|
Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (764. sayfa)
-
-
Okuduğunuzda çok ağır felsefe mi değil mi paylaşırsanız sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ayn Rand felsefi argümanını edebi olarak anlatıyor. Bu kitabı edebiyat kitabı, tezli roman dediğimiz kurgusal roman türünden. Romanda genç bir mimarın başından geçecekleri anlatacak, 100 sayfa okudum, kitap 1000 sayfa ama tavsiye ederim.
Ama tamamen daha yüksek kaliteli bir edebiyat istiyorsanız Marquez ya da Dostoyevski tavsiye ederim.
Tamamen felsefe istiyorsanız Schopenhauer, Eski Yunan filozofları ya da Nietzsche kıta felsefesi hakkında fikir verebilir.
Özetle Ayn Rand'ın bu kitabı tamamen roman ama kendi argümanlarını sunduğu bir tezli roman.
Edit: Yani kitap tamamen edebiyat klasmanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 5 Temmuz 2023; 22:39:0 > -
Teşekkürler hocam. Ben pek felsefi betimlemelerin olduğu kitapları okuyamıyorum, o yüzden sormuştum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayn Rand Hayatın Kaynağı'nı rahatlıkla okuyabilirsiniz hocam içiniz rahat olsun, yani edebi roman aslında. Ego ve Atlas Vazgeçti de edebi romanları. Yalnız İş Adamları İçin Felsefe ve Objektivizm ile ilgili yazıları var, sadece onlar felsefe yazıları.
-
https://kitapca.gen.tr/kitap/mecburiyet-kitap-incelemesi// arkadaşlar bu kitabı okuyan var mı ?
-
Ezilenler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yaşar Kemal | Karıncanın Su İçtiği
-
James Clavell | Şogun
-
-
-
-
-
-
-
Kral Katili Güncesi - Rüzgarın Adı.
-
SON FENOMEN BÜKÜCÜ - Zafer ŞAHİN
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X