Şimdi Ara

Şu Cümleyi Çevirebilecek Düzeyde İngilizcesi Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Okulum yüzünden ancak 3 aylık yaz tatilinde staj yapabilirim.Ayrıca stajım 2 aydan kısa olmamalı.
    Yani yaklaşık olarak 2018 haziran 15 i ile 2018 agustos 30 u arasında staj yapabilirim."

Bu cümleyi bana çevirebilecek ingilizceye hakim olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve cevabınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Because of my school timeline i can do intern only on summer holiday. And it shouldn't be less than 2months. So approximately i can come for intern between June 15 - Aug 30.

Diye yazardım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HecqiixZ27 -- 25 Eylül 2017; 23:45:51 >
  • Due to my school, i can make intern only on summer break. Also my intern shouldn't be shorter than 2 month. So my intern should be between of June 2018 - Aug 30.

• I am able to intern for only 3 months owing to my school.Besides, my internship should last at least 2 months.So I will be able to do my intern approximately the dates between june 15 2018 and august 30 2018
  • Yarım saattir uğraşıyorum en kısa çeviri anca bu kadar olur.

Smack that all on the floor 3 months. Smack that give me some more 2 months. Smack that 'til you get sore 2018, 15-30 June.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • I just can intern in summer break due to my school. Furthermore my intern must not be lesser than 2 months. So approximately I can intern between 15 June 2018-30 agustos 2018

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.