Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.317
Cevap
56
Favori
213.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: safakdahi

7.5 düşük, piyasa malı filtrelerle yeterli ph değerini yakalayamazsınız.

İnsan sağlığı için 7.5-8.5 ph seviyesi uygundur, birçok büyük hazır su markasında ph seviyesi 7.5-8 arasıdır.

300-400 liralık su arıtma sistemlerinden mucize beklememek lazım, ölçtürdüğüm sadece ph değerleri değil 10 farklı değer testi yaptırdık labortavurda gayet iyi sonuçlar aldık, çeşme suyunun ph değeri 7.85 çıktı ama diğer değerler berbat halde.

7.5 ph alt değerdir ideal değer 7.5-9.5 arasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

Turksu Filtrelerden kdv almıyo zaten dostum :) o gordugun toplam fiyat ama dedigine katılıyorum bu 3 filtrenin azami fiyatı 50 tl olmalı daha fazlası verilmez.
    O kadarını bilemem, orada kdv hariç yazıyor, o halde bile en az % 200 kârları var.
  • quote:

quote:

quote:

İnsan sağlığı için 7.5-8.5 ph seviyesi uygundur, birçok büyük hazır su markasında ph seviyesi 7.5-8 arasıdır.

300-400 liralık su arıtma sistemlerinden mucize beklememek lazım, ölçtürdüğüm sadece ph değerleri değil 10 farklı değer testi yaptırdık labortavurda gayet iyi sonuçlar aldık, çeşme suyunun ph değeri 7.85 çıktı ama diğer değerler berbat halde.

9, 9.5 ph su nerede var bana bilgi verirmisiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum gercek 8.5-9 istiyorsan turksu kendine ozel uretiyor ama 6 ay sonra yine 8 e duser durust olalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Para sorun değilse biocera, yok dersen purion veya pentek al görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmataraci

Uzun bir tereddüt ve araştırmadan sonra, biraz evvel Türksu Firmasından VIP Ankara modelini sipariş ettim. Umarım pişman olmam.

Cihazım bu

Gelişmeleri yazarım

merhaba aldınız mı?
    önce ve sonra su değerleri ölçtünüz mü?
    yanında hediye ürün verdiler mi?

teşekkürler

bende su arıtma sistemi arıyorum...
    öneride bulunursaniz sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolat -- 19 Kasım 2014; 19:01:59 >

• Arkadaşlar sakın TÜRKSU marka arıtma cihazını almayın. Tamamen yalan dolan. Adamlar daha aldiğım ürünün faturasını gondermediler 4 ay oldu alalı. Filtreler berbat durumda su kalitesi yerin dibinde. Küçük çocuğum var diye parasini onemsemedim gittim en pahalisindan aldim. Kullandıkları filtrelerin hepsi piyasadaki en ucuz çin malı filtreler. Deposu en ucuz sacdan yapılma pas yapan depolardan. Ben aldım bunlardan çok pişmanım 850 tl yi çöpe attım resmen.Daha taksidi bitmedi yazıklar olsun verdiğim paraya. Bari başkaları yanmasın. Ayrıca dava da acacagim firmaya. Insanlarin sağlığıyla oynamaya utanmiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarpapak

Arkadaşlar sakın TÜRKSU marka arıtma cihazını almayın. Tamamen yalan dolan. Adamlar daha aldiğım ürünün faturasını gondermediler 4 ay oldu alalı. Filtreler berbat durumda su kalitesi yerin dibinde. Küçük çocuğum var diye parasini onemsemedim gittim en pahalisindan aldim. Kullandıkları filtrelerin hepsi piyasadaki en ucuz çin malı filtreler. Deposu en ucuz sacdan yapılma pas yapan depolardan. Ben aldım bunlardan çok pişmanım 850 tl yi çöpe attım resmen.Daha taksidi bitmedi yazıklar olsun verdiğim paraya. Bari başkaları yanmasın. Ayrıca dava da acacagim firmaya. Insanlarin sağlığıyla oynamaya utanmiyorlar.

