Şimdi Ara

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MİLLET SİLAHLANIN NE OLUR NE OLMAZ..... TEDBİRİMİZİ ALALIM....
  • Bişey olmaz arkadaşlar toplumun tepki göstermesi normal silahlanma ne askerimiz polisimiz zaten silahlı bişiy olacaksa emin olun onlar yapar yapacaklarını...
    @KayTheRock bilinçli biri olduğunu düşünüyorum eyvallah kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

quote:

Orjinalden alıntı: musar

quote:

Orjinalden alıntı: enltxva

bişey değil bunlar böyle durdukca olan masum kürt vatandaşlara olacak

kardeş haklısın onada değinmek lazım bu ülkesini seven kürt vatandaşlarımız yokmuş gibi davranmamak lazım bazıları kızmasın bana ama herkeside aynı kefeye koymayalım

ben de kürdüm ama türkiyeyi seviyorum
    ( bkz: avatar )

bunu yapanları sevmiyosundur umarım
    onlarda kürt çünkü

saçmalama

@musar eyvallah hocam.aklımız yerinde şükürler olsun

vatanına ihanet edenin öncelikli sonu, cehennemdir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: efekan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musar

quote:

Orjinalden alıntı: enltxva

bişey değil bunlar böyle durdukca olan masum kürt vatandaşlara olacak

kardeş haklısın onada değinmek lazım bu ülkesini seven kürt vatandaşlarımız yokmuş gibi davranmamak lazım bazıları kızmasın bana ama herkeside aynı kefeye koymayalım

ben de kürdüm ama türkiyeyi seviyorum
    ( bkz: avatar )

bunu yapanları sevmiyosundur umarım
    onlarda kürt çünkü

saçmalama

@musar eyvallah hocam.aklımız yerinde şükürler olsun

vatanına ihanet edenin öncelikli sonu, cehennemdir.

Eyvallah kardeşim yolun ve gönlün acık olsun.İYİ AKŞAMLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

kısa çözüm

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

Bu atan ve atmayı düşünen insan olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Zaten şimdi bile İstanbul'da tonlarca Pkk'lı ve Kürt bulunuyor. Düşünsenize sokağa bile çıkamayız.

ben elimi kolumu sallaya sallaya gezerim kendi adına konuş kim benim kendi ülkemde dışarı çıkmama mani olacakmış ŞAŞARIM
  • quote:

Bu uçuşların pek yararı olacağını sanmıyorum ama, daha geçen gün askerler karadan giderken abd helikopterleri hemen gelmişti, benim en büyük korkum orada Abd güçlerinin Türk askerlerinin karşısına Peşmergelerin yanında çıkması olacaktır. Abd ile Tr savaşı ise bu ülkeyi bitirir.

Zaten şimdi bile İstanbul'da tonlarca Pkk'lı ve Kürt bulunuyor. Düşünsenize sokağa bile çıkamayız.

kim demiş uçuşların yararı olmaz diye? şanlı ordumuz pkk lileri darmadagın eder. hiçbir güç türk ordusunun karşısında duramaz america da kimmiş? ırak a bi girelim o zaman dünya türk ordusunun ne oldugunu görecektir. şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. istanbulda 1 tane degilde 100 bin tane pkk lıda olsa dolaşamazlar halkımız onları linç eder gebertir. atalarımız ne demiş domuzdan post gavurdan dost olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 22 Ekim 2007; 0:07:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

ben elimi kolumu sallaya sallaya gezerim kendi adına konuş kim benim kendi ülkemde dışarı çıkmama mani olacakmış ŞAŞARIM

o kadarda cok değil arkadaşım emin olabilirsin

• Eyvallah kardeşime bak alayına gider isteyene de istemeyene de gider..
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: oksit

uçakla filan olacak iş değil arkadaşlar, karşınızda düzenli bir ordu yok gerilla var, hangi taşın altında hangi mağarada olduğu belli değil. tankı yok uçağı yok.. nereyi vuracaksınız. rastgele atış yapmak ne kadar mantıklı, her kalkan uçağın bu ülkeye maliyeti ne kadar biliyormusunuz? bunların altında ekonomimize ve istikrarımıza saldırının olduğunun farkında değilmiyiz.

derin işler arkadaşlar çok derin işler... Allah yardımcımız olsun, ben top yekün savaşsak bile bir faydası olduğunu sanmıyorum. bir bakmışsınız pkk oluvermiş sivil halk.. nasıl ayıracaksınız? girersekte çıkamayabiliriz, artık devir eski devir değil eskiden saddam vardı ve kürtleri sevmediği için bizim ırağa girmemize ses çıkarmıyordu şimdi talabani barzani türkiyeyi tehdit ediyor. amerikanın ne yapacağı bile belli değil...

