Şimdi Ara

Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.360
Cevap
108
Favori
446.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brandon Sanderson - Savaş Ritmi Cilt 1

Bu yıl bitmeden sanırım 2. cilt ile Fırtınaışığı arşivi serisini tamamlıyorum. Cytonic zaten bitirmiştim. Geriye sissoylu 4. kitabıyla tekrardan dönmek kaldı. Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? 

• Hugh Howey - SİLO

kitabın yarısını geçtim ama gereksiz tasvirlerden yoruldum

bırakasım geliyor

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, Karamazov Kardeşler i kaç yıldır okumayı düşünüyorum, hatta kitabın sayfaları sarardı Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? ama bir türlü cesaret edemedim.

1000 sayfadan fazla ve çok fazla karakterle, gereksiz uzatıldığını söylüyor bir kısım grup, diğerleri ise dünyanın en iyi romanı diyor.

Siz böyle söyleyince heveslendim ama Victor Hugo beni soğuttu ve korkuttu uzun romandan, dediğiniz gibi yazın ağır betimlemelerden sıkılıyor insan, kışın inşallah okumayı düşünüyorum.

Mesela Tolstoy - Anna Karenina benim için zirve , 1000 sayfa hiç zorlamadı.

Siz ne tavsiye ederseniz , Rus klasiği olunca genelde uzun isimler yetmiyormuş gibi birde lakapları oluyor Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?  not alıp okumaya gerek var mı ?

• Negan kullanıcısına yanıt
    Hocam, Karamazov Kardeşler 6-7 karakter arasında gidip gelen bir roman. Romanın konusu: "Spoiler olmaz sanırsam" kardeşler ve babaları arasında anlaşmazlığı konu alıyor ve gayet akıcı ilerliyor.

Anna Karenina'ya göre oldukça hızlı okunur diye düşünüyorum çünkü A. Karenina'nın çok daha durağan bir ilerleyişi vardı Karamazov Kardeşler'e göre.

Benim için Suç ve Ceza'dan öndedir Karamazov Kardeşler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam teşekkürler Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? 

• Surname - İskender Pala

Hakkında

Osmanlı sultanı, şehzadeleri için bir sünnet düğünü tertiplemiştir. İstanbul’da eski saraylarla birlikte Atmeydanı, Okmeydanı ve Divanyolu gibi mekânlar seyirlik alan olarak belirlenir. On beş gün sürecek düğünün dillere destan olması istenmektedir. Her vilayetten ve her ülkeden insanlar davet edilir. Bu sırada üzücü bir hadise:

Sadrazam şehit olur… Sultan düğün neşesini siyasete boğdurmamak adına yeni sadrazam ataması yapmaz. Mühr-i Hümayûnunu kime vereceğini düğünden sonra açıklayacağını söyler. Bu durumda on beş günlük düğün süreci devletlular ve davetliler için acımasız ve ölümcül bir iktidar mücadelesine dönüşüverir.

Sarayda bunlar olurken sokaktan birkaç öksüz ve yetim delikanlının kaderleri iktidar yarışındaki devletlularla kesişir. Gençler, önce kalpazanlık yapmak, sonra da el altından düğün hediyelerini çalmak zorundadırlar. Üstelik içlerinden biri de zihinsel engellidir.

• Arthur Schnitzler- Rüya

• Sina Akşin - Kısa Türkiye Tarihi

• Ted Gibi Konuş - Carmine Gallo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Norman Vincent peale nin olumlu düşünmenin gücü ve Peyami Safa 'nın eğitim, üniversite, gençlik kitaplarını okuyorum

• iki kitap da konu konu olduğu için her konuda kısa yazıları mevcut her gün bir konuyu okumak ve düşünmek çok iyi oluyor.

• Kitabı sonunda bitirebildim

Gereksiz o kadar çok betimleme var ki

komple 1 sayfayı atladığım halde ana konudan hiçbişi kaybetmemiş oluyorum

Kitabı sevmediğimi anlatan bir video yapacağım :)

• Kitabın yarısındayım. Nasıl biter bilmiyorum ama beni Dövüş Kulübünden daha çok eğlendirdi ve daha akıcı ilerliyor.

Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?

• Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?
  • Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?

• Şöyle modern, akıl dolu bir kitap tavsiyesi verir misiniz?

• Klasikler dahil çok fazla kitap okudum ancak Evrim AKYOL’ un ‘’ Şans Yolları’’ adlı kitabından sonra okuduğum kitapların hiç birini beğenemiyorum. Sanki bu kitaptan sonra diğer tüm kitaplar yazar hayal gücünden çıkmış uydurma kitaplar gibi geliyor. Keyif alacağım bir kitap tavsiye ederseniz sevinirim.

• 12 yıl önce okuduğum bu kitabı yarın elime alıp tekrar okuyacağım. Bakalım neler hissettirecek...

• Gece Yarısı Kütüphanesi'ne yeni başladım.

• 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.