Bildirim
Şu an için en cazip iphone 5 fiyatı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gold,vatan,mediamarkt,teknosa,bimeks,hepsiburada...
Tonla mağaza var hangisi hesaplı hangisi güvenilir geliyosa ordan almalısın.
Ben mediamarkt 'dan aldım çok memnunum,öneririm 5ay önce 2050 tl ye almıştım şimdi ki fiyat durumu hakkında bilgim yok... -
Gold da 1899 lira şu anda ama paralel ithalat ona göre kararını ver.quote:
Orijinalden alıntı: number352
gold,vatan,mediamarkt,teknosa,bimeks,hepsiburada...
Tonla mağaza var hangisi hesaplı hangisi güvenilir geliyosa ordan almalısın.
Ben mediamarkt 'dan aldım çok memnunum,öneririm 5ay önce 2050 tl ye almıştım şimdi ki fiyat durumu hakkında bilgim yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Gold da 1899 lira şu anda ama paralel ithalat ona göre kararını ver.
Hocam paralel ithalat ne demek ? Zararları nedir ? Tavsiye etmiyor musunuz ? -
-
biraz bekle , azıcık daha ekle 5s al bence.quote:
Orijinalden alıntı: eceroz10
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-5-16gb-fiyati,843809.html
bide 5s türkiyeye gelince fiyatlar düşebilir az da olsa -
N11'de Promtec garantililer 1700 TL civarindaydi. Hepsiburada'da 100TL Maxipuan+100TL cek var oraya da bakin. -
Gold dan almayın da her site olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
N11'de Promtec garantililer 1700 TL civarindaydi. Hepsiburada'da 100TL Maxipuan+100TL cek var oraya da bakin. -
Bence 5s e para verme. 6 için bekle. Hem pahalı hem de büyük bir farkı yok 5'ten. Bu arada iphone 5 i fazlasıyla rahat kullanabilirsin. Onu da en düşük 1899'a goldda gördüm bende. -
quote:
Orijinalden alıntı: fnr67
quote:
Hocam paralel ithalat ne demek ? Zararları nedir ? Tavsiye etmiyor musunuz ?
Yanı kvk genpa teleservıce gıbı fırmaların garantısı altında degıl, gold un kendo garantısı altında oluyor telefon. Zararı yok ama garantılık durum olursa gold cok kotuymus kımse memnun degıl. -
Bim 2200 lira gibi bir miktara 5s satıcak ondan alın bencequote:
Orijinalden alıntı: Teknodequote:
Orijinalden alıntı: fnr67
quote:
Hocam paralel ithalat ne demek ? Zararları nedir ? Tavsiye etmiyor musunuz ?
Yanı kvk genpa teleservıce gıbı fırmaların garantısı altında degıl, gold un kendo garantısı altında oluyor telefon. Zararı yok ama garantılık durum olursa gold cok kotuymus kımse memnun degıl.
Alıntıları Göster
-
Bim sattı bitti gitti hocam. -
Ben hafta içi Vatan'dan 1899'a aldım. Biraz takip et derim, belki tekrar kampanya yaparlar. -
Bence de 5s yerine 5 al. Çünkü 6nın dedikoduları çıkmaya başladı bile, büyük ekranlı olacak sanırım. Çıkınca 5i satar, 6 ya geçersiniz. Ben öyle yapacağım mesela.quote:
Orijinalden alıntı: jahnny
Ben hafta içi Vatan'dan 1899'a aldım. Biraz takip et derim, belki tekrar kampanya yaparlar.
(5 ile 5s in aralarıda fark yok nerdeyse. Hatta nedense izlediğim karşılaştırma videolarında internet performansında 5 biraz daha hızlı. Aslında bu beni korkutuyor. Çünkü ios8 ile 64 bit destekli güncelleme getirip, 5 leri bitirebilirler... mi acaba?) -
Bak çıkan haberlere göre bim kısıtlı sayıda iphone 5s getiricek 2.200-2300 e onu bekle bence mağazaları dolaş reklamını gördüğün mağazanın kapısına yapış tamamdır :)quote:
Orijinalden alıntı: aseven97
Bence de 5s yerine 5 al. Çünkü 6nın dedikoduları çıkmaya başladı bile, büyük ekranlı olacak sanırım. Çıkınca 5i satar, 6 ya geçersiniz. Ben öyle yapacağım mesela.
(5 ile 5s in aralarıda fark yok nerdeyse. Hatta nedense izlediğim karşılaştırma videolarında internet performansında 5 biraz daha hızlı. Aslında bu beni korkutuyor. Çünkü ios8 ile 64 bit destekli güncelleme getirip, 5 leri bitirebilirler... mi acaba?)
Alıntıları Göster
-
Hocam Bim 11 Ekim'de getirdi ve bitti hepsi. Daha satmıyacak. Yanlış anlamışsınız, yanlış bilgilendirmeyin milleti.. -
quote:
Orijinalden alıntı: jahnny
Ben hafta içi Vatan'dan 1899'a aldım. Biraz takip et derim, belki tekrar kampanya yaparlar.
Derken:www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone5_16_blk-iphone-5-16-gb-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=63629 -
kampanya var da 1 Kasım da iPhone 5 çıkacak hala 1900 lira pahalı diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 13 Ekim 2013; 11:46:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc
kampanya var da 1 Kasım da iPhone 5 çıkacak hala 1900 lira pahalı diye düşünüyorum
Çıksa da en az 2200 olacaktır. O miktarı verebilecek biri için de ip5 32 gb daha mantıklı olabilir hatta. Ben 5s ve 5 arasında 2 sene içerisinde çok büyük performans farkı olacağını düşünmediğim için alıp geçtim kısacası. -
bi yönden de haklısınız
Benzer içerikler
- apple hangi kargo ile çalışıyor
- iphone 11 çift sim mi
- siri konuşmuyor
- telefoncudan yurtdışı iphone almak
- facetime sesli arama yapamıyorum
- iphone ekran kapanmıyor
- iphone 16 ram
- imei kayıt ücreti
- telefondan ses gelmiyor
- iphone 13 hangi renk alınmalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X