Şimdi Ara

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİYARBAKIRDAN F-16 KALKMIŞ SINIRA DOĞRU HARETLENMİŞ TGRT HABERDE VERİLDİ. BOMBALANCAK HİSSİ DOĞDU HADİ HAYIRLISI.... NOKTA ATIŞLARLA LEŞLERİ DÖKELİM...

• Hiç şehit vermeden bu itleri havadan yok edelim en güzeli bu barzani talabani peşmerge it köpek ne varsa salla gitsin bombayı kafasına.
  • askerimize Allah güç kuvvet versin bu hayırlı yolda ne kadar leş alırsak yine bir MEHMETCİK etmez ama yine şehit anaların yüreğine bir su serpmiş oluruz
  • BENCE ARTIK YETER BİZ O UÇAKLARI PASLANSIN DİYE ALMADIK ŞİMDİ KULLANMAYACAĞIZDA NE ZAMAN KULLANACAĞIZ...
  • pkk yı destekleyenlerden iran bile bizden önce ava başladı. ni,ye çok mu seviyor türkiyeyi hayır.
    askelerine yeni silahlarına deneme tahtasıu lazım
    pejaktan iyi deneme tahtası mı olur
    bizim askerlerimiz neyle talip yapmali, bizim silahlarımız küflü mü dursun boşa mı para verdik. aselsan neredesin
  • Tüm şarzörü boşaltsın
  • kısa çözüm

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

kısa çözüm

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

• diyarbakırda f 16 varmı ya benim bildigim f4 f100 var
    incirlikten kakmıştır f 16 lar
    hadi hayırlısı olsun ..
  • Ciddi anlamda nbc silahlar napalm ve misket bombaları kullanıp en ağır zaiyat verilmelidir şerefsizlere
  • ALLAHÜ TEALA ŞANLI ORDUMUZUN YANINDA OLSUN..........

KÜRDİSTANA ÖLÜM........

PEŞMERGEYE ÖLÜM.........

BARZANİYE ÖLÜM..................
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meymet

diyarbakırda f 16 varmı ya benim bildigim f4 f100 var
    incirlikten kakmıştır f 16 lar
    hadi hayırlısı olsun ..

TGRT HABER DEDİĞİNE GÖRE VAR. ZATEN ÇOKTAN BERİ HAZIRLANIYOR HAVA KUVVETLERİ...
  • Amerika gerek uçaklarla gerek uydudan teröristlere gerekli bilgiyi ve yardımı sağlıyor,ne kadar hızlı hareket ve hızlı operasyon yaparsak okadar iyi sonuçlar alırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

kısa çözüm

ŞU ANDA F-16 KALKMIŞ

orda Türkmen'ler de yaşıyor, yavaş at. biz ABD değiliz, masum insanları öldürelim.
  • tgrthaber internet sitesinden:

Hakkari'de askeri konvoya yapılan saldırının ardından bölgede çatışmalar sürüyor. Operasyonlar kapsamında Diyarbakır'daki hava üssünden akşam saatlerinde havalanan 6 adet F-16 uçağı keşif uçuşu yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 21 Ekim 2007; 22:49:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

Amerika gerek uçaklarla gerek uydudan teröristlere gerekli bilgiyi ve yardımı sağlıyor,ne kadar hızlı hareket ve hızlı operasyon yaparsak okadar iyi sonuçlar alırız

DOĞRU SÖYLÜYON....
  • şimdi pilot olmak isterdim :)
  • HELAL SİZE be babalar hep burda toplanmış yorumlara bak kardeşlerim benim bende ermeni,kürt sempatizanları ile uğraşıyom diğer topiclerde Allahınıza kurban sizin
  • Hadi Hayırlısı..
  • Allahım yardım et bizede, bu şerefsiz it soylarının kökünü kazıyalım artık. Allah kahretsin bu adamları bunları destekleyenleri. Hepsinin kökünü kazımak lazım artık.Bunların arkasında kim var türk kürt hepsinin kökünü kazıyalım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.