürünün olmaması ticaret bakanlığının uygulaması var bu konuda ağlanan kaç kişi acaba açıp fotoğrafını çekip şikayet etmiş?

2) Devlet denetimlerinin yetersiz olması

3) İnsanların hala saf temiz anadolu insanı lafına inanması

4) Hala insanların müşteri memnuniyeti ve müşteri hakkı nedir bilmeyen çakal küçük esnaflardan alışveriş yapmaya devam etmesi.
  • Hepsiburada yine iş basında, adamlar bildiginiz ikinci el sitesi olmuş herkese kullanılmış ürünleri cakıyorlar, birde faiş fiyatlar bu siteyi el birliğiyle bitirmek lazım bu forumda bunu hep beraber birleşerek nasıl bir firma oldugunu türkiye geneline göstermek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 14 Mart 2020; 12:1:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

bunun cevabını biliyorum ama söylersem çok kişinin hoşuna gitmeyecek.
    Ginede söyleyeyim.
    Okul çağında her yaz babam beni camiye yolladı dinimi öğrenmek için. Ne öğrendim. Tabiki dualar, namaz kılmak. Ama burada bir eksiklik var. Bana verilen derslerde sadece yabancı bir dil olan arapça dan duaları ezberledim.Kuran okumayı öğrendim. Ama hoca hiç bir zaman bana bu duaların ne demek olduğunu söylemedi.Kuranda yazılanların ne demek istediğini anlatmadı.( 50 sene evvel)Hoca bize dini hep korkutarak öğretti. Yani cehennemde yanarsınız. Çarpılırsınız gibi.
    Ben 40 sene evvel yurt dışına gittim. Tabiki çok ülke gezdim. Japonya dan afrikaya kadar.Avrupanında tamamı.
    Başka ülkelerde okullarda, din derslerinde, ailelerde ilk önce iyi bir insan olmayı, hayvanları ve tabiatı sevmeyi öğretiyorlar. Başkalarna saygıyı, yollara tükürmemeyi, sokaklara çöp atmamayı. Böyle ahlaklı insanlar yetiştirmeye gayret gösteriyorlar. Benim gençliğimde bizim ülkemizde bana bunlar öğretilmedi. İşte şu anda ülkemizin durumu böyle. Eğitimde büyük yanlışlar var

Alıntıları Göster
    Niye kızalım ki? Laik sistemin getirdiği eğitim sistemi bu kadar işte. Önce Kuranı yasaklar, sonra halkın önünde duramayınca Kuran'ı sadece yüzeyden öğretmeye çalışır. Din (Ahlak) öğretmez. bol bol anlamını bilmediği dualar öğretir.

• Türkiyede 5lt kolonya alacak paraya 2 varil brent petrol alabiliyoruz. Bugünleri de gördük.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.