KARDESİM KNİGHTOYNA TRKO ACILMIYCAKSA SÖYLEYİN BOSUNA BEKLEMEYELİM CUNKU BELKİ ŞİMDİ BELKİ BİRAZ SONRA DİYE DİYE USANDIK EGER O ACILMIYCAKSA SİLİCEM VE SU AN ACIK OLAN TRKO YA GECİCEM
KnightOyna zaten bizi oynatıyo 7/24 açıkmış peeeeeee... 1/1 açık anca onda da lag'dan oynanmıyo... Bence OnuTek'i oyna daha iyi ama onu download edemiyorum Dün açıktı download yeri sabah indiririm dedim. Şimdi bi baktım download linki yok Yeni üyelik de alamıyorum yardıım
Peki ONUTEK i nerden download edip acc alcaz yardım pls !!!
onutek süper hiç lag yok para çıkmıyor biraz o yanı kötü ama şuan bakımda herhalde yoksa süper bi server lag fln yok kesinlikle acaip hızlı uskodan bile hızlı
OnuTek güzel de bi download ve üyelik linki verseniz
YAW bi DOWLAND ve ACC almayı anlatsana bi de bu da knightoyna TRKO gibi 1.40 saat mi sürüo arkadasım ???
YAW HADİ ONUCAFE DOWNLOADINI VE ACCOUNT ALMAYI ANLATACAK YOK MU??
Ben yardım istedim mail geldi şimdi. Saat 17'e kadar sorunlu olabilir ama sonra sorunsuz girebileceksiniz diyo. Ama ben ondan download linki istemiştim cevaba bak
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonite
Ben yardım istedim mail geldi şimdi. Saat 17'e kadar sorunlu olabilir ama sonra sorunsuz girebileceksiniz diyo. Ama ben ondan download linki istemiştim cevaba bak
öncelikle
ama kime mail attın ???
bide bu da mı böle yaw ???
son olarak orada kac kişi war 1 tane mi server war yok mu ???
İletişim: onutek@onutek.com sitesinde yazıyo zaten... Durun bakalım tekrar mail attım buna inşallah adam gibi cevap gelir. Siz de mail atıp sıkıştırın ki adamlar gaza gelsin
bende knigtoyna nın ıp leri war
server.ini den ipleri nasıl degistiricem sitede bi tek ip0 yazıo
yapınca da olmuo
dierleride lasım
bendeki knightoyna clientiini nasıl ceviricem onucafeye ???