Şimdi Ara

Şu an çok ikilemde kaldım bir bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende ip5s var ama nedense htc m8 e yöneliyorum bazen keşke m8 alsaydım diyorum hepimiz biliyoruz ki bataryası çok az gidiyor 1 gün bana çok yetmiyor m8 de parmak izi sensörü yok galiba ama 5s de var yabancılık çekermiyim?

5s çok çabuk hasar alıyor çiziliyor bu telefonu kenara koyup m8 alsam yabancılık çekermiyim sağlam telefonmu? nickimden anlaşılacağı üzere androidin “a” sını bilmem bir kaç kere root atmışlığım var o kadar.

Şu android neden kasar bir bilginiz varmı ? 2 gb ram 1 sene sonra kasmaya başlarmı? İphone retina ekran kullanıyor fhd ne oluyor ? Retinadan dahamı az çözünürlüklü?

Benim kullandığım uygulamalar genellikle şunlar instagram facebook gta sa real racing 3 ve bir kaç fotoğraf düzenleme uygulaması kullanabilirim bunlarda herhangi bir kasma yaparmı?

Geldik işte aklıma en çok takılan soru=64 bit m8 de yok galiba bunun - yönleri ne olur?

Ağır çekim özelliği var galiba tam araştırmadım!

Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İPhone a devam et bence

• Geçmeniz için herhangi bir neden yok

• Neden xperia Z2 dusunmuyorsun veya lg g3 bu iki cihazda M8'den ustundur

• Android iostan daha kolay, android artık iostan stabil, retina ekran kullandığı paneldir yani m8 deki super lcd gibi ve m8 full hd iken 5s hd dir, herhangi bir kasma olmaz.
    Meraktan soruyorum 5s ten vazgeçmektwki en büyük sebep bataryamı?
    Birde neden m8?

• israf adam..

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Android iostan daha kolay, android artık iostan stabil, retina ekran kullandığı paneldir yani m8 deki super lcd gibi ve m8 full hd iken 5s hd dir, herhangi bir kasma olmaz.
    Birde neden m8?

Telefona istediğim kadar kibar davransamda çizilip soyuluyor üst ve alt kısım arasında cam ile panel arasında ki plastik çerçeve eziliyor kap takıyoruz mecbur ama m8 kullanan arkadaşım gözümün önünde düşürdü bir şey olmadı 5 6 kere düşürmüştür önümde o kadar sağlam geldi bana m8.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Android iostan daha kolay, android artık iostan stabil, retina ekran kullandığı paneldir yani m8 deki super lcd gibi ve m8 full hd iken 5s hd dir, herhangi bir kasma olmaz.
    Birde neden m8?

Telefona istediğim kadar kibar davransamda çizilip soyuluyor üst ve alt kısım arasında cam ile panel arasında ki plastik çerçeve eziliyor kap takıyoruz mecbur ama m8 kullanan arkadaşım gözümün önünde düşürdü bir şey olmadı 5 6 kere düşürmüştür önümde o kadar sağlam geldi bana m8.

O çerçeve ile mecbur sağlam oluyor

• iPhoneden vazgecme kalsin.
    Zor alisirsin android kullanmadim diyorsun.
    M8 1 sene sonrada kasmaz ama 3 gb ramli telfon al ornegin lg g3 suandaki en iyi telefon sayilir. Androide gecersen lg g3 al derim.

Dedigin uygulamalarda m8 dr kasmaz g3 de kasmaz.

Ama sen:yinede iphonede kal. Kalmassan g3

• Devam et o cihazla

• M8 kullaniyorum.Cooook memnunum.m8 de ram kullanimi cok dusuk.Ve daha stabil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.