teşekkür ederim....
    başka öneriniz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: iklim su

Birçok arkadaş yazmış anlatmış ama halâ en iyi cihaz diye gereksiz markalara 750 - 1500 lira gibi paralar verenler var.
    Marka cihaz yoktur marka filtre vardır.
    Önemli olan cihaz değildir artık anlayın şunu.
    Paranıza sağlığınıza yazık, kandırılmanız da cabası.
    Hepsi 1. kalite olan 6 adet filtreli su arıtma cihazı 750 lira!
    Daha iyisini daha ucuza almak varken 5 para etmeyen filtreleri bulunan cihazlara lütfen para vermeyin.
    Kimden ve nereden alırsanız alın bu dediklerimi unutmayın!
    Sağlıcakla kalın.

doğru....
    peki kardeşim bu filtrelerde hangi marka en iyisi?
    veyada bilmiyorum en iyisinden en kötüye olan bi Liste varmı?
    teşekkür ederim

• boolat kullanıcısına yanıt
    Cihazı aldım ve kurulumu yapıldı. Su ölçüm cihazını sipariş ettim, tahminen bugün elime geçer. Ölçümleri yapınca yazacağım.
  • taiwan malları nasıl

gittigid... sitesinde satılanlardan alan arkdaşlar varmı
  • tahir0734 T kullanıcısına yanıt
    TÜRKİYEDE GÜVENİP ALIP KULLANABİLECEK 2 MARKA VAR 1. BMB 2.CONAX BUNLARDAKİ FİLİTRELER EN KALİTELİ OLANLARDIR TAVSİYEM COK İYİ ARAŞTIRIN UCUZ FİLİTRE KALİTELİ DEGİLDİR.SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: iklim su

quote:

Orijinalden alıntı: taneresin

TÜRKİYEDE GÜVENİP ALIP KULLANABİLECEK 2 MARKA VAR 1. BMB 2.CONAX BUNLARDAKİ FİLİTRELER EN KALİTELİ OLANLARDIR TAVSİYEM COK İYİ ARAŞTIRIN UCUZ FİLİTRE KALİTELİ DEGİLDİR.SAYGILARIMLA

Maalesef onlar da ucuz filtreler kullanıyorlar, özellikle bmb nin birçok filtresini denedik, hem 1. kalite değil hem de 1. kalite filtrelerden daha pahalı!

peki yazarmısın özellikle membran markası olmak üzere parası önemli degil.teşekkür ederim( en iyilerinin markalarını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taneresin -- 23 Kasım 2014; 19:15:06 >
  • Bugün sipariş etmiş olduğum TDS metre geldi ve ölçümleri yapabildim.

Musluk suyu 230 ppm

Damacana suyu 95 ppm

TÜRKSU arıtma cihazı çıkışı 11 ppm.

Suyun PH'ını turnosol kağıdıyla kontrol ettim. Damacana PH8, arıtma cihazı PH7 veriyor.

Açıkça söylemek gerekirse, firmayı kötüleyen arkadaşin yazısını okuyunca "eyvah, hata mı yaptım" dedim ve hatta iade edersem ne alırım araştırmasına bile girdim. Ancak korkulan olmadı ve umduğumun üstünde iyi bir sonuç aldım.

Suyun tadı güzel, hatta eşim biraz zor beğenir ama tadının aynı damacana suyu gibi olduğunu söyledi. Firmayı aradığınızda karşınıza müşteri ilişkilerinden Mesut bey çıkıyor. Kendisi de son derece pozitif, yardımsever ve müşteri odaklı biri.

Özetlemek gerekirse aldığım cihaz görevini yapıyor, biz memnun kaldık. Gerek firmayı, gerekse cihazı tavsiye ediyorum.

