Şimdi Ara

Şu hayatta tek bir kadın sevdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askere gitmeden bir sene kadar öncesi. Onu gördüm vuruldum, hemde ne vurulmak. Beynimden vurulmuşa döndüm resmen ilk ve son kez aşık olmustum.. yavaş yavaş kapıldım bu kıza oysaki bir kere olsun karşı karşıya gelip iki kelime konusmuslugum bile yok.. Ama bu bariz şekilde aşktı çünkü kızdan başka hicbirkız gelmiyordu bile aklıma.

Yüzyüze konuscak cesaretim yok tabi hem bu kız çok güzeldi be bakarmiydiki bana? Yüzyüze konuscak cesaretim yok tabi Ask fm isimli sosyal hesabını buldum orda anonim olarak soru sorabiliyorduk çünkü. Ben bu kıza abartısız bir seneye yakın evet sadece o siteden yazdım.

İlanı aşklarmı dersiniz, şiirlermi, süslü sözlermi.. kız resmen meraktan çıldırıyor kim olduğunu göster anonimden çik diye. Defalarca korktuğumu belirttim oda beni telkin etti korkucak birşey yok sen çık konuşuruz gorusuruz söylediklerin, aylardır bıkmadan usanmadan terslesemde uzun uzun yazışların bende büyük merak uyandırdı diye. Merak etme ben egolu bir kız değilim soz verdi, sana bir şans vericem diye..

O kadar heyecanlandimki söz vermişti bana şans vericek.. zaten askere gitmemede bir aydan az kalmıştı. Dedim ben bu kıza açılmadan gitmicem. En son anonimden çıktım fotoğrafımı gördü. Ama o an içimdeki heyecan nasıl anlatamam bile bildiğin içimde oyuk açılıyor sanki. Ben yazmasını beklerken yazmadı.

Ordamisn dedim ilk defa kimliğim açık şekilde yazdım zaten gördü diye. Cevap yok baktım attığım beğeni geri çekilmiş. O an anladım hicbirsey soylemeden beni direk engellemiş. O gece neler hayal ederken ne yaşadım kız muhattap bile olmadı benimle.. askere gitmeme kalmıştı bir hafta, bir demet çiçek aldım evinin önünde beklemeye başladım.

Ne olursa olsun konuşucaktim ne diycegimi tam toparlayamasamda hissettiklerimi ilk defa yuzune karşı söyleyecektim.. içimden napicagimi düşünürken birden sokağın başında gördüm onu. Uzakta gördü beni basini eğip o kadar hızlı bir şekilde geçtiki yanımdan.. tabiki tepki veremedim tavri cok netti. İnanılmaz zoruma gidiyordu o saçma soru sorma sitesinden o kadar zaman yazdım ve kız gizli hayranıni o kadar çok merak ediyorduki boyle seven zor bulunur kesinlikle şans vericegini söylüyordu, bırak şansı bana tek kelime bile etmiyordu. Kaldimi son bir günüm obursugun askerdim..

bu seferde yüzsüz bir şekilde yazdım. Evet yuzsuzlugun son seviyesiydi artık bu. Ama öğrenmem lazımdı. Kişiliğimi düşüncelerimi bir kadını sevişimden çok etkilendigini söylemişti şans vereceğini söylemişti neden maske düşünce hiçbir tepki vermedi. Tamam sevgili olmasın ama 2 dakika bile konuşmazmı insan sadece 2 dakika. Ben buna kahroldum işte. 2 dakikasıni ayırıp reddetseydi ya.

İcimde kopanlari dinleyip öyle reddetseydi. Bir sene anonim olarak yazdım ben bu kıza 1 sene şaka gibi gelir belki size, yalanım varsa Allah bana lanet etsin. Son kez Facebooktan yazdım biraz uzun yazdım. O kadar zaman yazdım sana dertlerini dinledim , güldürdüm saatlerce bekledim tek bir cevabın için. En kotu konuşuruz sans veririm demiştin neden böyle yaptın, en azından konuşup reddetseydin beni diye uzunca bir mesaj yazdım. Bana söylediği " kriterlerime uymuyosun, yanından bile gecemezsin bir daha sakin karşıma çıkma, yazmada. "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olum boşver ya erkek dediğin çabuk toparlanır bu kadar karamsar olma gerçekten neyse ne geç git bak yoluna. Kız egoist değilim demiş son dediği şeyle kendiyle çelişmiş. Böylesi daha iyi olmuştur diyip yoluna devam edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi güzel 1 sene sen de gönlünü eğlendirmişin ama kriterlerime uymuyorsun yanından bile geçemezsin diyen kızla nasıl mutlu olacaksın? İnan ki istediğin kadar o kız senin sevgilin olsun ileride hevesin kaçacak başka biri cıkacak karşına yani üzülmeye değmez.

Kısmet değilmiş de geç biliyorum kafada bitirmek cok zor ama başka birini bul sana önerim yoksa sıkıntı yaparsın kendi kendine.
  • sanki kendi gecmisimi gordum sende. eski gecmisimle alakam bile yok su anda... insan isteyince her seyi basarir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.