Şimdi Ara

Şu anda alınabilecek en iyi Mouse+Mouse Pad?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıra pek çok FPS/TPS Tarzı oyunlar oynamaktayım ve mouse um çok kötü. Kablosuz bir logitech ancak hiç hassasiyeti yok yani. İnce ayar veremiyorum hedefte çok sapıyor. Bende paraya kıyıp sağlam bir mouse + mouse pad almak istiyorum fakat bu konudada bilgim yok. Yardımcı olabilirmisiniz acaba rica etsem ? Fiyat aralığı önemli değil. Profesyonel ve sağlam olsun yeterlidir.

Teşekkürler,

• Fare G9. Mousepad olayına gelince orası biraz karmaşa aslında. Plastik mi yoksa kumaş mı istersin? Ben XT-R mousepad kullanıyorum bir incele istersen. Önerir miyim? Evet öneririm; fakat başka markalara pek bakmadım. O yüzden kesin sen de XT-R al diyemem.

Ama fare olarak kesinlikle G9 al derim. Başkalarına hiç bakma bile.

İşte fare, işte mousepad;
     Şu anda alınabilecek en iyi Mouse+Mouse Pad?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 29 Nisan 2009; 4:50:51 >
  • Razer DeathAdder Dünyada ki en iyi oyuncu mousedur şu anda

Pad olarak

Demir: razer destructor
    plastik: steelseries sp
    bez:qpad ct large
  • mouse'u almadan önce denesen iyi olur. Isınamayabilirsin. Herkes DA diyor ama ben kullanamadım.
  • cevaplar için teşekkürler G9 üzerine yoğunlaştım bende. Uzun zamandır kablosuz mouse kullanıyordum şimdi kabloluya alışmak zor olabilirmi acaba ?
  • Mouse; Razer lachesis veya deathadder. (Kullanım şekline ve elinin yapısına göre değişir)
    Mousepad; Razer goliathus.

Çok falza razer fanatiğiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jediknight

cevaplar için teşekkürler G9 üzerine yoğunlaştım bende. Uzun zamandır kablosuz mouse kullanıyordum şimdi kabloluya alışmak zor olabilirmi acaba ?

Monitörden 4-5 metre uzağa oturmuyorsan bir farkı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Razer DeathAdder ve Razer Goliathus Speed Edition alınması gerek en iyi 2 li diyebilirim kayganlıkları cok güzel Goliathus speed Razer mantis speed dende kaygandır.. Boyut ve Kalınlıgı DKT,Mantis lerle aynıdır sadece yüzeyi daha kaliteli bez ve eskimeyen bi pad diyebilirim.. tabi bütce sorun değilse bunlar diyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jam3sblunt -- 1 Mayıs 2009; 20:10:36 >
  • sanalmarketimde logitech g5 v2 ile lazer in mause pad ini cok guzel bir fiyata veriyor.ben razer mause filan anlamam kalite diyorsan logitech den vazgecmiyceksin.gerisi hikaye.
  • FPS : Razer Lachesis
    Diger Oyunlar icin DotA Wow gibi : Fiyatı uygun mouse diyorsan razer diamondback 3G eger biraz yüksek fiyatlı ama süper diyorsan razer deathadder
  • Razer Deathadder

Razer Goliathus veya bulabilirsen Everglide Titan DKT
  • Cyber Snipa Stinger 3200 DPI LASER Gaming Mouse almıştımwww.fireball.net ten. Oyunlarda harika performansı var.Çok yatay değil ve ele tam oturuyor. Işıklı olması ve kırmızı kablosuda göz zevkine hitap ediyor.

Çok memnunum mouse dan . İyiki almışım verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakediyor.

Bir inceleyin derim ben .http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CSLMST01

• Logitech G9X - G9, Razer Mamba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.