Şimdi Ara

Şu an itibari ile 13 günlük kesinti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknet alacaklara veya almayı düşünenlere tavsiyem uzak durun!

15 güne yaklaşan kesinti, ne birine ulaşabiliyorsunuz ne de bir çözüm üretiliyor. Sorun Türktelekom'dan denilerek dönen destek yanıtları dışında elde de birşey yok!

1-2 günlük kesintileri normal kabul ettim, 2 ayı geçiyor toplamda bağlı olduğum süre 30 gün filandır herhalde! son kesinti 13 günü geçti hala bizim ile ilgili değil diyerek suçu türktelekom’a atıyorlar! tamam ama sizin bir anlaşmanız bir sla’niz yok mu? nasıl bir mantık! sürekli 4g internet kullanmaktan cep telefonunda internet paketi kalmadı! tamamen fail! adam akıllı aknsiz internet hizmeti veren ilk firma çıktığında tahminimce batmaya mahkum!

• Benimde öle yağmur yağdığı gece bir koptu kopuş o kopuş şimdi arandım sorununuz düzeldi gözüküyor düzeldi ise 1 düzelmedi ise 2 ye basın dediler 2 ye bastım suratıma kapandı
  • Alt yapidan dolayi 1 ay yok benimde 1 haftadir altyapi aktif butun mahaledeki internet geldi bir benim gelmedi 1 haftadir yazmadigim yer acmadigim sikayet kalmdi herhangi bir geri donus dahi alamiyorum. Malesef musteri hizmetleri sifirin altinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bater_ist B kullanıcısına yanıt
    Netspeed dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni çok iyi anlıyorum biz tamı tamına 1 ay internetsiz ve ev telefonsuz kaldık hiç bir şekilde sorunu çözemediler başka bir servis saglayıcıya geçtim geçişimin oldugu gün herşey nasılda düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.