Şu Diamonda nasıl çıkcaz
-
-
Pre girmeden artık imkansız gibi. Önceden çok rahat plat1 seviyesine çıkıyordum. Şimdi silver'da takıldım. Her maç 1-2 tane feeder, troll geliyor.
-
Weste kasmaya başladım bu sezon. plat4 14win 4 lose ilerliyorum. Jungle/Top/mid oynuyorum. İyi oynamaktan başka verebileceğim tavsiye yok. İzlemek istersen her akşam 20-4 arası yayındayım.
https://www.twitch.tv/blazermyth
-
İzleriz hocam asıl ilginiz neydi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContortionist -- 16 Ocak 2021; 17:26:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheContortionistİzleriz hocam asıl ilginiz neydi acaba
s9'da challengerdım, s10'da pek oynamadım. Udyr world1'dim galiba. Bu sezon westte rahat bi diamond 2-3 oluruz. Sonrası belirsiz.
-
Hocam bi ara saat 8 4 arası baktım yayında değildiniz. Her gece giriyor musunuz yayına? Hocam bide bende 6 7 senedir oynuyorum bu oyunu ilk başladığım zamanlar 2.senemde falan Diamonda çıkmıştım bi ara bıraktım tekrar çıktım sonra bi ara bıraktım gene çıktım şu an başladım gene westte plat 4 hardstuckım nasıl çıkacaz şu Diamonda biraz bilgi verebilir misiniz? İyi oynamaktan başka tavsiyeniz yok mu hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContortionist -- 22 Ocak 2021; 16:18:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheContortionistHocam bi ara saat 8 4 arası baktım yayında değildiniz. Her gece giriyor musunuz yayına? Hocam bide bende 6 7 senedir oynuyorum bu oyunu ilk başladığım zamanlar 2.senemde falan Diamonda çıkmıştım bi ara bıraktım tekrar çıktım sonra bi ara bıraktım gene çıktım şu an başladım gene westte plat 4 hardstuckım nasıl çıkacaz şu Diamonda biraz bilgi verebilir misiniz? İyi oynamaktan başka tavsiyeniz yok mu hocam
Her gün yayın yapmaya çalışıyorum. 2 gündür düzenli yayın yapıyorum. Bugün de bir saat içinde yayına gireceğim. Linki bırakayım. Takip edip bildirimleri açarsan mutlaka yakalarsın. Anlatarak oynuyorum genelde. Yükselmene yardımcı olacaktır.
-
pre olmadan çok zor gerçekten 2 maç kazansan diğer maç mutlak ya afk ya feed gelir şaşmaz bu bazılarına bu level de hala gümüş sün diyor adam nasıl lig atlasın 2 maç kazanıyor 4 5 maç feed afk geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microsoft1998 -- 16 Şubat 2021; 13:27:36 > -
Tek taşıman lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X