Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    filtre ağızlarında beyazlık var ya plastik hocam o kapak oluyor contalı yani.Su tamamen içersinden geçiyor,klasik sedimentlerde kenarlardan kaçırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

filtre ağızlarında beyazlık var ya plastik hocam o kapak oluyor contalı yani.Su tamamen içersinden geçiyor,klasik sedimentlerde kenarlardan kaçırıyor.
    Anladım hocam çok sağol. Hocam birde ilk sediment filtre 5 Micron mu olsa daha iyi yoksa 1 Micron mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quu

Selamlar,

Ev taşıma derdinden araştıramıyorum. 3-5 sayfa okudum ve kafam çok karıştı. Sizlerin tecrübe ve bilgisine ihtiyacım var.

Atık su miktarı az olan güzel bir cihaz arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Sağlıklı günler
    aosmith lily cihazı atık su konusunda çok iyi.
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    5 micron

• meeb kullanıcısına yanıt
    Hocam birde 1 yıl oldu. 6. Ayda bir kere 3 lü giriş seti değişmiştim. Şimdi 1 yıl oldu. Bu 3 lü giriş seti harici değişmem gereken başka bişey varmı? Tatlandırıcının ömrü ne kadar?
    kesin ölçüm için tds ve ph metre almanız gerek.

standart olarak tatlandırıcı 12 ay. Fazlası bakteri üremesi riskini artırıyormuş.

çaydanlıkta kireç ve suyun tadında kabalaşma yoksa membran biraz daha gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

kesin ölçüm için tds ve ph metre almanız gerek.

standart olarak tatlandırıcı 12 ay. Fazlası bakteri üremesi riskini artırıyormuş.

çaydanlıkta kireç ve suyun tadında kabalaşma yoksa membran biraz daha gider.
    Hocam Kireç falan hiç yok. Düzenli olarak 6 ayda bir değiştiriyorum zaten ön filtre setini. Şimdi 1 yıl oldu. Bakteri riski varsa tatlandırıcıyı da değiştireyim.

Bu aşağıdaki 4 lü setlerinden hangisini tavsiye edersin? Yada senin bir tavsiyen var mı Ön filtre seti ve Tatlandırıcı olarak? Linkleri kopyala yapıştır yapmak lazım forum bozuyor yoksa.

urun.n11.com
    Su Arıtma Filtresi Çift Karbonlu Gac Blok 4lü Set Arıtıcı - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/su-aritma-filtresi-cift-karbonlu-gac-blok-4lu-set-aritici-P18084267

urun.n11.com
    Su Arıtma Filtre Seti 4lü Set Çift Karbon, Post Karbon - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/su-aritma-filtre-seti-4lu-set-cift-karbon-post-karbon-P314367194

urun.n11.com
    Su Arıtma Cihazı Filtresi 4 Lü Filtre Seti - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/su-aritma-cihazi-filtresi-4-lu-filtre-seti-P296823467

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 17 Haziran 2020; 14:21:13 >

etikete bakma hocam birini al gitsin hepsi aynı.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Çok Sağol hocam yardımların için. Hayırlı günler.
    rica ederim sizlerede.
  • Merhaba arkadaşlar.

Konuda çok şey yazılıp çizilmiş. Ama maalesef su arıtma cihazları, yöntemleri,... vb. hiçbir fikrim yok maalesef. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Halihazırda damacana su(İdeal, Dalga, Badempınarı) içiyoruz. Şebeke suyunun içilebilir hiçbir yanı yok. Bir de sürekli ilaçlıyorlar. Çayı bile zar zor içebiliyoruz. Su arıtma cihazı almam gerekiyor. Üstte saydığım damacana sular haricinde doymuyorum, örneğin Hayat Su, Erikli Su çok yavan geliyor.

Uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceğimiz, her şeyden önce sıhhi ve zararsız, filtre maliyeti olabildiğince uygun ve az maliyetli, su tokluğu ve içeriği yönünden doyurucu su filtreleme yapan bir su arıtma cihazı önerebilir misiniz?

Teşekkür ederim, sağolun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Donanım Haberyoutube
    Royal Green Elit & Elit Plus su arıtma cihazı - Video inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=5rOqw_7hNWk

• Bu cihazı önerir misiniz? 8 filtreli ve pompalı gözüküyor sistemden bakınca. Fiyat 1000 TL

• merhabalar hocam rica etsem uygun fiyatlı bi ürün önerebilirmisiniz içme suyu için ?
  • Biraz araştırma sonrasında mart ayının başında A.O Smith'in Lily modelini kullanmaya başladım. Daha öncesinde de arıtma suyu kullanmışlığım, içmişliğim vardı işletmelerde vs. ancak ev kullanımı için ilk kez karar vermiştim ve iyi de yapmışım. Çok çok iyi.

