Şimdi Ara

Su birikintisinden sonra gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün malum istanbulda aşırı bir yağmur yağdı. Bende fark etmeden bi su birikintisinden geçtim. Sonrasında motordan farklı bir ses gelmeye başladı. Motorun çalışmasında ya da gidişinde problem yok sadece Rolantide ve viteste frene basıp araç durduğu sırada geliyor özellikle. Araç gaza bastığında haraket haline geçtiğinde ses kesiliyor.

Araç opel astra k 1.6 dizel otomatik. Servise gidilmeli mi kıymetli görüşlerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Giren su ses cikartiyordur bence mumkun oldugunca bir yere park edin ve kurumasini bekleyin aracin kuruyunca sorun duzelmezse o zaman gidersiniz. Servise gitseniz iki dakikada cozeceklerini saniyorsaniz yaniliyorsunuz dandik bir bakim yapar kuruyunca gecmezse gelin derler dedigimi derler bir de bi dunya para alirlar

• aynı olay başıma geldi 1.6 dizel otomatik leonla.. deviri yüksek tutuyordu araç
    yağmurdan sonra güneş açtı bende kaputu açık bıraktım 1 saat kurudu sanırım kendi kendine geçti..

sizde kurumasını sağlayın çözülmezse servise sorun derim.
  • Bmw 3 serisi F30 kasada ciddi sıkıntı yaratıyordu su birikintileri. Forumda konusu var. Opel için farklı bir durum olabilir.

• Sesi tanımlamaya çalışsanız daha rahat yorumlayabilirdim ancak Mitsubishi colt cz3 aracımla dediğiniz gibi bir su birikitisinden geçince triger kayışımdan cikcikcik şeklinde kısa bir süre ses gelip duruyor. Giren su çıkıp kuruyana ya da yere tekrar boşalana kadar ses gelecektir. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

• Büyük ihtimal çalışan dişliler yada kayışlar ıslanmıştır.
    Bence aracı iyice kurutun ve o şekilde tekrar sesi dinleyin.
    Eğer ses devam ediyorsa servise çekin. Daha büyük sorun açabilir.
  • nasıl bir ses tarif etmemişsiniz.v kayışına su gelmiş olabilir,o da ses yapabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı oöay başıma geldi.

1 karış sudan geçerken araba motora giren dalga nedeniyle pert oldu.

• Aracin kurumasini bekleyin, ben sabah gectim göl gibi yerden Honda Civic Dizel Hb..Manuel..

Tek sikinti kalkatken vuruntu oluyordu , 2..vitese atarken bile vuruntu oluyordu ( debriyan balatalari islanmis )

2 saat kuruttum otoparkta, su an sikintisiz..

Aracin altinda on tampon hava girislerini hava filtresini hep yesillik sarmis...Iyice kurusun gunesli hava da kurutacagim onlari da ( siz mudahele edemiyorsunuz bayagi iceride )

Yikatacagim araci dokulur kurumus ot gibi..

Ancak Bir gram su iceri girmedi cok sukur..Onumde Fluence,Bmw 420,doblo falan ici su doldu..Benim kaputun ustunde su gordum bir ara..Hatta dalgadan dolayi arac hafiften kayiyordu Göl'den gecerken...Allah korudu gercekten..

Su birikintisinden sonra gelen ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 18 Temmuz 2017; 15:38:49 >

• bende bayaa derin bi su birikintisinden geçtim 30 mt kadar yerde logar yıkanmış.neyseki daçya için basit işler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.