Ayşe Kulin - Handan |
Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (755. sayfa)
-
-
Evet kitabin kalanini buraya mesaji yazdiktan 2 gun sonra okudum. Dediginiz gibi ikinci kisim daha akiciydi. Acikcasi kitabi cok begendigim soylenemez. Ilk defa dostoyevski okudum belki zamanla begenirim.
Bugun de Stefan Zweig - Lyon'da Dugun okudum.
Is bankasi yayinlari 9. basım
Kitap 3 kisa hikayeden olusuyo.
ikinci hikaye bana cok gereksiz ve sacma geldi onu begenmedim(en kisa hikaye de oydu.)
Diger 2 hikaye guzeldi.
Kitap 50 sayfa, kisa yolculuk vs yapacaklar yada is cikisi eve gidene kadar serviste kitap okuyanlar icin tek seferde okumalik bi kitap.
Siradaki kitap: Cengiz aytmatov - Toprak Ana
bitirince yorumlarimi buraya yazarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fareler ve insanlar.
-
Stefen zweig- mecburiyet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhyiddin İbn Arabi - Füsusu'l Hikem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 133T 313554R -- 2 Şubat 2022; 0:2:10 > -
-
-
Zülfü Livaneli - Serenad
-
Daha sonra da Polat Safi’ den Kuşçubaşı Eşref’ in alternatif biyografisini okumanızı tavsiye ederim.
Evde Sefiller 3. Cilt / işyerinde 3 Bozkırlı Attila, Cengiz, Timur / arabada Talat Paşa’ nın son günleri, telefonda Zengin baba, yoksul baba / Bilgisayarda Bir ekonomik tetikçinin itirafları 3. Cilt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTime -- 8 Şubat 2022; 10:30:22 >
Kardeşler Takımı. 2. Dünya Savaşı’na ilgisi olanlara tavsiye ederim. Bir tutam propaganda var tabi ama savaşın yaşadığı ortamları güzel betimliyor.
Teşekkürler. Polat Safi'nin kitabını daha önce okudum üstad. 1. ve 2. DS. ile ilgili ne çıkarsa okumaya çalışıyorum. Kitap beni bayağı şaşırttı açıkçası. Bugüne kadar bildiğimiz pek çok şeyin yalandan ibaret olduğunu söylüyor. Artık kime ve neye inanacağımı bilemiyorum açıkçası. Ama Kuşçubaşı karakterini seviyorum yine de.
-
Anne Karenina-Tolstoy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi okumalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Felsefe Tarihi-1 / Umberto Eco
Anlaması zor ama vay anasını be dedirtiyor. Sokrates Öncesi Yunan felsefesiyle başlıyor. Adamlar baya kafa yormuşlar ve ilk demokrasi örnekleride ilginç dönemlerine göre. Felsefe gerçekten ilginç okuyun derim
-
"Vatan ve Führer İçin"
"Kan Kırmızı Karlar"
Bu iki kitap da en az "Kardeşler Takımı" kadar etkileyicidir.
Cevabınız için teşekkürler hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X