Kusura bakmayın saatlerin hepsi yanlış konuyu açıp onun saatine bakacam
Cok zekcı walla
şöyle düşün;
aslında "şu anda sat kaç?" sorusunu sorduğunda sana verilecek cevap senin sorduğunun anın cevaı olmayacaktır. ha keza yine sana "şu anda saaaatt falan filan" diyen arkadaşının da (bu forum saatide olabilir) söyleyeceği saat aslında söylemek istediği saat olmayacaktır.
senin "şuan" ın arkadaşının veya forumun "şuanı" değildir.
saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: Werder Weremem
şöyle düşün;
aslında "şu anda sat kaç?" sorusunu sorduğunda sana verilecek cevap senin sorduğunun anın cevaı olmayacaktır. ha keza yine sana "şu anda saaaatt falan filan" diyen arkadaşının da (bu forum saatide olabilir) söyleyeceği saat aslında söylemek istediği saat olmayacaktır.
saygılar..
Pardonda yaş kaç?
nickini tuttum vesselam
ama hiç denemedim
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
nickini tuttum vesselam
ama hiç denemedim
Banamı dediniz? Bana demediyseniz bile üstüme alındım Alelacele arkadaş üye yaptı (kendisi bir keştir) bu şekilde bi nick aldık
quote:
Orjinalden alıntı: kovacı
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
nickini tuttum vesselam
ama hiç denemedim
Banamı dediniz? Bana demediyseniz bile üstüme alındım Alelacele arkadaş üye yaptı (kendisi bir keştir) bu şekilde bi nick aldık