• taneresin T kullanıcısına yanıt
    Hep kendi sattıkları on numara diğer markalar dandik. Bizde bunu yedik. Geçenlerde bmb aldım ilk günler suyun tadı oturmamıştı ve tadından memnun değildim buraya yazdım hemen markayı kötülediler. Bir süre geçti suyun tadı on numara oldu, İçenler Erikli mi diye soruyor.
  • quote:

Bugün sipariş etmiş olduğum TDS metre geldi ve ölçümleri yapabildim.

Musluk suyu 230 ppm

Damacana suyu 95 ppm

Suyun PH'ını turnosol kağıdıyla kontrol ettim. Damacana PH8, arıtma cihazı PH7 veriyor.

Açıkça söylemek gerekirse, firmayı kötüleyen arkadaşin yazısını okuyunca "eyvah, hata mı yaptım" dedim ve hatta iade edersem ne alırım araştırmasına bile girdim. Ancak korkulan olmadı ve umduğumun üstünde iyi bir sonuç aldım.

Suyun tadı güzel, hatta eşim biraz zor beğenir ama tadının aynı damacana suyu gibi olduğunu söyledi. Firmayı aradığınızda karşınıza müşteri ilişkilerinden Mesut bey çıkıyor. Kendisi de son derece pozitif, yardımsever ve müşteri odaklı biri.

Özetlemek gerekirse aldığım cihaz görevini yapıyor, biz memnun kaldık. Gerek firmayı, gerekse cihazı tavsiye ediyorum.

hocam geri dönütünüz için teşekkür ederim zira ben yazınca reklam olarak algılanıyor :)
    malesef Türksu'nun cihazından bu siteden belki onlarca yüzlerce arkadaş aldı ama malesef geri donutler gelmiyor ama sükut ikrardandır derler çoğu insan oyle bisey alır memnun kaldımı onune bakar ama ne zaman bi sıkıntı yasadı o zaman yazma zahmetine girer. siz usenmeyip yazdınız iyi-kotu farketmez eminimki burda yazılanları dikkate alıyordur firmalar varsa kusurları duzeltiyorlardır.
    su değerleriniz çok iyi bence ph oranı da iyi illa ph biraz daha yuksek cıksın diyorsanız onlarda yuksek ph filtresi var talep etmeniz halinde ücretsiz gönderiyorlar ama dedigim gibi bence hic kurcalamayın suyun degeri iyi tadı da guzelse oylece kalsın zira ph cok yuksek oldumu da suyun tadı acımtırak oluyormus.
    müşteri hizmetleri gerçekten hem çok efendiler hem de iyi çalışıyorlar sabah 9 gece 12 helal olsun.

malesef bi arkadasımız yanlıs yonlendirilmis evine gelen farklı firmanın personeli tarafından ve yanlıs bilgiler empoze edildigi icin boyle bir tepki gosterdigi kanaatindeyim zira hem firmanın sayfasında resmi analiz sonucundan hem de kendi yaptıgımız analiz sonuclarından cihazın 4-4 luk su verdigini objektif olarak gormekteyiz.

aynı sey forumlarda da oluyor biri digerini kotuluyor insanların aklı karısıyor artık kime guveneceklerini sasırıyorlar.
    Allah arıtma cihazı alacakların yardımcısı olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 25 Kasım 2014; 22:00:19 >

• tahir0734 T kullanıcısına yanıt
    Mesele sizin mesajınız değildi hocam. Mesele başkasının üzerine basarak, onu kötüleyerek ticaret yapmaya çalışanlar. Bmb cihazı ilk aldığım günlerde suyun tadından memnun değildim ve bu sıkıntımı dile getirdiğimde fikir verileceğine hemen; "dandik, kalitesiz vs..." yorum yapıldı. Şebeke suyunun basıncı çok yüksekti onu düşürdüm ve cihazı kullandıkça suyun tadı oturdu. Filtreler 1. kalite olmayabilir fakat çokta kötü olduğunu zannetmiyorum. Ayrıca hortum bağlantı yerleri birçok cihazdan daha iyi ve hiç sızdırmıyor. Bir süre sonra filmtec membran, pentek veya purepro alkali ve tatlandırıcı veya daha iyisini alır cihazımızın üretim kalitesini yükseltiriz diye düşünüyorum. Tabi bu arda kaliteli filtre alalım derken sahte filtre ile karşı karşıya kalabiliriz.
  • quote:

