Şimdi Ara

'Şu araç kaçmaz.' dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.369
Cevap
509
Favori
825.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da dunyanin en az yakan otomobili lazim. Her ay ortalama 3000 bin km gidiyorum 4 kisi var araçta. Ayrica inişli çıkışlı virajli yollarda olduğum için otomatik dizele geçmek istiyorum.

Renaultun bakimlari 20 binde . bu cazip geliyor. Otomatiginden cekiniyorum açıkcası.

Ve en az 5 sene kullanacam bu araci bu şekilde.

Kafayi yemek uzereyim arac bulamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Bana da dunyanin en az yakan otomobili lazim. Her ay ortalama 3000 bin km gidiyorum 4 kisi var araçta. Ayrica inişli çıkışlı virajli yollarda olduğum için otomatik dizele geçmek istiyorum.

Renaultun bakimlari 20 binde . bu cazip geliyor. Otomatiginden cekiniyorum açıkcası.

Hocam, 2015 model , 2016 çıkışlı, hatasız, boyasız, 47 binde, beyaz, 17 jantlı, dizel otomatik, active 308 aracım var, yarın ilan vermeyi düşünüyorum, ilgilenirsen haber et.

"Şu araç kaçmaz." dediğimiz araç ilanları.(Gerçekten uygun ise kendi araçlarımızı da paylaşabiliriz)

Eksik yazmisim. Sedan ya da sw bakiorim. Elinizden oper iki cocuk var. Hb ile rezil durumdayim suan.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Allah bağışlasın, ellerinden öper iki çocuk da ben de var, şuanki aracım manuel golf 7 hayli hayli yetiyor, otomatiğe geçmeyi düşündüğümden BMW 1 serisi ile değiştirmeyi düşünüyorum, hb araç ile hangi açıdan rezil durumdasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocaman52 -- 4 Şubat 2018; 17:2:29 >
  • İLK SAHİBİYIM 2016 ÇIKIŞLI JOY TEKNO PAKET Yeni bakimli BOYASIZ

• Şimdi bir ço kişi kendi aracını atar. Demeye kalmadan atan olmuş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Bana da dunyanin en az yakan otomobili lazim. Her ay ortalama 3000 bin km gidiyorum 4 kisi var araçta. Ayrica inişli çıkışlı virajli yollarda olduğum için otomatik dizele geçmek istiyorum.

1.5 DCI 90 Symbol Easy-R Touch bakabilirsiniz hocam. Sıfır ayarında olanlar 60.000 bandında bulunabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık güzel ama ilanlar leş.

• Sanırım kendi aracımızın ilanını paylaşmak yasaktır demek gerekiyor. Ne diyorsunuz arkadaşlar.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Fiyat avantajı olsa neyse de pek öyle değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Fiyat avantajı olsa neyse de pek öyle değil...

Onun için yazdım, kendi ilanını paylaşan arkadaşların çoğu, konu mantığına uymayan ilanlarını paylaşıyorlar.

• Oto pazarı olmuş buralar

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendi malı çok kıymetli olduğu için sağlıklı olmaz, bence de ilk mesaja ekleyin.

Konu çok iyi olmuş, takip
  • İlanların çoğuna baktım hiç biri de kaçmaz ilan değil. Herkes kendi aracını fahiş fiyatla başkasına kakalama derdinde

• Ben arabayi satarken fiyati niye bu kadar ucuz arabada bisey mi var diye sormustu alan kisi.

Ev alacagim icin acil para lazim diyince günunde almisti arabayi.

Eger forumda benim gibi uygun fiyata arabasini satacaklar da varsa hic olmazsa yabanciya gitmez forumdaş alir arabayi, bence kendi ilanini paylasmak yasak olmasin.

• Ayrı bir başlık altında bölüm olabilir ama işin içinden çıkmak zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Ben arabayi satarken fiyati niye bu kadar ucuz arabada bisey mi var diye sormustu alan kisi.

Ev alacagim icin acil para lazim diyince günunde almisti arabayi.

Eger forumda benim gibi uygun fiyata arabasini satacaklar da varsa hic olmazsa yabanciya gitmez forumdaş alir arabayi, bence kendi ilanini paylasmak yasak olmasin.

öyle iyi niyetli adam nerde bulacaksın ? 115 bin liralık golf'unun ilanını koymuş fırsat diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButWhoHan

Marka/modeli: Ford Focus 1.6 TDCİ Style
    Üretim yılı: 2015
    Km'si: 21.000
    Hasar durumu: Sol ön kapı 2 cm çizik lokal boya (fotoğrafı ilanda) - sol arka kapı ve sol arka çamurluğun birleştiği alt kısmında lokal boya (önceki sahibinde olmuş fotoğrafı yok.)
    Fiyatı: 84.000

Filo aracı değildir. Her şey açıkça yazıyor. Herhangi bir masrafı yoktur.

Çok Yakın fiyatlara 1.5 TDCi PowerShift'lerin olduğunu düşünürsek paylaştığınız aracın fiyatının biraz yüksek olduğunu söylemem gerekir.

• 2017 model 26 bin km 1.3. dizel pop hasar boya yok. 49 bin tl. sizce bu para verilir mi ? yarın alabilirim aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

quote:

Orijinalden alıntı: feda0034

Kendi aracımdır :)

Marka model: Toyota Corolla 1.33 life

Hasar durumu: Boyasız Kazasız Hasarsız

Yakıt: Benzin

Km: 34000

Merhaba,

Hocam fırsat olan arabaları yaz demişler sıfırından 5-6 bin tl ucuz olan 4 yaşındaki aracını yazmışsın.

Sence fırsat mı? Sen olsan alırmıydın?

Satış fırsatı diye anlamış sanırım.

Şaka bir yana kendi aracının ilanı verilmemeli. Adam 115' benzinli golf ilanı vermiş yahu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.