Olay Türü: Hata Olay Kaynağı: System Error Olay Kategorisi: (102) Olay Kimliği: 1003 Tarih: 18.12.2006 Saat: 22:18:18 Kullanıcı: Yok Bilgisayar: greenpeace Açıklama: Hata kodu 1000008e, parameter1 c0000005,
Bu bilgisayara yeni format atmıştım bilgisayar ya donup kalıyor ya da kendini resetliyor.Ana kartımı değiştirdikten sonra bu problem başladı anakartım ASUS.P4 2600 GHZ 256 mb Ram formatı kendi bilgisayarımda bile atamıyorum yükleme yaparken hata veriyor.Yardımlarınızı bekliyorum...
allah yardımcın olsun bilgisyarın en kötü yönü de bu
SİSTEM DONANIMI ARARKEN BİR HATAYLA KARŞILAŞMIŞ VE PROGRAMIN PARAMETRE UZANTILARINDA HATA OLUŞMUŞ.BEN BUNU ANLADIM GÖRDÜKLERİMDEN...
benzer bir problemle bende karşılaşmıştım .. bios ayarlarını güncellemenin yetmesi lazım... yeniden kurdugunda yine hata veriyorsa muhtemelen sorun yükledigin windows cdindendir.. kolay gelsin...
Arkadaşlar problem ram den veya fandan kaynaklanabilirmi windows cd sini daha öncede kullanmıştım ondan olacağını sanmıyorum formatı başka bir makinada atmak zorunda kalıyorum ancak bir süre sonra yine sorun başlıyor