Şimdi Ara

Şu kardeşinize bi fikir verin :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben eski sevgilimle ayrıldıktan sonra bi kızla takıldım kız güzel bi kız ama kızla çıkmam durumunda okulda zaten kavgalı oldugumuz bi grupla iyice birbirimize giricez çünkü bu kız o grubun reisinin eski sevgilisi biz zaten bu grupla 2 hafta önce birbirimize girdik ve o çocugun kafasını yardım dikis atıldı okuldan atılma durumuna gelmistik nerdeyse bu arada lise sonum bi yandan bu kızla çıkıp surda zaten yarım dönem kalmıs takılım diyorm kızında aşık oldugunu düsünmüyorm o da takılmak istiyo ama bi yandanda eski sevgilimi özledim onunlaa çok düzgün ve sakin bi iliskim vardı ama çok kötü ayrıldık yani ben demek istiyorm ki siz benim yerimde olsanız ne olursa olsun kavga gürültü ben bu kızla çıkıym bisey olmaz zaten surda yarım dönem var gezer tozarız mı derdiniz ( ha bu arada kavgadan fln korkmuyorm yanlıs anlasılmasın alısıgım kavgaya gürültüye ). Yoksa gururumu düsünmiym eski sevgilime döneym ve mutlu bi iliski yasıym mı derdiniz.( Eski sevgilim beni hala seviyo ondan eminim)

• Seni seven insanla ol . Kavga gürültü kısmı da boş işler bulaşmanı gerektiricek bir şey yoksa ortada bulaşma .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.