Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, membran filtre değiştirecek olduğum için bir tane filtre aldım ve şimdi cihazın için açtığımda konnektörlerin ne surette yerinden çıktığını anlamadım, çeksem olmuyor itsem olmuyor....

bilen bir anlatabilir mi?? filtre elimde kaldı öyle..
  • Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle damacana su kullanımına çok karşı birisi olarak evimde ambalajlı su kullanmaktaydım;
    Fakat artan maliyetler beni su arıtma cihazı alma konusunda araştırm yapmaya itti, uzun araştırmalar sonucu Conax Prestij marka su arıtma cihazını aldım gerek servis gerekse kalite açısından çok memnunum;
    Su arıtma cihazlarında üç aşağı beş yukarı bütün cihazlar uzak doğudan gelmekte, önemli olanın hizmet kalitesi olduğunu düşünmekteyim, sonuçta aynı fiyata daha iyi hizmet almak varken neden bundan yoksun olalım değilmi?

zaten bir firmanın kurumsallığıda web sitesinden ve de gösterdiği hizmetten anlaşılmaktadır, zaten su arıtma cihazında eli ayağı düzgün birkaç firma bulunmakta,

Su arıtma cihazı almayı düşünen arkadaşlara
    www.conax.com.tr
    Su Arıtma Cihazı | Conax - Türkiyenin Su Arıtma Cihazı
    http://www.conax.com.tr
    adresini ziyaret edip anasayfadaki "Nasıl bir su arıtma cihazı seçmeliyim?" testini uygulayıp kendilerini uygıun su arıtma cihazını bulmalarını tavsiye ederim.

• Akinci A kullanıcısına yanıt
    Ben izmir de bir firma buldum.Hem güvenilir hem montajında hassas ve sonuç olarak suyu analiz yaptırdım.Temiz çıktı. sprinsuarıtma adresi aşağıdaki linkten alabilirsiniz?
    Murat

http://www.springsuaritma.com.tr/
  • Arkadaşlar selamlar.

Şu ürünü almayı düşünüyorum. Kullanan bilen varsa yorumlarını almak isterim. Teşekkürler.

www.hepsiburada.com
    CONAX ECO Su Arıtma Cihazı + CONAX ECO Yedek Filtre Seti Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/conax-eco-su-aritma-cihazi-conax-eco-yedek-filtre-seti-kombo-paket-p-HRCON003

• ustalar bu cihaz için ne diyorsunuz acaba ?

www.n11.com
    8 Asama Pompalı Usa Membran Su Arıtma Cihazları Lotus Water - n11.com
    http://www.n11.com/8-asama-pompali-su-aritma-cihazi-usa-membran-lux-P19710934

arkadaşlarım aldı gerek satıcıdan gerekse cihazdan çok memnun olduklarını söylüyorlar.Bu arıtıcı olayın waterbox aqua rosu gibi markalar çok önemli mi ?

birde bu satıcı bu ürünleri nasıl bu kadar ucuza satabiliyor? Sözde mebran usa malı diğer filtreler taiwan malıymış. Yardım ederseniz sevinirim.

