< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
'Şu araç kaçmaz.' dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz) (415. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Konu dondu mu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkinci el araç piyasası bu ara bir garip. Satışlar yüksek herhalde. İlan sayıları çok azaldı. Bugün biraz bakayım dedim doğru düzgün araba yok bayiilerde. Fırsat olarak gördüğüm bir araç var onu paylaşayım.
2017 model ford kuga 1.5 style otm 4*4. 98bin km'de. Motoru sıfırlanmış. Pazartesi yeni motorla ruhsat çıkacak. Fiyat 950bin. Kocaeli es oto.
Sıfır berlingo plus için de 1070bin 200bin 0 faiz dediler. İkinci el 200bin km deki araçlara 800in yazmışlar. Sıfır berlingo alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sandık motor takıldı diye anlıyorum, iyi fiyatmış
Garantiden, sıfır motor takılmış. Yeni motor da iki yıl garantili. Tam alınacak araba bence.
Kendi aracımdır, C sınıfı araca geçeceğim için satıyorum.
https://www.sahibinden.com/s/1EtpStDr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu 1.5 dizel mi? Sıfırlamayı kim yapmış? Fena değilmiş aslında. Takas düşünürler mi ki?
Bir şey sorayım. Corolla bir aracım var. Sahibinden vb sitelerin değerlemesine göre "düşük fiyat"tan ilana koyduğum halde arayan soran yok. Aynı modelin diğer ilanlarına baktığımda da gayet uygun fiyat yazmışım hatta tereddüte düştüm ilana verirken. Ciddi bir hasarı da yok.
Ticaret yapmıyorum, kâr düşünmüyorum ama durduk yere zarar da etmek istemem, zira bu parayla yine araç alacağım.
Sizce adil fiyatı nedir? Fiyat iyi, acelen yoksa bekle mi dersiniz?
-
Diğer ilanlara göre uygun yazmak yeterli olmuyor. Sizin aracın otomatik vites yeni kasası 1.370.000tl. Arada sadece 400 küsür fark var ve güvenlik donanımları olarak ciddi bir fark da var. Açıkçası sizin araca yazdığınız fiyatı verecek kişi benim gözümde enayidir, eveleyip gevelemeye gerek yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı aracın 120 binde 1.4 dizel otomatik touch paket hatasız 800 civarı alınırsa çok mu sence ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilisimci1903 -- 9 Şubat 2025; 15:7:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hatalı bir mantık, ona bakarsan 350.000 bütçesi olan adam 380verip üst kasa alırım, ona 40 daha katıp 420'ye şunu alırım, ama 50 daha katıp öbürünü 470'e alırım diye diye yine sıfır araca bakacak duruma gelir. Veya herkes az daha katıp sıfır alacaksa birkaç yıllık araçlar bile hiç satılmaz... İkinci elde de illa sağlıklı fiyatlamalar vardır ve ben de bunu öğrenmek için sordum zaten.
-
Otomatik olduğu için daha adil fiyat bence. Bizde 2016 seat leon var kazasız 70bin kmde. Ben ona 890 gibi yüksek bir rakam yazamam mesela, büyük ihtimalle en düşük fiyatında altında satış olur. 1 milyon yazan da var ama kimse almaz, niye alsın? Ben 1 milyona 2023 elektrikli corsa aldım
Teklif gelmemesi mantığımın doğru olduğunu gösteriyor. Ha satış olur mu ? Olabilir tabi. Araba satma işi şans. Bazen istediğiniz fiyata 1 günde satarsınız. Ben istediğim fiyata galeriye satmıştım mesela, galeri de benden alıp %10 pahalıya başkasına sattı. Ama alıcı gelip de benden almıyor o aracı :)
1.5 benzinli 182hp.
1.5 dizellerde 4*4 yok.
Yetkili ford servisi işte. Garantiden motoru yenilemiş.
Bilgi için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Böcekli sümükBir şey sorayım. Corolla bir aracım var. Sahibinden vb sitelerin değerlemesine göre "düşük fiyat"tan ilana koyduğum halde arayan soran yok. Aynı modelin diğer ilanlarına baktığımda da gayet uygun fiyat yazmışım hatta tereddüte düştüm ilana verirken. Ciddi bir hasarı da yok.
Ticaret yapmıyorum, kâr düşünmüyorum ama durduk yere zarar da etmek istemem, zira bu parayla yine araç alacağım.
Sizce adil fiyatı nedir? Fiyat iyi, acelen yoksa bekle mi dersiniz?
750-800 civarı müşterisi çıkarsa şükredip verin. Toyota müşterisi kıldır aracınız da baya hikayeli 50 bin tramer vs. ve manuel. Bu yazılan fiyatlar hayal. Zaten kendinizde hiç para koymadan bu fiyata satıp otomatik megane almayı düşünümüşsünüz herhalde. zor.
-
İkinci el piyasası değişik. 2020 üzeri araç kolayca ve uyguna bulunabiliyor. Ancak biraz daha uygun ve eski almak istediğinizde iğrenç bir piyasa çıkıyor.
Yazın 2012 1.33 auris sattım 500bine. İkinci arabaydı, çok lazım değildi. Satıp borsaya yatırır, sene sonunda sıfır alırım diyordum. Şimdi araba lazım oldu, almaya karar verdim ama piyasa iğrenç. O zamanlar Eylül gibi almadığım arabalar hep gitti. Muadili kalmadı. Fiyatlar yükseldi.
Bir arkadaştan seat leon alıyorum. 1.6tdi dsg 2012 model, 570bin. Normalde leonu geçtim dsg li araç bile bakmazdım ama sıkıldım çok. Hata yapıyor muyum sizce? Kavrama zrotlar vs hepsi yakın zamanda sıfırlanmış bir araç.
Leonun fiyatı çok uygunmuş. Ya km çok yüksek ya da değişeni çoktur. Üstelik kavrama da değişmiş.
Bizdekini ben 2 sene kullandım babama sattım. O da 7 senedir kullanıyor çok memnun. Bizdeki 1.2 tsi manuel. Rutin bakımlarına ek fren balatası ve v kayışı değişti diye hatırlıyorum. Bu sene trigeri falan değişecek :) yokuşlarda biraz şasi esnemesi yapar garç gurç, bozuk yollarda biraz da trim sesi gelir. Onun dışında taş gibi arabadır. Güncel modellere bakınca sağlamlığı daha da anlaşılıyor
Bence memnun kalırsınız. Malzeme bol, bakımı kolay. Arka diz mesafesi golfe göre iyidir. Bagajı da hiç fena değil. Şimdili 308'e falan bakınca hacim olarak tatmin eder. Leonu satıp sıfır kia sportage alınca kalite yönünden hayal kırıklığı yaşamıştım
Bu eski kasa Leon. Sizin kasadan değil. Km 140binlerde. Çamurluk hasarı var, büyük kaza değil ama hava yastığı serviste değişmiş. Ağır hasar geçmese de hasar kaydı az değil. O yüzden uygun ama bakımlı, düzgün kullanılmış. Tanıdık olmasa leon aklıma bile gelmez normalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X