Bildirim
şu anda mf den tm ye geçmek ne kadar mantıklı bir davranıştır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Matematik kuvvetliyse sadece edebiyat ezberleyeceksin. Ama matematik yok ise değiştirmenin mantığıda yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lhunardaien
selam arkadaşlar.mfciyim ama mfyi yapabileceğimi hiç sanmıyorum.tm ye geçmek istiyorum.yaptığım bu şey ne kadar mantıklı olur ? 2 ay gibi bir sürede tm kısımı halledilebilir mi ? yorumlarınız benim için cidden çok önemli.teşekkür ediyorum yardım eden arkadaşlar için.
Katsayı sorunun çıkmasın alan değiştirince....
MF'ci adam TM'yi yapar. Çünkü şu anki TM'nin MF'den pek bir fazlası yok, eksiği var.
MF'de ekstradan Fizik-Kimya-Biyoloji çalışacağın yerde TM'de ekstradan bir tek Coğrafya çalışacaksın. O da 24 soru...
Ama bence sen yapıp yapamayacağını değil, ne okumak istediğine karar ver önce... Gerekirse bölüm bile yazma, 1 sene daha hazırlan ve daha iyi bir yerde oku...
İstemediğin bölümü hem doğru düzgün okuyamazsın, hem okurken sene kaybedersin, hem de mezun olduktan sonra rahat etmezsin...
Koca hayat mevzusunda 1 sene hiçbir şey... İcab ederse 1 yıl evde otur ve soru çöz... Dersaneye bile gerek yok... Ama istediğin bölümü yaz. Kazanabileceğin bölümü değil.
-
değerli yorumların için teşekkür ederim ysselim. ya hukuk beni çok cezbediyor da. ondan düşünüyorum tmyi. -
eğer lisedeysen alan değiştirip tm ye geçebilirsin fakat son sınıfta olmamak kaydıyla. O zaman puan kırlıması falanda olmaz Hukuk seçerken. Eğer mf yapacağına gerçekten inanmıyorsan ve hukuğu istiyorsan hemen ailenle konuş ve müdürn yanına git. -
Senin insiyatifindeki bir şeymiş gibi yazmışsın ama 2 ay kala bölümünü değiştireceklerini sanmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X