Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizi hatırlıyorum yanılmıyorsam saf su hakkında da yazmıştınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Laf kalabalığı yapan sensin ücretli konu actı diye troll hesaplardan yazıp insanları kandırmak sizin yaptığınız bunu forum yönetimine tasiycam merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 23:5:54 >
    Beni tanıman başkasının yanlışını doğrultmaz maalesef.
  • bilimveteknik kullanıcısına yanıt

sende çıkar artık şu maskeyi,gel şu gerçek hesabına.forumdaki herkezi nerdeyse ben sanıyorsun.paranoyaya bağladın iyice.

yahu ne kanıtı bende yeri geliyor elli kere yazar ,düzenler silerim.

Ne karıştırıyormuş adam burada ticaret yapıyor , karşılığı neysede dh a ödedi.Kaldı ki buradaki herkese maddi karşılıksız yardımcı oluyor.

Ortada savcılık lık ne durum var?Adam birini mi dolandırdı , küfür mü etti hakaret mi etti?

Hani meyve veren ağaç taşlanırda sizin yaptığınız kusura bakmayın çok manasız bir durum.

Adam troll hesap dedi ben de trolluğun ağababaları var dedim attim ekran görüntülerini

Evet klon veren ağaç taşlanır ben yakında çok iyi tasliycam sadece beklemede kalın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 23:8:15 >
    yahu olduki yaptı diyelim fena bir durum yok konuyu canlı tutmak farkındalık anlamında kabul et.

• ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Filmtec gibi mi diyorsun. Bazen çok komik duruma düşüyorsunuz.

Sen önce ekran görüntülerini kabullen hele de ben her türlü çıkarım ortaya
    yoo ozm da yanlış hatırlamıyorsam saf su birşey yapmaz etmez deyip duruyordunuz.Biocera yı gereksiz görüyordunuz.yanlış hatırlıyorsam düzeltin .

Sen anlamıyorsun galiba durumu o yüzden anlamadığınız işe karışmayın lütfen ayrıca adam yaptığını kabul etmiyor ve hala yalanı savunuyor.

Yapsın ben yapmasın demiyorum ki yaptıysa sonuçlarına da katlanacak böyle
    konuşmalarınız hep veri tabanını koycam ,etcem yapcam şeklinde.Ne diyeyim ki size?

Benim görüşüm sana göre yanlış olabilir kim nerde ne dedi o seni bağlar. Ayrıca saf su maf su anlamadım ben dediklerinden birşey.
    Ya arkadaş neden uzatıyorsun adam at dedi attik senlik ne sorun var burada. Bi cekil aradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 23:13:10 >
    niye karışmıcakmışım?Siz asılsız iddaa da bulunuyorsunuz kusura bakmayın çetin bey gibi dürüst işini hakkıyla yapan satıcıları siz ve sizin gibilere yedirtmeyiz.

Konu adına bakın ne yazıyor?Sizn başlattığınız polemik ne alaka birde bunun farkına varın.Sattığı ürüne taş atamayınca ,verdiği hizmete kusur bulamayınca abuk sabuk şeylere takılıyorsunuz.

Yazdıysa da helal olsun çetin beye , bu sayede konu öne çıkar, birçok kişi arıtmanın kolaylığı ve faydaları ile tanışır.

Dürüst dediğin adam kloncu ayrıca ekran görüntüsü ortada ve klonunda klonunu yapılıyor dedim ben sadece bundan neden rahatsız oldu kendileri acaba ayrica sizde iyi dediğiniz ürüne yarı fiyatına sahip olacaksınız bu forumun faydasına sen neden üstüne alınıyorsun sevinmek yerine.
  • Bu günlük bu kadar arkadaşlar ekran görüntülerine itirazı olan savcılık bir tık ilerde Allaha emanet olunuz... yanında nsf bomba konu ile dönüş yapmak üzere elveda hepinize...
    bizler bencil değiliz de ondan.Maddi manevi çıkarımız yok.

Yavv hehe derdim sanada bencil değilmiş lütfen benimle muhatap olmayın insanları nasil makasa getirdikleriniz ortada buna sende dahilsin

Forum sizden ibaret değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 23:24:4 >
    Evet o dedigin olay kesinlikle olacak artik baska çare birakmadin.iddaa,dan da öte iftira oldu baya ileri gittin bu sefer.
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Tabiki her zaman bekleriz. Ekran görüntülerinin sahte olduğunu savunursun forumda ispatlamak zorunda kalir benimde istediğim bu zaten.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.