Şimdi Ara

Şu kavgaya hukuksal açıdan yorum getirebilirmisiniz önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu olay üzerinden 1 gün geçti ben ve bir arkadaşım spor salonuna üyeyiz. salon sahibi sarhoş ve geldi bana yumruk atti.ben onu kesinlikle tahrik edicek herhangi birşey yapmadım. ben karşılık vermedim çünkü babam yaşında adam. kardeşi var 30 yaşlarında falan demir sopa kaldırdı saldırmaya çalıştı. ben çıktım arkadaşım eşyasını alırken suratına bu kardeşi tekme attı. yarın gel vs gibisinden laf atışmaları yapıldı ve olay burda bitti. bizim burda aylık ödediğimiz bir miktar para içeride kaldı. hukuksal açıdan neler yapabiliriz? bide bu olay üzerine bu herifleri gidip dövsek hukuksal açıdan birşey olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizonut -- 12 Eylül 2013; 20:39:55 >

• Up
  • Up
  • hukuksal açıdan o adamları tek yakalıyıp dövüceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosi35 -- 12 Eylül 2013; 21:13:38 >
  • git adamları dava açmakla tehdit et. Paranı vereceklerdir. Vermezlerse dava aç gerçekten. Ama ne zaman sonuçlanır bilemicem. Ya da adam toplayıp döve bilirsin.
  • adam size neden vurdu ?
  • Hic bisey yapmadin mi adam niye vursun durduk yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence davayı mavayı bırak topla 10-15 kişi bas mekanı.Durduk yere vurmak nedir?
  • bu adam 2-3 gündür bana takmış içiyor her akşam ağırlıkları sessiz çalışın diyor dün geldi ben ağırlığımı çalışırken başımda bekliyordu zaten ağırlığı yere koyarken hafif ses çıktı oda olacak bişey ve ben elimden geldiğince sessiz bıraktım zaten bana bağırarak yanıma geldi yavaş bırak şu kiloları dedi bende yavaş bırakıyorum dedim bana bağırma dedi?? (bğırmadım) bende ayağa kalktım oda geldi vurdu sonra arkadaşım geldi ayırdı onuda hafif itekledi sonra işte kardeşi 30-40 yaşlarında olan geldi demir sopa felan çekti halter yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizonut -- 12 Eylül 2013; 21:36:48 >
  • up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizonut

bu adam 2-3 gündür bana takmış içiyor her akşam ağırlıkları sessiz çalışın diyor dün geldi ben ağırlığımı çalışırken başımda bekliyordu zaten ağırlığı yere koyarken hafif ses çıktı oda olacak bişey ve ben elimden geldiğince sessiz bıraktım zaten bana bağırarak yanıma geldi yavaş bırak şu kiloları dedi bende yavaş bırakıyorum dedim bana bağırma dedi?? (bğırmadım) bende ayağa kalktım oda geldi vurdu sonra arkadaşım geldi ayırdı onuda hafif itekledi sonra işte kardeşi 30-40 yaşlarında olan geldi demir sopa felan çekti halter yani

Parami ver dava ederim falan de olmadi kalabalik gidin

• csb
  • Ona KAN KUSTUR
    YIK
    EZ
    ÖLDÜR
    PARÇALA
    YAK

• Nerede bu mekan ? Söyle de kimse gitmesin.

• adamdaki özgüvene bak lan salon sahibi dövsem sorun olur mu diyor

yaptığı cidden siniz bozucu bir şey ama gidin bi aracıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.