< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (768. sayfa)
-
-
Brandon Sanderson - Savaş Ritmi Cilt 1
Bu yıl bitmeden sanırım 2. cilt ile Fırtınaışığı arşivi serisini tamamlıyorum. Cytonic zaten bitirmiştim. Geriye sissoylu 4. kitabıyla tekrardan dönmek kaldı.
-
Hugh Howey - SİLO
kitabın yarısını geçtim ama gereksiz tasvirlerden yoruldum
bırakasım geliyor
-
Hocam merhaba, Karamazov Kardeşler i kaç yıldır okumayı düşünüyorum, hatta kitabın sayfaları sarardı ama bir türlü cesaret edemedim.
1000 sayfadan fazla ve çok fazla karakterle, gereksiz uzatıldığını söylüyor bir kısım grup, diğerleri ise dünyanın en iyi romanı diyor.
Siz böyle söyleyince heveslendim ama Victor Hugo beni soğuttu ve korkuttu uzun romandan, dediğiniz gibi yazın ağır betimlemelerden sıkılıyor insan, kışın inşallah okumayı düşünüyorum.
Mesela Tolstoy - Anna Karenina benim için zirve , 1000 sayfa hiç zorlamadı.
Siz ne tavsiye ederseniz , Rus klasiği olunca genelde uzun isimler yetmiyormuş gibi birde lakapları oluyor not alıp okumaya gerek var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam, Karamazov Kardeşler 6-7 karakter arasında gidip gelen bir roman. Romanın konusu: "Spoiler olmaz sanırsam" kardeşler ve babaları arasında anlaşmazlığı konu alıyor ve gayet akıcı ilerliyor.
Anna Karenina'ya göre oldukça hızlı okunur diye düşünüyorum çünkü A. Karenina'nın çok daha durağan bir ilerleyişi vardı Karamazov Kardeşler'e göre.
Benim için Suç ve Ceza'dan öndedir Karamazov Kardeşler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Surname - İskender Pala
Hakkında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arthur Schnitzler- Rüya
-
Sina Akşin - Kısa Türkiye Tarihi
-
Ted Gibi Konuş - Carmine Gallo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Norman Vincent peale nin olumlu düşünmenin gücü ve Peyami Safa 'nın eğitim, üniversite, gençlik kitaplarını okuyorum
-
iki kitap da konu konu olduğu için her konuda kısa yazıları mevcut her gün bir konuyu okumak ve düşünmek çok iyi oluyor.
-
Kitabı sonunda bitirebildim
Gereksiz o kadar çok betimleme var ki
komple 1 sayfayı atladığım halde ana konudan hiçbişi kaybetmemiş oluyorum
Kitabı sevmediğimi anlatan bir video yapacağım :)
-
-
-
-
Şöyle modern, akıl dolu bir kitap tavsiyesi verir misiniz?
Klasikler dahil çok fazla kitap okudum ancak Evrim AKYOL’ un ‘’ Şans Yolları’’ adlı kitabından sonra okuduğum kitapların hiç birini beğenemiyorum. Sanki bu kitaptan sonra diğer tüm kitaplar yazar hayal gücünden çıkmış uydurma kitaplar gibi geliyor. Keyif alacağım bir kitap tavsiye ederseniz sevinirim.
12 yıl önce okuduğum bu kitabı yarın elime alıp tekrar okuyacağım. Bakalım neler hissettirecek...
-
Gece Yarısı Kütüphanesi'ne yeni başladım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X