Şimdi Ara

ŞU AN HİÇ AMACIM KALMADI ŞİMDİ NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşındayım lise 4 üm. YGS den gidicem LYS hazırlanmıyorum o yüzden. Bi amacım olmadığı için tamamen boş kaldım okula muhabbet oluyo diye gidiyorum. Dizi izlemekten bayıldım artık sezon finalini izlediğim dizileri hatırlayamıyorum ne bitirdim ben filan diye düşünüyorum. Napıcam hayatımı biraz daha doldurmam lazım.

• kitap oku
  • Lol oyna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bull bear

kitap oku

Forest Gump Robinson Crusoe filan okumuştum böle macera tarzı şeyler çok hoşuma gidiyor var mıdır öneri ya da şunla başla zevk alırsın diyebilceğin ?
  • Ayni seyleri yapmayi birak. Okula giderken baska yollardan git , klasik muzik dinle , sahile karsi bi cay bi sigara yak. Denizin o tuzlu kokusu genizini yakana kadar havayi icine cek. Kos , yardim et, birini sev. Hayat kisa 20 sene once bir hictin, kisa sure sonrada bir hic olacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliz değilsin
    Lol oynama boş vakit oynayacaksan west sunucusunda oyna.
    En mantikli secenek kitap az bi paran ve yerin varsa plastik maket

• Spora git vücüt falan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkadam521

quote:

kitap oku

Forest Gump Robinson Crusoe filan okumuştum böle macera tarzı şeyler çok hoşuma gidiyor var mıdır öneri ya da şunla başla zevk alırsın diyebilceğin ?

Dan Brown a başlamalısın bence.
  • Sev. Sadece sev. Bak hayatın nasıl mahfoluyor bak ne ekşınlar yaşıyorsun.Ama gerçekten sev.

• quote:

Orijinalden alıntı: keybLoggerx

Lol oyna.

Sezon 1 den beri hobi olarak arada bir oynarım ama 3 oyun üst üste atamam asosyal çok takılamıyorum.
  • seni adaya yollayalım orda bir amacın olabilir
  • Sosyal faaliyetlerde bulun

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Spora git vücüt falan yap

Şu an yaptığım bi spor yok ama 2 sene Muay thai yaptım aralıklarla ama tam bi düzen vermedim. Ama vücudum falan iyi zaten baya kaslıyım evde çalışarak filan oldu.
  • O boş zamanı bir ayarlayabilsem yapacağım o kadar çok şey var ki,

Ben LYS ye hazırlanıyorum, üniversiteyi kazandığım an yazdan itibaren yapmayı planladığım şeyler:

1) Bil. müh ya da yazılım müh. düşündüğüm için yazılıma şimdiden başlayacağım.
    2) İslam ı ve dini tekrardan araştıracağım, en kökünden.
    3) Mesleğim gereği ingilizce şart, ingilizce öğreneceğim kitap dergi cd alacağım, gerekirse kursa gideceğim.
    4) Elektro gitara başlayacağım, bunun için kursa gerek duymuyorum, youtube da selim ışık ın ders videoları var, başlangıç için ideal.

(İnşallah yaparım. )

Sana tavsiyem sen de hedef belirle, boş vaktin de var madem, daha ne istiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Sosyal faaliyetlerde bulun

İşte ne olabilir sosyal faaliyet olarak ?
  • quote:

quote:

kitap oku

ben oğuz atay, turgut uyar felan okuyorum ama
    aklından bir sayı tut okumuştum (polisiye) tavsiye ederim
    bide jean-christophe grange kitapları güzel diye duydum onlara başlıyacam sende deneyebilirsin
  • turkadam521 T kullanıcısına yanıt
    Evde çalışarak doğru dürüst kas olmaz net.

Evinde spor salonundaki aletlerden vardır spor odan vardır o zaman bilemem
  • quote:

quote:

quote:

kitap oku

ben oğuz atay, turgut uyar felan okuyorum ama
    aklından bir sayı tut okumuştum (polisiye) tavsiye ederim
    bide jean-christophe grange kitapları güzel diye duydum onlara başlıyacam sende deneyebilirsin

Denicem teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Evde çalışarak doğru dürüst kas olmaz net.

Evinde spor salonundaki aletlerden vardır spor odan vardır o zaman bilemem

Evde bişeyim yok ama her zaman sportif biri oldum küçük bi yerde yaşıyorum ama yapabilceğim her sporu yaptım galiba.Belki bundandır bilmiyorum.Nasıl çözebilirsem SS atarım istersen 1 saat filan oldu hesabı açalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Ayni seyleri yapmayi birak. Okula giderken baska yollardan git , klasik muzik dinle , sahile karsi bi cay bi sigara yak. Denizin o tuzlu kokusu genizini yakana kadar havayi icine cek. Kos , yardim et, birini sev. Hayat kisa 20 sene once bir hictin, kisa sure sonrada bir hic olacaksin.

Çok anlamlı bi cevap olmuş valla. Sevdiklerim beni beğenmiyo beni sevenleri ben beğenmiyom :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.