Merak eden arkadaşlara referans olması açısından su değerlerini de paylaşayım;

Su arıtma cihazı

• Bir sürü şey yazılmış çizilmiş halihazırda sektörde suarıtma cihazı ve manyetik kireç önleyici satan işletme sahibiyim 8 yıldır bu işi yapıyorum Konuya güncel bilgiler ekleyelim soru işaretleri gitsin

Arkadaşlar en önemli olan ve dikkat etmeniz gereken şey yok 8 aşamalı yok 10 aşamalı bilmem kaç aşamalı diye sizi kandırmaya çalışanlara inanmayınız

Standart bir cihaz 5 aşamalı olur

Sediment filtre
    Karbon filtre
    Blok filtre
    Ana filtre yani mebran
    Ve son olarakda coconat bazlı tatlandırıcı filtre

İsteğe göre ph yada mineral filtresi eklenir
    Ve genelde mineral filtreleri içerisinde 5 adet mineral taş vardır işte burda kurnazlık yapıyorlar 5 i 1 arada olan tek filteryi 5 e bölüp tek tek takıp yok 10 aşamalı yok 11aşamalı diyerek insanları malesef kandırıyorlar
    Ve daha bir sürü düzenbazlık gramajlarda oynama 2 tane sediment takma gibi vsvs..
    Ucuz etin yahnisi bol olur diye boşa dememişler :)
    Piyasada hali hazırda okadar çok cihaz varki sizde haklısınız seçmek gerçekden zor oluyor
    Fazla uzatmadan bitireyim sıkıcı olmasın sorulatınız olursa memnuniyetle cevaplaya bilirim

Son olarak alacağınız cihaz ya 5 yada 6 aşamalı olsun fZlasına gerçekden gerek yok filtre değişim zamanı geldiğinde anlarsınız :)
    Ve lütfen ucuz cihazlara tamah etmeyin çok pahalı cihazlarda almayın
    Ortalama 900 -1500 arası cihazlar idealdir
    Mutlaka sorun usa,çin,kore malları çok kaliteli değildir
    Bunişin membajı taywanlılar taiwan üretimi filtre gördümü kaçırmayın alın

Yazak okadar çok detay varki okumaz sıkılırsınız o yüzden sorularınız varsa yardımcı olurum

Bu arada işletmem antalyada antalyadaki arkadaşlara birebir şahsi olarak da yardımcı olabilrim..

• Merhaba,
    Kuşadası nda hem yazlık hem kışlık için kullandığımız eve damacana ile uğraşmamak adına arıtma cihazı almak istiyorum. Çeşme suyu basıncı çok yüksek değil, ayrıca kireçli de. Su arıtma cihazı ile ilgili hic bir bilgim. 1000 1500 TL bandında önerebileceğiniz cihaz var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fasher

Merhaba,
    Kuşadası nda hem yazlık hem kışlık için kullandığımız eve damacana ile uğraşmamak adına arıtma cihazı almak istiyorum. Çeşme suyu basıncı çok yüksek değil, ayrıca kireçli de. Su arıtma cihazı ile ilgili hic bir bilgim. 1000 1500 TL bandında önerebileceğiniz cihaz var mıdır ?
    Bir marka söylemek zor çünkü işin içine marka isim girince. Fiyatlar artıyor aradığınız ürün filtrelerinin nsf belgeli olmasına ve taiwan menşeli olmasına dikkat edin çok fazla sayıda yan ürün var ucuz ürüne kaçmayın sağlık bu şakaya gelmez cihazda kullanılan parçaların gıda kullanımına uygun olmasına dikkat edin Antalyada olmasam yardımcı olurdum burdanda yardımcı olabilirim ancak montaj işini sizin halletmeniz gerekir

• Khashoggi kullanıcısına yanıt
    bu ph in vs su basinci ile alakasi var mi ?

basinci nasil olctuler ?

bu arada benim filtreleri ilk taktiklari anda 8.3 cikan ph su an 7 cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Haziran 2020; 22:13:25 >
  • jamiryo71 J kullanıcısına yanıt
    Açıkçası n11 veya hepsiburada gibi sitelerin en çok satan su arıtma cihazlarına baktım. O zaman aşağıya linklerini paylaşayım şuna bak bu olmuş bu olmamış şeklinde beni yönlendirebilir misiniz.
    1 lg membran,
    LG Membran Teknolojili 12 Aşama Pompalı Su Arıtma Cihazı 2.600,00 TL yerine 875,00 TL
    urun.n11.com
    Lg Membran Teknolojili 12 Aşama Pompalı Su Arıtma Cihazı - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/lg-membran-teknolojili-12-asama-pompali-su-aritma-cihazi-P326391522

2 lg farklı model sanırım
    LG Membranlı 12 Aşamalı Hypnos Su Arıtma Cihazı 1.999,00 TL yerine 995,52 TL
    urun.n11.com
    Lg Membranlı 12 Aşamalı Hypnos Su Arıtma Cihazı - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/lg-membranli-12-asamali-hypnos-su-aritma-cihazi-P395598677

3 royal green fiyatı pahalı
    ama iyi bir ürün sanıyorum
    Royal Green Lux Plus PUMP Su Arıtma Cihazı 4.350,00 TL yerine 2.550,00 TL
    urun.n11.com
    Royal Green Lux Plus Pump Su Arıtma Cihazı - n11.com
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/royal-green-lux-plus-pump-su-aritma-cihazi-P363400776

4 spring water iyi bir ürün gibi duruyor bu da
    www.hepsiburada.com
    Spring Water 11 Aşamalı Pompalı Motorlu Su Arıtma Cihazı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spring-water-11-asamali-pompali-motorlu-su-aritma-cihazi-p-HBV00000QSFC2?magaza=springsuaritma

5 aosmith sanıyorum Amerikan malı
    www.hepsiburada.com
    A.o. Smith Lotus 75 M Su Arıtma Cihazı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/a-o-smith-lotus-75-m-su-aritma-cihazi-p-HBV00000OSFXE?magaza=arıtmamerkezi

Taiwan malı hangi arıtma cihazları var söylebilirseniz onlara da bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 28 Haziran 2020; 22:57:5 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.