Görmek - Jose Saramago kitabını okuyordum ama cümleleri o kadar uzun ve karmaşık ki bıraktım okumayı. |
Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (766. sayfa)
-
-
KÖRLÜK'ten sonra Görmek adlı kitabını seveni duymadım hocam herkes yarıda bırakmış.ben de başlamadım
-
-
-
taht oyunları kargaların ziyafeti 2.kısım
-
-
Vedat Milor-Hesap Lütfen!: Özgün, Dengeli ve Lezzetli Bir Yaşamın Peşinde
Kronik Kitap
-
İlber Ortaylı-İnsan Geleceğini Nasıl Kurar?
Kronik Kitap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onur Diler - Gölge Savaşları.
-
Seriyi alırken beklentimi gerektiğinden fazla mı tuttum bilemiyorum ama 3. kitaptayım şu anda ve beklediğimi bulamadım. He, yine de güzel ve akıcı orası ayrı :)
-
Sabahattin Ali - Kürk mantolu Madonna
Çok övdü herkes, işbankası yayınlarından okuyorum, eski kelimeleri dip not olarak veriyor.
Suç ve ceza
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaşar Kemal - Deniz Küstü
Herman Melville-Moby Dick Ya Da Balina
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
(Yarım bıraktım, okuyamadım.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the little prince -- 6 Mayıs 2024; 12:7:39 >
-
Merhaba hocam, bende bu kitabı okumayı düşünüyorum, romandan çok balina ansiklopedisi gibi diyorlar, kaçıncı sayfadasınız, rica etsem yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba hocam. Açıkçası kitabı kütüphaneden ödünç aldığım günün akşamı, sadece ilk bölümü okudum. Kitap toplam 854 sayfa. Ben 8 sayfalık ilk bölümü okudum. Gerisini getirememem benim hatam; başka şeylere öncelik verdim. Evet, Ekşi Sözlük'te bir girdide yazar, kitapta çok fazla balinalar hakkında ansiklopedik bilgi olduğunu belirtmiş ve bu yüzden çoğunlukla sıkılmış. Hatta kitabın ilk bölümü öncesi yazar, yazılı eserler tarihinde balinalar hakkındaki alıntıları yazmış. Kitabın son teslim tarihi 14 Nisan. En geç o tarihte, isterseniz bana özel mesaj atıp, kitap hakkında yorumumu sorabilirsiniz.
-
Anladım hocam, şimdilik es geçmem daha iyi o zaman benim için bu kitabı.
1000kitap ta da dediğiniz gibi bazıları bu bilgilerden sıkılmış ama beğenen kişide fazla, hatta 1500 kişiden aldığı not 8.2/10, umarım sizin için keyifli bir okuma olur, teşekkürler.
Bu başlık, kitap okuma alışkanlığıyla en basit dil bilgisi arasında ters yönlü korelasyon olduğunun kanıtı olmuş resmen. Herkese iyi okumalar!
-
Aziz Bey Hadisesi - Ayfer Tunç
Ben kaliteli diye bilirdim Can yayınevini ama hiç hoşuma gitmedi kitabın baskı kalitesi ve yazı puntosu küçük geldi gözüme.
Özellikle işbankası yayınlarından Kürk Mantolu Madonna yı okuduktan sonra rahatsız etti bu durum.
Kitap 88 sayfa şu an 40. sayfadayım ama öyle abartıldığı gibi beğenmedim , tabi şimdilik.
Hakkında
"Güneşten ağır ağır gölgeye çekilir gibi, pek de anlamadan akşam olur gibi, ışıklı, neşeli bir yüzden kederlere geçti Aziz Bey. Kederli bir mazisi oldu. Burnu havada, başı dikti hep. Başka türlü yaşamayı beceremediyse de, o gece, Haliç’in kirli sularına bakarken anladı ki hep öyle, burnu dik yaşadığını sanmış. Oysa şiddetle yanılmış. Ve yine anladı ki hayatı tümüyle bir yanılgıymış."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negan -- 15 Mayıs 2024; 0:29:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X