butun yazanları okudum kardes benım dıyeceklerımı sen demıssın

•  ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

DAĞITSINLAR ORTALIĞI GEREKEN PARA TOPLANDI SİLAHIMIZ VAR BİTMEZ BİTERSE HALK OLARAK ARKANIZDAYIZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

DAĞITSINLAR ORTALIĞI GEREKEN PARA TOPLANDI SİLAHIMIZ VAR BİTMEZ BİTERSE HALK OLARAK ARKANIZDAYIZ...

ne bitmesi arkadaşım bi dağ bombalancak die ssilahımız yada paramız mı bitecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: frankeştayn

ALLAHÜ TEALA ŞANLI ORDUMUZUN YANINDA OLSUN..........

KÜRDİSTANA ÖLÜM........

böyle biryer yok zaten olmayacakta
  • şu barzaniyi de alsak aslında saddamı nasıl astılar, bizde onu assak, apoyuda yanında sallandırsak,

kuzey ıraklılar korkuyomus oraları işgal edicez pkk yı bahane edip die
    edelim işgalde edelim, topraklarımızı geri alalım,
    insanlarda medeniyet görür biraz,

amerika asılsız bahanelerle binlerce km öteden geldi işgal etti ırağı sivil mivil herkesi vurdu ama hiçbişey yok
    biz somut nedenlerimize rağmen olmaz girmeyin diolar

tövbe ya küfredicem şimdi

aöf ye kayıt yaptırmıstım, önümüzdeki sene bozdurucam tecili kaydıda iptal edicem gidicem askere
    insan böyle durdukça kafayı yiyesi geliyo
    en azından asker ocağında oluruz

boy 1.87 kilo 78 komando olurmuyum sizce?
    vücudumda sağlam
    inş acemi birliğinde başarılı oluruzda , komando yaparlar
    zaten muayenede komando olmak istiyormusunuz u evet olarak işaretledim

ALLAH ASKERLERİMİZİN YANINDA OLSUN ...

• quote:

Orjinalden alıntı: DunkeIheit

quote:

KÜRDİSTANA ÖLÜM........

böyle biryer yok zaten olmayacakta

ora nere lan o nerden çıktı
    tuhaf isimler hayal etmeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: tbdz

Eyvallah kardeşime bak alayına gider isteyene de istemeyene de gider..
    quote:

quote:

newmonarch sen çıkma kardeşim tmm mı. hele hele bnm karşıma nefes aldığın sürece çıkma.(korkakları pek sevmem de)
    biz senin yerine çıkarız. hepsinin de anasıyla tanışırız. oke.
    ben yakınen tanımak isterim yane
    alayına gitsin kardeşim

• quote:

KÜRDİSTANA ÖLÜM........

PEŞMERGEYE ÖLÜM.........

BARZANİYE ÖLÜM..................

kardeş imzanı beğendim
  • 30 000 şehit vredik ve hala devam ediyor. 24 kere sınır ötesi operasyon ve hala devam ediyor.
    Bu adamlar heryerde arkadaşlar. Üniversitelerde, mecliste, esnafta, şehirde, köyde, dağda. Bunları sınır ötesiyle temizlemek bence bir hayal. Bunları temizlemek Türk halkına düşüyor artık. İdam cezası bence sırf bunlar için geri gelmeli ve daha kalıcı yöntemler üretilmeli.
    İşi gücü bırakıp siyaset yapan ve bu kadar askerimiz şehit olmasına rağmen hala kendine çeki düzen vermeyen paşalarada birşeyler demek lazım arkadaşlar. Askerlerimizin şehit olduğu yerin resmini koyuyorum. Burada askerlerimiz botla yürüyorlar. Bunun yanında askerlermiz bu araziye yabancı ve silah kullanma konusunda fazla tecrübelide değiller. Teröristler spor ayakkabıyla son derece hızlı ve araziyi bilerek hareket ediyorlar.
    Bunları bir kenara koyduk bizim askerlerimizin korunacağı bir mekan, taş ve engel yok bu yolda. Hadi oradan birlik geçiyor bunun tedbiri neden alınmamış benim anlamadığım nokta budur. Orada düzenlenecek bir pusudan sağ kurtulmak çok zor zaten görüldüğü gibi.

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

• quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

kısa çözüm

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

bence daha büyüğü olmalı. bunun gibi;
    http://video.google.com/videoplay?docid=2046393742348211186

• BOMBALANSIN KÖPEKLER. TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMASIN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.