koxp yüzünden charı silmişler soktuklarım yavşak k2 amk evlatları
bende sizin gibiler için hep böle düşünmüşümdür
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
quote:
Orjinalden alıntı: KutuToplaLEm
dhden kimseyle küfürleşmek istemem onu bi anlık sinirle yazdım koxp kulladığım için hatalıyım bunuda biliyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: trojka
quote:
dhden kimseyle küfürleşmek istemem onu bi anlık sinirle yazdım koxp kulladığım için hatalıyım bunuda biliyorum
byee byeee heppiniz bye bye lovinnis
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
hem kosp kullanıyosun hem utanmadan burda söylüyosun + mesaj tarzın hoşuma gitmedi.sen ve senin gibilerin bu forumda yeri yok diye düşünüyorum..
sanki senin bu laflarınla yok olcaz asıl siz yoksunuz. gün gelir derman döner eziqler koxperlardan parti diler
quote:
hem kosp kullanıyosun hem utanmadan burda söylüyosun + mesaj tarzın hoşuma gitmedi.sen ve senin gibilerin bu forumda yeri yok diye düşünüyorum..
+1
quote:
Orjinalden alıntı: KARBONAT_EROL
kosp yüzünden gittiyse çok iyi olmus ohh
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
sanki senin bu laflarınla yok olcaz asıl siz yoksunuz. gün gelir derman döner eziqler koxperlardan parti diler
Bundan o kadar emin olma Senden oyuncu değil ancak ODUN olur Senin gibiler yüzünden herkes birbirine düşman oldu Kabahat sende değil sana bu oyunu öğretende
ohh ohh ohh ohh ohh yarasın sana koxp tan ban yemişsinn
quote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
quote:
sanki senin bu laflarınla yok olcaz asıl siz yoksunuz.gün gelir derman döner eziqler koxperlardan parti diler