• Benim de bir arkadaşım kullanıyordu memnundu.
  • Merhaba, bende arıtma işini araştırıyorum bir kaç gündür. Hem öğrendiklerimi paylaşayım, hemde merak ettiklerimi sorayım. Yanlışım olursa düzeltin..
    - Alkali filtre işi kafamı kurcalıyor. Çoğu, alkali filtrenin içinde ne var yazmamış. Temelde iki madde. Biri Calsyt denilen suya kalsiyum vb. veren madde. Diğeri corosex denilen magnezyumoksit veren madde. Bazı filtrelerde içine karbonda katıyorlar. Corosexin kalsiti düzenleyici etkisi varmış...Omnipure alkali filtre düşünüyorum, çünkü içinde yarı yarıya kalsit ve corosex var... Kafamı kurcalayan nokta suya zaten kalsiyum ve magnezyum verdikten sonra mineral filtre gerekli mi? Mineral filtrenin içeriğinde bildiğim fazladan sodyum ve potasyum var.. Mineral ve alkali birlikte suyun ph'ını daha fazla arttırır mı... Mineral filtre ne tavsiye edersiniz?
    - Karbon filtre granül ve blok karbon filtre olarak ikiye ayrılıyor. Granül filtre membrandan önce olursa blok filtreye oranla granüllerden daha fazla parçacığın suya karışabileceği ve membranın ömrünü azaltabileceği yazılmış akvaryumla ilgili bir forumda... Blok karbon filtreyi mi tercih etmeliyim bu durumda?
    - Koçtaşta blyss ve conax cihazlarını gördüm. Blyss teşhirdeydi ve dışı tavsiye edildiği gibi beyazdı. Kocaman harflerle made in taiwan yazıyordu. Conax'ta ise bir şey yazmıyordu, herhalde çin malı... Tavsiye edebileceğiniz 450 tl altı taiwan malı marka varmı, bir tek membran filmtec olsun yeter...
    - Detoks filtre ile ilgili tavsiye olarak herhangi bir marka forumlarda bulamadım. İçindeki bioseramik kalitesi hepsinde aynı mı?
    - Tatlandırıcı filtrelerin hepsinin hammaddesi aynı galiba, dikkat edilmesi gereken herhalde mikronu?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi griaragorn -- 2 Ağustos 2015; 0:00:43 >

• Arkadaşlar arçeliğin yeni çıkardığı su arıtma cihazı alınırmı model ismi 3140 sfc fiyatı 1200 tl internette hakkında yorum bulamadım emekli annem kullanıcak oyüzden iyi bişey olsun istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce bu ürünü alsam sağlıklı su içmiş olurmuyum tavsiye edermisiniz?
    tavsiye ederseniz paraya kıyıp ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum.

www.hepsiburada.com
    CONAX Elit PLUS Su Arıtma Cihazı + Yedek Ön Filtre Seti Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/conax-elit-plus-su-aritma-cihazi-yedek-on-filtre-seti-ucretsiz-montaj-p-HRCON029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konya -- 14 Ağustos 2015; 21:56:49 >

• Dostlar mitsubishinin cleansui arıtma cihazı dün akşam elime ulaştı.

Cihazla birlikte gelen bağlantı aparatı 3 tane ve benim musluğumun başlığı içten vidalı ve uymadı. 1mm küçük geliyor içten vidalı aparat. Diğer iki aparat musluk başlığı dıştan vidalı olanlara uyumlu.

Cihazı kullanmak için yeni musluk aldım. Ev sahibinin musluğu zaten sorunluydu.

Su arıtmaya sıra gelince istanbul şebeke suyundaki kokuyu alıyor. Arıtılan suda koku kalmadı. Tadı ise damacana suları gibi tatlı değil. Kekremsi bi tad var. Mevcut şebeke suyunu ben içemiyordum. Bunu içebiliyorum. Kokmuyor en azından. Ama suyuda damacana gibi tatlı değil. Sonuçta küçük bir filtre.

Benim için yeterli. Normal ters ozmoz vs yapıp suyu saflaştırıp sonrada mineral vs tad katan filtrelerin yaptığı işi bu cihazdan beklemek yersiz olur. Şebeke suyundaki kloru vs ve kokuyu alıyor. Bakteri filanda fitre ettigi soyleniyor ama onu gözlemleme imkanım yok. Laboratuar yapabilir onu. Tds ve ph ölçüm yapmak isterdim ama cihaz yok. Olunca burdan paylaşırım.