Musluk suyu 230 ppm

Damacana suyu 95 ppm

@ mrmataraci
    gerci diger konudada size yazdım bu mesajınızı yeni farkettim.internette cok arastırdım türksu firması simdilik en makul olanı gibi musteri temsilcileri cok lgili ve efendiler rica etsem suan itibariyle gorusunuzu yazabilirmisiniz cihaz olsun suyun tadı olsun firmanın satıs sonrası hizmeti olsun gorusunuz bana ısık ttutacak. gerci bizim sitede biri daha almıs turksu dan ama sadece hafta sonları evde oluyorlarmıs evlerine gidip suyun tadına bakacam ondan once sizinde gorusunuzu almak istedim.
    ayrıca tavsiyede bulunacak arkadaslar varsa alternatif degerlendirmek isterim kafama en yatkın olanına karar verecegim.
    tsk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

quote:

Musluk suyu 230 ppm

Damacana suyu 95 ppm

@ mrmataraci
    gerci diger konudada size yazdım bu mesajınızı yeni farkettim.internette cok arastırdım türksu firması simdilik en makul olanı gibi musteri temsilcileri cok lgili ve efendiler rica etsem suan itibariyle gorusunuzu yazabilirmisiniz cihaz olsun suyun tadı olsun firmanın satıs sonrası hizmeti olsun gorusunuz bana ısık ttutacak. gerci bizim sitede biri daha almıs turksu dan ama sadece hafta sonları evde oluyorlarmıs evlerine gidip suyun tadına bakacam ondan once sizinde gorusunuzu almak istedim.
    ayrıca tavsiyede bulunacak arkadaslar varsa alternatif degerlendirmek isterim kafama en yatkın olanına karar verecegim.
    tsk ederim.

Zaman geçtikçe suyun tadı daha güzel oluyor sanki. Şu anda içme, yemek, çay, hatta sebze meyve yıkama için bile arıtılmış su kullanıyoruz ve çok memnunuz. Gerek müşteri temsilcisi Mesut bey, gerek montajı yapan Ankara Servisi Sinan bey çok ilgili ve yardımcılar. Ben memnunum ve tavsiye ediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

quote:

Musluk suyu 230 ppm

Damacana suyu 95 ppm

@ mrmataraci
    tsk ederim.

Zaman geçtikçe suyun tadı daha güzel oluyor sanki. Şu anda içme, yemek, çay, hatta sebze meyve yıkama için bile arıtılmış su kullanıyoruz ve çok memnunuz. Gerek müşteri temsilcisi Mesut bey, gerek montajı yapan Ankara Servisi Sinan bey çok ilgili ve yardımcılar. Ben memnunum ve tavsiye ediyorum

teşekkür ederim cevabınız için demin mail attım eski musterinizim sorunum var ararmısınız deyip telefonumu bıraktım 10-15 dk sonra burcu hanım diye biri aradı nasıl yardımcı olabiliriz diye ufak bi sorunum vardı giderdim dedim :) amacım ilgi ve alakanın satıs sonrası da devam edip etmedigini tecrube etmekti yarına kadar biraz daha arastırıp karar verecegim ama sizin cevabınız kararımı biraz daha netlestirdi tat ve firmanın uslubu benim icin cok onemli kararımı verince tekrardan yazarım simdilik biraz arastırma yapmaya devam edeyim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.