Başlıktada yazdığım gibi şu an TR'deki elektronik cihaz satılan yerlerden bulunabilecek , broadcom chipset kullanan cihazların marka ve modellerini yazalım . (Bence özellikle modem kabiliyetine sahip olan cihazlar daha çok ilgi çekici olacaktır.) Bu bilgiler özellikle broadcom çip kullanan cihaz arayan arkadaşlar için kolaylık sağlayacaktır . Malum piyasada bir sürü marka ve model mevcut , bu durum kafa karıştırıcı oluyor .
Benim bildiklerim :
TP-Link 8960n : bu seri hep broadcom çipsetli olarak üretildi , şu an satışta v.5 modeli var . Bu cihazın chipseti broadcom olmasına rağmen güncel,son teknoloji bir cihaz değil . FAKAT 100 tl seviyelerinde .
Tp-link archer d9 : İnternette bu cihazın , rakibi olan ac68u gibi güncel bir broadcom çipine sahip oldu belirtiliyor.Bildiğim kadarı ile ülkemizde henüz satışına başlanmadı . Fakat fiyatının rakibi gibi 400 - 500 tl gibi olacağına inanıyorum
Herkeze iyi forumlar
Düzeltme : Asus DSL-AC68U : bu cihazda broadcom çipsetli . Birçok güncel özelliği sunmasıyla beraber fiyatı 500 tl seviyelerinde . (Bir yanlış bilgi vermişim bu cihazın dsl çipi broadcom değil anladığım kadarıyla , dolayısı ile benim için direkt liste dışı kalıyor....)