Şimdi Ara

Şu cihazlardan hangisi? Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir başka binadaki modemden dizüstü bilgisayarla ve tek noktadan tek diş çekim kalitesiyle kullanabildiğim internetin çekim kalitesini kullanabilirliğini nasıl arttırabilirim? Bunlar için acsess pointler mi yoksa kablosuz alan genişleticiler mi yada adaptörlerimi daha avantajlı? Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanalp2001

Arkadaşlar ben bir başka binadaki modemden dizüstü bilgisayarla ve tek noktadan tek diş çekim kalitesiyle kullanabildiğim internetin çekim kalitesini kullanabilirliğini nasıl arttırabilirim? Bunlar için acsess pointler mi yoksa kablosuz alan genişleticiler mi yada ağ adaptörlerimi daha avantajlı? Yardımcı olursanız sevinirim

1. İnternet Çektiğiniz Bina Yan Bina mı Yoksa Karşı Bina mı ? Mümkünse Haritadan Gosterebilirmisiniz
    2.Bütçeniz Ne Kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritada gösterilecek arada sokak dahi yok karşılıklı 2 villa. maksimum 2 duvar ve 25 metre. Bütçe 80 tlye kadar çıkacağım
  • TP-Link ve Asus'un menzil arttırıcıları var. Kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanalp2001

Haritada gösterilecek arada sokak dahi yok karşılıklı 2 villa. maksimum 2 duvar ve 25 metre. Bütçe 80 tlye kadar çıkacağım

http://m.bilio.com/access-point-c6755/asus/rp-n12-n300-p207085360/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.