Şimdi Ara

Su Eksilten Araç Lpg'de Fazla Yakar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın kalorifer radyatörü patlaktı ve değiştirdik.Şimdi yine su eksiltiyor ve radyatörün çatlak olduğunu düşünüyorum,çünkü radyatörün altına antifriz renginde su birikmiş.Neyse onu da değiştiricez pazartesi.Sorum şu:Su eksilten araç lpg'de fazla yakıt sarfiyatına ve rölanti dalgalanmasına sebep olur mu?Aracım 97 broadway 1.4 RN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 20 Mart 2011; 13:12:11 >

• Bence fazla yakmasına sebep vermez,fazla eksiltirse conta yakmasına sebep olur.
  • merhaba,
    tabi eğer su eksiltme oranı fazla ise bir müddet sonra regülatör soğumaya başlar yani su dolaşmaz olacaktır bu durumda hem rolanti hem stop etme ve gaz sömürme başlar benzine geçmeden yolda devam bile edemiyebilirsiniz.
  • Rölanti yerlerde sürünüyor zaten.Stop etme sorunu yaşıyorum sürekli.1 haftadır aracı kullanmadığım için dün baktım bidonda su kalmamış.Ne kadar korktum anlatamam.Çünkü aracı düzenli olarak eşim kullanıyor ve asla hararete vs dikkat etmez.Neyse sorun olmadı ve kullandım su ekleyerek.Bu arada yakıt bana hep fazla geliyor.O yüzden merak ettim fazla yakar mı diye?
  • renault 9 ların kalorifer peteğinde üretim hatası bulunmaktadır. renault 9 ların hastalığıdır bu durum. alüminyum yerine bakır yan sanayi radyatörler var. alüminyum taktırmayın.
  • Ne yani hocam şimdi yan sanayi mi taktırayım?Yan sanayi 60 lira,orjinal dedikleri kale marka ise 90 lira.Bende orjinal taktırayım diyordum.
  • Radyatörcüler neyi tavsiye ederse onu taktırın.Bence bir bildikleri vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimisi orjinal taktır diyor kimisi de yan sanayi taktır diyor.Bugün en az 3 kişiye sordum.İyice kafam karıştı,bugün değiştirmekten vazgeçtim o yüzden.İyice netleştirip değiştirmek istiyorum.Bu haftasonuna kadar şekillenir değiştiririm inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 21 Mart 2011; 17:28:52 >
  • Hayırlısı olsun.
  • Dün aracın radyatörünü 90 lira vererek değiştirdim.Hem kalorifer radyatörü hem de diğer büyük radyatörü değiştirmiş oldum.Gerçekten de aracın rölanti dalgalanması sorunu bitti.Rölanti dalgalanma sorunu olan araç sahipleri araçlarının su eksiltip eksiltmediğini de kontrol ettirsinler.Şimdi sıra yakıtın azalıp azalmayacağına geldi.Onu da 1 hafta içinde anlayacağım.
    Sonuç olarak su eksilten araçta rölanti dalgalanma sorunu olduğunu bizzat gördüm.
    Fazla yakıp yakmadığını da buraya bir kaç gün içinde yazacağım.
  • Neticeyi merakla bekliyoruz,inşallah düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.