Şimdi Ara

şu ilandaki araç hakkında bilgi yardım..(lancer 2011 invite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-cok-temiz-sportback-182181103/detay/

arkdaşlar bu lancer invıte model. bunda esp mevcut mu ben mevcut diye biliyorum yalnız ilanı veren arkadaş eklememiş . bu araçta esp var mı ? bu aracın özellikleri bu modelin özellikleri nelerdir? araç hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?

• Farkli acidan yaklasayim olaya. Beyaz sedan lancerler daha hos degilmi? Hemde aranan araclardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet olabilir sedanlar daha fazla tutuluyor da olabilir. ne bileyim hb de fena değil gibi .))
  • esp standart. diz bölgesinde de hava yastığı var. asr,yağmur ve far sensörü,6 hoparlör yazmadığı özellikleri
  • esp standart degil. Bizde ayni invite donanim 2011 sedan modeli var esp yok ama bunda esp var direksiyonun yanindaki esp off dugmesinden anlayabilirsiniz.

• esp standart hocam invite modeli full olanı. bende bu araçtan vardı 2ü11 mıdel invite sattım 2 ay önce. sraç yol tutuşu gidişi güzeldi fakat ben yol sesi çok alıyor diye sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerr_83

esp standart hocam invite modeli full olanı. bende bu araçtan vardı 2ü11 mıdel invite sattım 2 ay önce. sraç yol tutuşu gidişi güzeldi fakat ben yol sesi çok alıyor diye sattım.

dostum peki hatch back ve sedan konusunda ne dersin ? hangisi tutulur hangisi iyi olur? son yeni modellerde hatchback var mı? satması nasıl? malzeme kalitesi nasıl ? biraz bilgi verir misin çok soru oldu ..)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 vitara hakkında yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yildir sedan 1.5 invite kullaniyoruz. Malzeme kalitesi zayif. Yalitimi zayif. konforu ve yol tutusu cok iyi. Arkasi cok genis. Ici ferah. yakit tuketimi otomatik vitesini almassan gayet iyi. Motoru tupe uyumlu. Sedan veya hatchback senin zevkine kalmis. Yeni modellerde hatchback yok. araban hatasiz ise daha cabuk satarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12

2 yildir sedan 1.5 invite kullaniyoruz. Malzeme kalitesi zayif. Yalitimi zayif. konforu ve yol tutusu cok iyi. Arkasi cok genis. Ici ferah. yakit tuketimi otomatik vitesini almassan gayet iyi. Motoru tupe uyumlu. Sedan veya hatchback senin zevkine kalmis. Yeni modellerde hatchback yok. araban hatasiz ise daha cabuk satarsin.

sağol kardeş. ikinci elde uygun fiyata yakalanırsa güzel araç gibi duruyor. hatchback de aslında hoşuma gitti ama acaba hiç mi tutulmuyor hatchbackler diye düşündüm. sen sedanını seviyordun galiba?
  • Mitsubishide esp olarak geçmez kombine sistem olan ASTC var. Bildiğim kadarı ile uzun zamandır bu standart özelliktir.

• İlk defa hb'ini görüyorum. Bence sedan alın.

• hb olanı daha büyük bir araç gibi duruyor ama acaba ikisi de aynı mıki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

İlk defa hb'ini görüyorum. Bence sedan alın.

nasıl kardeş senin hoşuna gitmedi mi hb?
  • esp standart mı değil mi iyice kafa gitti .D
  • Sedanı çok yakışıklı da bunun arkası çirkin cidden.
  • esp standart donanım.ama ben esp olmayan bir model görmüştüm. varsa tr de birkaçtane vardır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Lancer
  • Hocam sedanini alin daha da memnun kalirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiDelisii -- 5 Aralık 2014; 10:26:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esp standart.Fiyat 2-3 bin fazla gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportback daha iyiymiş
  • bu araçta genel kanı sedan ya anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.