Şimdi Ara

Su arıtma cihazı (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.318
Cevap
56
Favori
213.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Aradaki fiyat farkı 1000 TL bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Teşekkür ederim. Aradaki fiyat farkı 1000 TL bu arada.

1000 TL pompa farkı olmaz başka bir durum var demek ki ortada siz NSF sitesinde gecen modeli alın demek ki silver olanda kaliteyi düşürdüler başkada bir durum aklıma gelmiyor silver olanda NSF yok zaten nsf logosu da koymamışlar web sitelerinde. Aradaki fark nsf ve pompa farkıdır. Aşağıdaki resimde de açık ve net görünüyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 18:22:52 >

• 1 ay kadar beklersen aynı ürünü yarı fiyatına alabilirsiniz acele etmeyin lütfen....

• teşekkürler kampanyaya mı girecek ürün,net bi tarih varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: oburmobur

teşekkürler kampanyaya mı girecek ürün,net bi tarih varmı

Yok başka bir firma aynı ürünleri (kombinasyon aynı marka aynı değil) %50 düşük fiyata verecekmiş öyle duyum aldım.... zamanınız varsa tabi ki sizi de oyalamış olmayalım.

net tarih bilmem şuan web sitesini yaptığını söyledi yeni bir marka çıkıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 18:40:13 >
  • ben özellikle bu ürünle ilgilenıyorum,farklı markalarda daha uygunlar şu andada var.teşekkür ederim ilginize

• Rica ederim efendim... işte bende aradığın ürün içeriği aynı olan üründen bahsediyorum elbette piyasada bir çok ürün var webde ama aynı bileşenlerden oluşan ürünün fiyatı %50 daha uyguna alma imkanın olacağını belirttim.

• bilimveteknik kullanıcısına yanıt
    Yakinda kapinin onune cikip velkaaam velkaaam diye bagirmaya baslayip
    ,kapinin onunden gecenleri tutup dukkana da sokmaya caliscaksiniz😀boyle devam edin dogru yoldasiniz.
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Dükkanı olanlara söyleyin bunu siz yapınca etik oluyorda başkası yapınca mı doğru yolda olmuyor.

Bir yapana bir eden bulunur bu dünyada. Zamanla alışırsın

Ayrıca sizi ilgilendirmez burasi babanın çiftliği değil forum sitesi bir derdin varsa ilgili makamlarla irtibat sağlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 21:37:43 >
    Dogru sen oranin bilisimcisi ve trol hesaplarini yoneten kisiydin o yuzden alinma sen nede olsa sahte hesapsin,kişisellestirme yani olayi,yok gibi biseysin😀
    Ama sahtede olsan bazi yazili olmayan kurallar vardir,buna TİCARİ AHLAK DENİR,mesela urunumuzle ilgilenen bir kisiye bos ver o urunu,gel benim dukkana gel bizim urunu al demek,hem basit hemde aciz bir davranistir.
    Bisey yazip yazmamak arasinda kaldim ama belki yanlislikla yapmissindir diye yazayim dedim.
    Ama tamamen kasitli yazmissin anlasilan

• Amooo photosop bunlar diyebilme hakkın var ticari ahlakını sevdim.

Ha bu arada ben trolüm hadi git şimdi kendi ayarında insanlarla muhatap ol bundan sonra bana da bir daha asla yazma.
  • @Mrtozgr ve @maradona83

ile olan konuşmaları neden attın anlamadım.fake dediğin yazışmalar bunlarmı :)

burda fake bile olsa onu yapanın sen olduğundan eminim böyle birşeyde kullanmak için...bu kadar surede kendi kendime yazı göndermeyecek kadar tecrübeliyim bu forumda.

daha somut birşeyler ütfen :)

Kendi konunda kendi kendinize yazışmalarınız bunlar sonra sildiniz bunlari veri tabanını da mı atayım.

Devamli er yeni hesaplarla oynayan sensin ben değilim maalesef.

Bunu sen ilkokul çocuklarına anlat ekran görüntüsü bunlar sonra yanlışı görünce sildiniz hemen.

Daha profesyonel olmanı diliyorum bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 22:44:9 >
  • lütfen atarmısın veritabanını,gerçekten merak ediyorum :)yada ne olursa işte bir ispat illa veritabanıda olmasa olur.dh den ip leri falan iste abilerin var senin,kendimle bir çeliştir beni :))

Tabiki büyük zevkle ekran görüntüsüne inanmayan bunlara da inanır devamı gelecek sadece bekle yavaş yavaş bu sadece başlangıç.

Hatta senin hesaptan bile ben yazdım ayni kişilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimveteknik -- 15 Ocak 2021; 22:57:17 >
    yahu elinde kanıt varsa koy.Kaldı ki diyelim çetin bey kendi kendine yazıyor ne var.Çetin beyin ticari ahlakını dürüstlüğünü ,sattığını ürünün kalitesini , arkasında duruşunu herkes biliyor.

tamam ben bekliyorum :)size kolay gelsin

adam firma olarak dh a bile ücretini ödedi.İllegal bir durum yok.Burda da laf kalabalığı yapmayın.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Kanit ortada meeb bey ekran görüntüleri sahte değil maalesef lütfen az ötede ses yapın hatta kuyruğunu da çağır kerem ve powerwater eski adı filmtec gelin hepiniz buraya.

Sattığı ürünün kalitesinden bahseden yok burada forumda çevirdiği işlerden bahsediyoruz konuyu saptırmak sizin yaptığınız.

Kanit ortada ekran görüntüsü anlık.

Savcılığa gidin başvuru yapın herşey çıkar ortaya
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.