Şimdi Ara

Su çiçeği acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4. defa su çiçeği geçiriyorum 20 yaşındayım.insanlar sürekli grip olurken bende sürekli su çiçeği çıkıyor. şuan sadece bacaklarımda var 3. çıktığında ise kollarımda vardı. bilgisi olan biri yazabilirmi?
    (csb değil troll yapmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackk_ -- 21 Ekim 2016; 12:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pisik veya alerji olabilir mi hocam ? 4 kez sacma geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 21 Ekim 2016; 12:51:06 >
  • Dibine su dök çiçekler solmasın

• diğer 3ündede doktora gitmiştim çıkmayan yerlerinizde çıkıyor demişti ama bunun tekrar olmayacağını söylemişti. yetişkinlerde su çiçeği çıkması tehlikeliymiş ölümcül bile olabiliyormuş. bu seferkide su çiçeği eminim hatta daha büyük döküntüler meydana geldi

• Su çiçeği olduğuna emin misin?
    Çünkü insanlar 1 kere su çiçeği geçirir ve 2. olarak geçirilenin adı zona dır. Su çiçeği virüsünün evrim geçirmiş hali. Çıktığı yer tedavi edilse dahi sebepsiz ağrır vs.
  • su çiçeğine bir defa yakalanılır ve kalıcı bağışıklık sağlar. sizdeki ya farklı birşeydir yada çok ciddi immun yetmezlik durumunuz vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Su çiçeği olduğuna emin misin?
    Çünkü insanlar 1 kere su çiçeği geçirir ve 2. olarak geçirilenin adı zona dır. Su çiçeği virüsünün evrim geçirmiş hali. Çıktığı yer tedavi edilse dahi sebepsiz ağrır vs.

En son çıktığında doktora gittiğimde pembe bir krem vermişti onu sürdüm 2 güne geçti ama şimdi yine çıktı doktora gitmekten bıktım. su çiçeğini görünce herkes bir ayaklanıyor telaş oluyor

• direkt doktora git buradan alacağın bilgiler pek işine yaramaz. Ayrıca genel bir kontrol yaptırmanı tavsiye ederim bünyen zayıf olabilir yeniliyordur belki de bu yüzden? Kan değerlerine falan hep baktır yani
  • Su cicegi bir kere olmuyomuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus_97

Su cicegi bir kere olmuyomuydu

ileride tekrar olabiliyormuş çıkmayan yerlerde çıkıyormuş

• İmkansız özellikle 4 defa geçirmen imkansız. 2. Kez geçirme ihtimali bile çok ama çok düşükken 4. Kez geçiremezsin. Birşeye alerjin var galiba bu bölge ile alakalı değil dostum su çiceğinin bölgesimi olur zaten vücuduna giriyor vücut direk bağışıklı kazanıyor. Yani dediğin alakasız. Bir şeye alerjin var ya da başka bir hastalık geçiriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kör Gardiyan

İmkansız özellikle 4 defa geçirmen imkansız. 2. Kez geçirme ihtimali bile çok ama çok düşükken 4. Kez geçiremezsin. Birşeye alerjin var galiba bu bölge ile alakalı değil dostum su çiceğinin bölgesimi olur zaten vücuduna giriyor vücut direk bağışıklı kazanıyor. Yani dediğin alakasız. Bir şeye alerjin var ya da başka bir hastalık geçiriyorsun.

iyide doktora gittim o da su çiçeği dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: KalpGozu_ArapSukru

Nilüfer mi?

Hayır orkide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.