yavas baglantiyi nasil saglayacagiz peki? bu daisy modeli komple bir sistem cunku.. birde biocera nette 200 e de var 380 e de..garantili sahte olmayan urunu nereden alabilirim sizce? |
Su arıtma cihazı (56. sayfa)
-
-
200 olan varsa alin hocam.bioceranin daha sahtesi yok piyasada,diger biocerelar ile ayni gorselde ise.
O sorun degil hocam yapilir.tank var sonucta.tanka gitmeden bioceredan gececek su
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yetkisiz nsf çok önemli bir bilgi paylaşımı olmuş. Çok teşekkürler. Biz okulumuza almayı düşündüğümüz için dmo dan alacağız. Bu noktada teknik bilgi birikiminize danışmak istedim. Günde 1 damacana (19 lt) su tüketilen bir okul için dmo da satılan hangi ürünü tavsiye edersiniz? Eskişehir'de şebeke suyu ph 7,46 sertlik 27,7
www.dmo.gov.trArama Sonuçlarıhttps://www.dmo.gov.tr/Arama?k=%7C%7CElektronik%7C%7CBeyaz%20E%C5%9Fyalar%7C%7CSu%20Ar%C4%B1tma%20Cihaz%C4%B1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsgrn -- 14 Eylül 2021; 15:37:38 > -
Bulunduğunuz il için vip modeli yani pompalı modelini tercih etmeniz yeterli, DMO ile ilgilenen arkadaşın telefon numarasını size pm atıyorum oradan detaylı bilgi alabilirsiniz ayrıca.
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Goodtech mi LG ortimax mı sizce arkadaşlar?
Ben pek anlamıyorum pek bütçemde yok bu şirketler aylık taksitle veriyor.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Hiçbiri, git! webden daha ucuz cihazlara bak. Onlara vereceğin para ile 4 tane ürün alırsın.
2 taksit tutarına 1 cihaz alabilirsin webden 450 lira örnek linkte mevcut hocam.
https://www.hepsiburada.com/yzg-pompasiz-10-asamali-metal-tankli-su-aritma-cihazi-yzg---35-p-HBCV00000D2A0W
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 24 Eylül 2021; 20:48:14 >
Hocam değerli bilgilerinizi bizimle paylastiginiz için tşk ederim .nevsehirdeyim şebeke suyumuz çok kireçli sertlik derecesi bayağı yüksek.forumu okudum ama kafam çorba oldu..asgari olarak NFS Fda onaylı olarak güzel şu içelim derken sağlığımızı bozmayacak bir cohaz alalım istiyoruz. Butcemiz asgari ne olmalı.burada 500 TL'ye aquadokya markasını takalım deyip duruyor.kapadokya su arıtma diye geçiyor sanırım.nhf var diyor ama bulamadım sitede ..n11 den falan baktım bir sürü marka var vs var tankı filitresi falan vallahi iyice kafam karıştı ..siz filitre iyi olsun cihaz önemli değil demiştiniz bize asgari şunu alın dediğiniz bir ürün varmı ?hani bunun altı yaramaz bulaşmayın dediğiniz filitreler ciha vs. Ne önerirsiniz kardeşime annemlere felan ben kefil olup tabsiye edecem.saygilar
-
İhlas aura cebilon silver modeli 1500 lira ve bir çok ismi duyulmamış markanın sisteminden ucuz. Bunun sebebi var mı? Çok mu kalitesiz filtreler?
https://www.donanimhaber.com/su-aritma-cihazi-alirken-nelere-dikkat-etmeli-cevabi-videomuzda--145553
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler izledim ama nsf sertifikası bütün parçalar için ihlas in sistemlerinde var. Royal ürünlerinnde de daha uygun fiyata satıyorlar. Avantajını göremiyorum royal in hiç bir şekilde. İhlsın ömür boyu bakım garsntisi de var üstelik.
ao smith daisy modelinin 3. kez filtre degisim donemi geldi.
bugun 760 tl verdim 4 filtreye..
filtre ucretinde sikinti yok ancak makine biocera filtre ile 9.5 ph veriyor.
biocerayi cikarinca 6
pentek pentair takinca 6.5
bir su isin ortasi bulunamadi.
ayrica dikkatimi ceken baska bir durum oldu.bu makine work moduna gecip tum deposunu doldurunca su akisi baya hizli oluyor ve ph 8-9 arasi cikiyor.ancak 1 surahi su alinca suyun akis hizi dusmekte ve ph 10 civari cikmakta..
-
Merhabalar,
5-6 yıl önce su arıtma cihazı araştırmasına girip vazgeçmiştim. Ters ozmos yöntemini sağlıksız bulmuştum. O zaman biocera filtre de yoktu.
Malum günümüzde damacana fiyatları iyice artınca ben de yeniden arıtma cihazı alma fikri gündeme geldi.
Önce fazla araştırma yapmadan bol filtreli bol aşamalı 1000 tl civarı bir cihaz almayı düşündüm. Konu hakkında bilginiz yoksa ne kadar çok filtre ve aşama olursa o kadar iyi gibi geliyor
Tam alacaktım, donanımhaber forum aklıma geldi. Buradaki son sayfalardaki yorumları okuyup ve Ümit Atmaca'nın videosunu izledikten sonra markanın nsf onayının sahte olduğunu öğrendim ve cihazı almaktan vazgeçtim.
Sonuçta su en önemli içeceğimiz. Sağlıklı su içmek ve aileme içirmek istiyorum.
Biraz araştırmam sonucu nsf onaylı birkaç marka buldum. En uygun fiyatlar 3000 tl civarı. İhlas silver modeli hariç. Bugün facebookta reklamları geldi 15 ay 99 tl taksitle. Gerçekten oldukça uygun fiyat. Yalnız ihlas hangi filtreleri kullanır bir bilgi vermiyor. Kendi ürettikleri filtreler mi? Bir satış sitesinde ihlas yedek filtre setinde vontron marka membran olduğunu gördüm. Vontron orta kalite, fena bir memran değil sanırım. Fakat diğerleri kendi üretimleri galiba.
İhlas cebilon silver hakkına yorumlarınız nedir? İhlas setin peşine son filtre olarak biocera takabilir miyim? Taksam ne kadar verim alabilirim?
Bir yorumda okuduğum ihlas servis filtre değişimini 740 tlye yapıyormuş. Satış fiyatına göre biraz pahalı geldi. Filtre değişimini kendim daha uyguna yapabilirim sanırım. Bu durumda garanti dışı kalır mı bilmiyorum.
Bu arada hanım da kapalı kasa istiyor O da bir artısı.
NSF onaylı uygun fiyatlı başka ürün tavsiyeniz var mı? Duruma göre mantıklı gelirse 3bin tlye kadar çıkabilirim. Bakım maliyetleri, servis, garanti vs. de önemli tabi. Yer İstanbul Kurtköy.
Bir nokta da 7. katta oturuyorum. Binada hidrofor var. Basınçta problem yok sanırım. Karşı komşum da pompasız arıtma kullanıyormuş. Pompa kullanımı atık suyu azaltıyor diye okudum. Peki bakım maliyeti, elektrik gideri,çalışma sesi vs. düşününce almak mantıklı olur mu?
Yardımlarınız ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Konu yorumlarına biraz daha bakınca ihlas cebilon silver ın nsf onaylı olmadığını gördüm. NSF onaylı en uygun ürünü 4400 :(
royal green in de nsf onaylı modeli 5150 :(
Pahalı geldi.
Bazı markalar NSF onaylı filtreler kullanıyorlar fakat sadece filtreleri onaylı.
NSF onaylı daha uygun fiyata model var mıdır?
-
Silverin nsf onaylı olmadığunu nasıl farkettiniz? Ben ssatın aldım ve memnunum. Pentek alkali filtre aldım. 9,5 ph alıyorum. Bütün parçaların üstünde nsf yazıyor bu arada silver da. Borularda vs
https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0023458&Standard=058
Linkten onaylı ürünlerine bakabilirsiniz. Ayrıca kendi sitelerinde unique modelinin katoloğunun başında da NSF amblemi var. Platinum modeli katoloğuna koymamışlar. Atladılar galiba :)
Modelin NSF onaylı olabilmesi için bütün parçalarının onaylı olması gerekiyor diye biliyorum. Çoğu parçasında nsf yazıyor olabilir fakat yazmayanlar da vardır. Yoksa nsf onaylı diye satarlar. Çoğu parçasının nsf onaylı olmasına sevindim. Filtrelerde, hortumda, borularda, tankta, muslukta, tank vanasında, atık kısıcıda, shutoff valfte ve basınç switchlerinde nsf amblemi var mı? Hangisinde var hangisinde yok?
Forumda okumuştum birisi yazmıştı ; ihlas ev aletlerinden bir yetkilinin dediğine göre nsf onay aşamasındaymış.''
-
Musluk dışında hepsinde vardı. Musluk kabında olmadığını gördüm ve sordum. Silver da maliyeti düşürmek için filan dediler
nsf.org da yazılan platinium ve unique cihazlarıyla karşılaştırmak lazım. Arada bu kadar fiyat farkı olduğuna göre kalite farkı da olması lazım. Sadece muslukla olmaz bu kadar fark. nsf onaylılar da kalite açısından değişebilir. Ben sizin kafanızı da karıştırmayım. Almışsınız iyi günlerde kullanın. @tersosmos Galip bey'in yazısından okumuştum. Diğer ucuz ürünlerle fitre vs kalite açısından çok fark olmadığını yazmıştı.
-
İhlas ürünlerine model bazında nsf alıyor, yani parcalara nsf almıyor. İçinde ne kullandığını bilmediğimiz için nsf listesinde olmayan modelin nsf li olduğu söylenemez. Silver modeli nsf li değildir. Şuan liste de bulunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 5 Nisan 2022; 13:45:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X