Eski musluk uyumsuz olan
     Su arıtma cihazı

Yeni aldığım musluk
     Su arıtma cihazı

Su arıtma cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum. sizce nasil bir urun. alınabilitesi nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik44 -- 7 Eylül 2015; 4:35:01 >
  • Bu konuda ne kadar çok spekülasyon var yahu. Ne alacağımızı şaşırdık.
  • Arkadaşlar internette su arıtmayla alakalı araştırma yaptıkça kafamdaki soru işaretleri daha da arttı.
    8 aylık bebeğimiz var sağlıklı olmalı. Hanım derli toplu olsun diye kapalı kasa istiyor. Ben de sizlerin yorumlarınız sonucu 3 cihazdan birini almayı kafaya koydum.
    Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

1.
    www.hepsiburada.com
    Conax Prestij 7 Aşamalı Su Arıtma Cihazı + Yedek Ön Filtre Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/conax-prestij-su-aritma-cihazi-yedek-on-filtre-seti-ucretsiz-montaj-p-HRCON026

2.

3.

İlk iki ürün aşağı yukarı benzer tabiatta onlardan birini mi almalıyım?

Yoksa iş zaten filtrede bitiyor deyip 3. daha ekonomik modeli alıp bir süre kullandıktan sonra filtrelerini mi değiştiririm deyip 3. seçeneğimi almalıyım?

Herkesin yorumu kıymetlidir ama lütfen sırf marka fanatizmiyle hareket eden arkadaşlar yorum yapmasın.
    Zor şartlarda para kazanıyorum bir kez alma şansım var. Şimdide teşekkürler.

• kutülamare kullanıcısına yanıt
    3. Su cakma gibi duruyor musluktan belli zaten 2. Si 10 yil garantili 1. Si soda mak veriyor makinaya ihtiyaciniz yoksa fazladan ucret odemis olursunuz kisacasi sordugunuz sorunun cevabini sadece siz verebilirdiniz :)

• Arkadaşlar bir konu içinde alternatif filtre kartuş çeşitleri tavsiye olunuyordu. Omnipure tavsiyesi falan. Yani ucuza aldığımız su filtre takımının filtrelerini kalitelilerle değişimden bahsediliyordu. Konuyu bulamıyorum. Yardımcı olur musun?
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Üstadım cevabınız için teşekkür ederim. Bayramdan sonra muhtemelen Türksu markalı ürünü alacağım.

Zannımca sizde aynı ürünü kullanıyorsunuz. Dışarıdan aldığımız filtreler bu markaya uyum sağlar mı?

İlçede yaşıyoruz ilerde servis sıkıntısı yaşarsak hiç olmadı kendimiz çözebilelim. İllerde düzenli su ölçümü, filtre kontrolü oluyormuş ama ilçe de bunun çok sıhhatli olacağına ihtimal vermiyorum.
    Hangi ilcedesiniz

• teacher47 kullanıcısına yanıt
    Edremit - BALIKESİR
    Servisleri varmis hocam koy olmadigi surece il ve ilcelerde servis sikintimiz olmaz demislerdi daha onceden

• Bende bir süre araştırma yaptım,
    Aqua water sistemleri güzel italyan malı ancak sdece 5 aşamada işi sonlardırıyor, yaklaşık ph 6 civarı kalıyor... O yüzden elendi,

Türksu İstanbul deluxe ile conax ürünleri çok benziyor, hatta mineral filtrede taşlar bile aynı... Ama bu firmanın sertifaları yok, uluslararası..

Buarada temel filtreleme, Ters osmos sonrası mutlaka suda bazı minarel ve alkali takviyeler olması gerekiyor, yoksa bol peynir yoğurt yemelisiniz :)
    Şaka bir yana içi boş su içmiş olursunuz,

8 aşamalı conax sipariş ettim bugün, daha sonra yorumları yazarım..
    Tercihimde etkili olan fiyatı normal seviyelerde,
    Sertifikları oldukça çok ve onaylı, memnuniyet oranları yüksek, servisi hızlı ve iletişimleri kuvvetli şuana kadar
    İlerde daha kaliteli filtre seçimi yapabilme şansım var elbette,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 15 Eylül 2015; 17:01:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.