< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 11 Mart 2020; 21:1:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 11 Mart 2020; 21:1:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunun cevabını biliyorum ama söylersem çok kişinin hoşuna gitmeyecek.
Ginede söyleyeyim. Okul çağında her yaz babam beni camiye yolladı dinimi öğrenmek için. Ne öğrendim. Tabiki dualar, namaz kılmak. Ama burada bir eksiklik var. Bana verilen derslerde sadece yabancı bir dil olan arapça dan duaları ezberledim.Kuran okumayı öğrendim. Ama hoca hiç bir zaman bana bu duaların ne demek olduğunu söylemedi.Kuranda yazılanların ne demek istediğini anlatmadı.( 50 sene evvel)Hoca bize dini hep korkutarak öğretti. Yani cehennemde yanarsınız. Çarpılırsınız gibi. Ben 40 sene evvel yurt dışına gittim. Tabiki çok ülke gezdim. Japonya dan afrikaya kadar.Avrupanında tamamı. Başka ülkelerde okullarda, din derslerinde, ailelerde ilk önce iyi bir insan olmayı, hayvanları ve tabiatı sevmeyi öğretiyorlar. Başkalarna saygıyı, yollara tükürmemeyi, sokaklara çöp atmamayı. Böyle ahlaklı insanlar yetiştirmeye gayret gösteriyorlar. Benim gençliğimde bizim ülkemizde bana bunlar öğretilmedi. İşte şu anda ülkemizin durumu böyle. Eğitimde büyük yanlışlar var |
Makarnacılar yandı 15 TL ne lan
|
Tüm dünyada fiyatlarda artış olmaz ama koronavirüs ülkemize geldiği gün fiyatları"müslümanız,elhamdülillah deyip köküne kadar" geçirmeye çalışan tek milletiz.
Bu nasıl müslümanlık? |
inancımı kaybetmedim ama doğru ve dürüst olmayı öğrendim. Zaten ahlaklı doğru ve dürüst olursan dinin en önemli görevini hallediyorsun. İşte biz deki sorun bu. Göstermelik müslümanız. Uygulamada sınıfta kalıyoruz
|
Makarna 45 tl den 15 tl ye inmiş
|
Bu adama çok kızmıştım muhtemelen sizde kuzmıştınız. Şimdi tekrar izleyelim.
https://www.youtube.com/watch?v=mrR_XDP_TwI&feature=youtu.be |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 11 Mart 2020; 21:20:31 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 11 Mart 2020; 21:50:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 11 Mart 2020; 22:37:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanbayram -- 11 Mart 2020; 22:43:3 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|