Şimdi Ara

Şu an için en cazip iphone 5 fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cebimde 2000 lira nakit para var. Sizce Iphone 5 i en uygun ve güvenli hangi mağazadan veya siteden alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

• gold,vatan,mediamarkt,teknosa,bimeks,hepsiburada...

Tonla mağaza var hangisi hesaplı hangisi güvenilir geliyosa ordan almalısın.

Ben mediamarkt 'dan aldım çok memnunum,öneririm 5ay önce 2050 tl ye almıştım şimdi ki fiyat durumu hakkında bilgim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

gold,vatan,mediamarkt,teknosa,bimeks,hepsiburada...

Tonla mağaza var hangisi hesaplı hangisi güvenilir geliyosa ordan almalısın.

Ben mediamarkt 'dan aldım çok memnunum,öneririm 5ay önce 2050 tl ye almıştım şimdi ki fiyat durumu hakkında bilgim yok...
    Gold da 1899 lira şu anda ama paralel ithalat ona göre kararını ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Hocam paralel ithalat ne demek ? Zararları nedir ? Tavsiye etmiyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-5-16gb-fiyati,843809.html
    biraz bekle , azıcık daha ekle 5s al bence.
    bide 5s türkiyeye gelince fiyatlar düşebilir az da olsa
  • N11'de Promtec garantililer 1700 TL civarindaydi. Hepsiburada'da 100TL Maxipuan+100TL cek var oraya da bakin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

N11'de Promtec garantililer 1700 TL civarindaydi. Hepsiburada'da 100TL Maxipuan+100TL cek var oraya da bakin.
    Gold dan almayın da her site olabilir
  • Bence 5s e para verme. 6 için bekle. Hem pahalı hem de büyük bir farkı yok 5'ten. Bu arada iphone 5 i fazlasıyla rahat kullanabilirsin. Onu da en düşük 1899'a goldda gördüm bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnr67

quote:

Yanı kvk genpa teleservıce gıbı fırmaların garantısı altında degıl, gold un kendo garantısı altında oluyor telefon. Zararı yok ama garantılık durum olursa gold cok kotuymus kımse memnun degıl.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fnr67

quote:

Yanı kvk genpa teleservıce gıbı fırmaların garantısı altında degıl, gold un kendo garantısı altında oluyor telefon. Zararı yok ama garantılık durum olursa gold cok kotuymus kımse memnun degıl.

Alıntıları Göster
    Bim 2200 lira gibi bir miktara 5s satıcak ondan alın bence

• CLOVEL kullanıcısına yanıt
    Bim sattı bitti gitti hocam.
  • Ben hafta içi Vatan'dan 1899'a aldım. Biraz takip et derim, belki tekrar kampanya yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Ben hafta içi Vatan'dan 1899'a aldım. Biraz takip et derim, belki tekrar kampanya yaparlar.
    Bence de 5s yerine 5 al. Çünkü 6nın dedikoduları çıkmaya başladı bile, büyük ekranlı olacak sanırım. Çıkınca 5i satar, 6 ya geçersiniz. Ben öyle yapacağım mesela.

(5 ile 5s in aralarıda fark yok nerdeyse. Hatta nedense izlediğim karşılaştırma videolarında internet performansında 5 biraz daha hızlı. Aslında bu beni korkutuyor. Çünkü ios8 ile 64 bit destekli güncelleme getirip, 5 leri bitirebilirler... mi acaba?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseven97

Bence de 5s yerine 5 al. Çünkü 6nın dedikoduları çıkmaya başladı bile, büyük ekranlı olacak sanırım. Çıkınca 5i satar, 6 ya geçersiniz. Ben öyle yapacağım mesela.

(5 ile 5s in aralarıda fark yok nerdeyse. Hatta nedense izlediğim karşılaştırma videolarında internet performansında 5 biraz daha hızlı. Aslında bu beni korkutuyor. Çünkü ios8 ile 64 bit destekli güncelleme getirip, 5 leri bitirebilirler... mi acaba?)

Alıntıları Göster
    Bak çıkan haberlere göre bim kısıtlı sayıda iphone 5s getiricek 2.200-2300 e onu bekle bence mağazaları dolaş reklamını gördüğün mağazanın kapısına yapış tamamdır :)

• Hocam Bim 11 Ekim'de getirdi ve bitti hepsi. Daha satmıyacak. Yanlış anlamışsınız, yanlış bilgilendirmeyin milleti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Ben hafta içi Vatan'dan 1899'a aldım. Biraz takip et derim, belki tekrar kampanya yaparlar.

Derken:www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone5_16_blk-iphone-5-16-gb-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=63629
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    kampanya var da 1 Kasım da iPhone 5 çıkacak hala 1900 lira pahalı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 13 Ekim 2013; 11:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

kampanya var da 1 Kasım da iPhone 5 çıkacak hala 1900 lira pahalı diye düşünüyorum

Çıksa da en az 2200 olacaktır. O miktarı verebilecek biri için de ip5 32 gb daha mantıklı olabilir hatta. Ben 5s ve 5 arasında 2 sene içerisinde çok büyük performans farkı olacağını düşünmediğim için alıp geçtim kısacası.
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    bi yönden de haklısınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.