merhaba arkadaslar, bu soru yu belkı yuzlerce kere soruldu ama ben bılgı sahıbı degılım 2 arkadas 9300 alıcaz ancak su bİs paketı ben bİs falan ıstemıyorum zaten vadafon net paketım var, hergun e63 ten gırıgım gıbı nete baglanamıyoruz mu ıstedıyım sıteye yada you tubeye gıremezmıyım pekı yada wİFi kullanarak nete gıremezmıyım arkadaslar, benı ve arkadasımı bu konuda aydınlata bılırmısınız cook sevınırım ona gore alıcaz cunku ..
Saygılar.
bis abonleıgınız olmadan -appworlde gırıs yapamaz veya uygulama ındıremezsınız. -bb maps ı kullanamazsınız. -windows live messenger, google talk, yahoo messenger, facebook, twitter ve blackberry messenger gibi uygulamaları kullanamazsınız.(9800 de kısaca sosyal ağ diye geçiyor) -telefonunuzun tarayıcısından ınternete baglanamazsınız. ancak vodafone live, turkcell-im gibi tarayıcılardan giriş yapabilirsiniz veya ana tarayıcınızı turkcell-im e çevirip kullanabilirsiniz( eger bıs yoksa telefonunuzda normal ınternet paketı alabılır ve tarayıcıyı ayarlayarak ınternette gezınebılırsınız.) -bb nın en onemlı ozellıgı olan push maıl ı kullanamazsınız kı ben 5 tane maıl kullanıyorum bılgısayara dusmeden once telefona dusuyor. -eger bıs paketı alacaksanızda turkcellı onerırım. cunku turkcell de dıger operatorlerın saglamıs oldugu "sınırsız" bıs burda yok. sıze HERYONE kullanabılecegınız 4gb kotalı bıs saglıyor. ve telefondan bunu bıtırebılmek ıcın baya ugrasamanız lazım :) dıger operatorlerde(avea ve vodafone) tarayıcıdan yapmıs oldugunuz ıslemler ve bıs kullanan programlar sızın almıs oldugunuz bıs paketınıze dahıldır. ancak yapacagınız her wap cıkıslı ıslem faturanıza ekstra yansır kı 50 tl cıvarı fatura beklerken 200-300 tl ıle karsılasabılırsınız. -wıfı ıle nete gıreceksenız tarayıcınızı hot spot olarak ayarlayıp nete gırıs yapabılırsınız. -net paketınız yoksa (vodafone ve avea ) youtube veya facebook ta vıdeo ızlersenız faturalardan basınız cok agrıyabılır. dedıgım gıbı 50 tl fatura beklerken 200 hatta 500 tl yaklasan ve sadece gprs kullanımı ıceren bır faturayla karsılasabılır ve uzerıne bır bıdon soguk su ıcebılırsınız :)
Tercıh sızın
bu ayrıntılı bılgı ıcın cok tesekurederım cok guzel bı anlatım olmus cokta guzel anladım,ama baska telefona bakcaz sanırım bıs olayı bıze uymadı ıyı geceler .
Sayglılar.
bis yoksa bb almak çok anlamsız olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme