Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam gercekten gerek varmı 2 katı para vermeye gercekten yazık :/bakın şu urunu kendimde kullanıyorum onlarda 14 gun deneme suresi vermisti hala da gecerli bu uygulamaları foruma ozel sanırım 100 tl civarı bir indirim kuponu veriyorlar ihlasa felan hic gerek yok 1300 tl nizde cebinizde kalır yazık gunah,ihlasın kendi servisiyle (6 ay once bırakmıs) bi ara muhabbetimiz oldu dedigini aynen aktarıyorum: zamanında almıs bir nsf sertifikası ama simdilerde o kadar bozmuşki bi denetime girse sertifikasını anında alırlar

elbette forumda kaliteli ve değerli markalar var ama kendim bunu kullanıyorum bu ürüne bir göz atın isterseniz sorunsuz sıkıntısız servisleri düzgün ve efendi ilgili ..fiyatı 1650tl şuan 12 ay taksit yapıyorlar nakitte 1550 bide donanımhaberden gelenlere extra indirim 50-100tl arası kuponu veriyorlar.

delux su aritma cihazi

• Ben de ihlas cebilon platinum aldım. 2199 tl 18 taksit. Şimdilik memnunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riverside. kullanıcısına yanıt
    Doğru seçim her zaman NSF li ürün kullanın NSF varsa bir üründe kalitelidir. NSF siz ürün kullananlar 10 yil sonra kanser olma riskleri olduğunu da bilmelidirler çünkü ne kullandıklarını bilmedikleri için riskli bir durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben meridyen su arıtmada servis olarak çalışıyorum bizim cihazımızı ve firmamızı tavsiye ederim çünkü firmada 2 seneden beri çalışmama rağmen ki her gün İstanbul içinde 2 yada 3 montaj yapıyoruz tek bir internet üzerinden yada bire bir şikayeti olan kişi olmadı cihaz yerli üretim TSE ve İSO belgeli membran mineral ve tatlandırıcı nsf onaylı ben kendi numaramı vermiyorum kendiniz de internetten ve şikayet var gibi yerlerden araştırın cihazlarda kul yapımı sonuçta herhangi bir sorunda Apple gibi çalışıyor cihaz tamiri yok direkt değişim yapılıyor. İstanbul da çoğu özel hastane ve diyaliz merkezinde meridyen su arıtma cihazı var bu cümle yeterli sanırım. Ben telefon da olan resimleri attım bakabilirsiniz.

Şu anda sanırım 1500 tl 12 ay vade farksız taksitle

nakitte ben biliyorum 1300 veriyor çünkü biz elden aldığımız oluyor

www.meridyensuaritma.com

Su arıtma cihazı
     Su arıtma cihazı
     Su arıtma cihazı
     Su arıtma cihazı
     Su arıtma cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Becksedamm -- 23 Kasım 2020; 6:0:42 >

• Kapalı kasa cihazlar yatık olarak monte edilebiliyor mu?

• hasanersoz H kullanıcısına yanıt
    Evet istediğiniz konumda tutabilirsiniz
  • An itibari ile. İhlas 999 TL. İhtiyaçsa.
    urun.n11.com
    İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/ihlas-aura-cebilon-silver-su-aritma-cihazi-P434626828

• Benim çalıştığım inşaat firması Meridyen su arıtma cihazı takıldı yemekhanede ortalama şantiyede 400 kişiye su sağlıyor suyun tadı çok güzeldi hatta Bağdat şantiyesine de 600 kişilik yemekhane içinde oradan almışlar gıda mühendisinin tavsiyesi üzerine de evime bağlattım çok kurumsal bir firma hemen hemen her yerde servisleri var ve direk sorunu çözüyorlar evimde de iş yerinde de arıtma suyu kullanıyorum Meridyen su arıtma firmasından gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

• bilimveteknik kullanıcısına yanıt
    Bende bunu filtreyi ao smith daisy
    markaya takabilirmiyim acaba ?
  • kayademirel K kullanıcısına yanıt

şu mesaj bile markadan soğutmaya yeter

iyi mal zaten yorumlarla kendini gösterir

ne gerek var böyle saçmalıklara

bu devirde bunu yutanları yanlış yerde arıyorsunuz

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Zaten kimse kâle almamış hocam.
    İhlasin nsf onayı var mı? İyi bir. Marka. Midir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

İhlasin nsf onayı var mı? İyi bir. Marka. Midir

Türkiye'de NSF onayı alan ilk firma zaten İhlas firması 2. olarak da Royal Green firmasıdır. bu firmalar dışında NSF 58 onayı olan firma maalesef yok.

İhlas için sorgu bu linkten bakabilirsiniz.

Listing Category Search Page | NSF International

Royal Green NSf için sorgu bu linkten

Listing Category Search Page | NSF International

Ters ozmoz su arıtma cihazlarına NSF-58 onayı verilir NSF-58 filtrelere ve diğer parçalara verilen bazı onayları da kapsar arıtma cihazında aramanız geren NSF onayı NSF-58'dir.

NSF-58 onayı olan bir arıtma cihazını bana, ona. buna yada şuna sormana gerek yok zaten sizin, bizim yerimize bu ürünü NSF alıp bizzat test ediyor. malzeme güvenliği, arıtma kapasitesi, malzeme ham madde içerik sağlık bilgisi vs vs. çeşitli testler yapıyor NSF bir cihazın testini 3-6 ay gibi uzun bir sürede tamamlar. Diğer test kuruluşları gibi değildir. bir ürün gerçekten testlerden geçiyorsa NSF belgesi almaya hak kazanır geçmiyorsa parayla bile alamazsınız. Ayrıca NSF çalıştığı tüm ülkelerde denetleyici eleman bulundurur. NSF alan firmaları yılda 2 defa denetler bu denetlemelerin birini haberli diğerini habersiz yapar. Bu yüzden NSF kuruluşu dünyada en güvenli kuruluştur bu tür sertifikalarda.

• Bir firmanın NSF listesinde görünmesi o firmanın sattığı tüm ürünleri NSF'li yapmaz nsf.org'de listelenen firmaların ürün isimleri de yazar bu şekilde doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz.
    • NSF su arıtma cihazlarında en başta arayacağınız kriter olmalı
    • Varsa WQA Gold Seal belgesi de firmanın daha da prestijini arttırır
    • Varsa Yerli olan TSEK ürün sertifikası isteyin
    • ISO,CE,TSE-HYB gibi belgeler ise firmanın size vereceği satış sonrası servis hizmetlerinin kalitesini gösterir.

Şimdi hiç bir sertifikası bulunmayan bir arıtma firmasından ürün alacaksanız webden en uygun olanı örnek 500TL alacaksın neden 500 TL bu ürün çünkü hiç bir kalite onay belgesi yoktur tamamen kalitesiz malzemelerden üretilmiştir kaliteli bir ürün olsaydı zaten gerekli belgeleri almış olması gerekliydi. aynı 500 TL olan birebir aynı ürünü internetten 1500 TL ye de alabilirsin 2500 liraya da burada fiyat ürünün kalitesini göstermez kalite elle tutulur belge sertifikalarla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 10:20:38 >

• Oznuraytac O kullanıcısına yanıt

Evet Biocera filtreyi her arıtmaya takabilirsiniz. Biocera filtreyi illaki arıtma cihazının içine monte etmek zorunda değilsiniz arıtma musluğun altına yani musluğa giren hortuma da takabilirsiniz direk olarak hem bu şeklide takmanızda hiç bir alet kullanmadan direk takılıyor musluğun altında.

Cevap için teşekkür ederim. İhlasin hangi modelini önerirsiniz hocam

• quote:

Cevap için teşekkür ederim. İhlasin hangi modelini önerirsiniz hocam

Aura Cebilon Platinum 101 PT modelini alın İhlas Aura Cebilon Su Arıtma Cihazı - Resmi İnternet Sitesi

Cok tesekkur ederim.
    Silver olanla arasında tek fark pompaymis doğru mu?

• puretron water x master su arıtma cihazı indirim kuponu burdan mı alıyoruz?

• quote:

Silver olanla arasında tek fark pompaymis doğru mu?

Web sitelerinde de çok detaylı bilgiye yer vermiyor ihlas genelde pazarlama sistemi ile sattıkları için olsa gerek ikisi arasındaki farkın pompa -pompasız olduğunu gördüm bende araştırmalarımda bir kaç arkadaş daha almıştı silver modeli sonradan su basıncı eğer düşük görürse servis sizi pompalı modeli olana yönlendirir size tavsiyem pompalı (motorlu)model tercih etmeniz arada 300-400 lira sanırım bir farkı olsa gerek iki model arasında.

Şayet satın alırsanız müşteri inceleme ve gözlemlerinizi de belirtirseniz memnun olurum. Satıcı puanlarına göre tavsiyelerimi belirliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 18:14:24 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.